Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai
Atskleistas Skaniausias Žemaičių Blynų Receptas
20.03.2020, 16:49
Atskleistas skaniausias žemaičių blynų receptas

Šiuos blynus galite kepti orkaitėje - skardą pabarstoma miltais. Tiesiog kitiems taip skaniau. Šiuos blynus galite kepti orkaitėje - skardą pabarstoma miltais. Tiesiog kitiems taip skaniau.

Skaityk toliau
Kuršėnų Vyniotinis Be Orkaitės Tinkginiams
20.03.2020, 15:30
Kuršėnų vyniotinis be orkaitės
Labai skanus ir be proto lengvai pagaminamas varškės vyniotinis, skoniu labai primenantis nostalgiškąjį Kuršėnų vyniotinį.
Skaityk toliau
Moliūgų Pyragas Su Kefyru
19.03.2020, 16:36
Moliūgų Pyragas Su Kefyru
Esate namuose? Siūlome paruošti dar vieną pyragą, o būtent – moliūgų ir manų kruopų pyragą su kefyru. Pagaminti labai lengva, o rezultatas visuomet jus nudžiugins. Ne tik jus, bet ir jūsų namiškius.
Skaityk toliau
Trupininis obuolių pyragas. Suvalgėme iki paskutinio trupinio!
16.03.2020, 10:07
Trupininis obuolių pyragas. Suvalgėme iki paskutinio trupinio!
Savaitgalį norite pasigaminti skanumynų iš namuose randamų produktų? Tam puikiai tiks šis obuolių pyragas, kuris užburs visą šeimą. Skanaus!
Skaityk toliau
Oranžiniai Blynai. Palankiai Veikia Grožį Ir Sveikatą
15.03.2020, 17:25
Oranžiniai blynai. Palankiai veikia grožį ir sveikatą
Palankiai veikia grožį ir sveikatą Į traukiant į receptą moliūgų tyrę, blynai gali pasidaryti minkštesni ir „riebesni“, nes moliūgų tyre kulinarijoje galima pakeisti riebalus. Moliūgas - labai vertingas, nes turi daug beta karoteno, kurį organizmas gali lengvai paversti vitaminu A, o to reikia norint stiprinti organizmo apsaugines galias.
Skaityk toliau
Grikių Ir Šalavijų Sėklų Lietiniai
15.03.2020, 17:25
Grikių Ir Šalavijų Sėklų Lietiniai. Palanku pilvui ir širdžiai

Palanku pilvui ir širdžiai. Maistinių medžiagų gausių lietinių receptas, kuriame nėra baltų miltų, kiaušinių ir pieno, todėl jais gali mėgautis ir tie, kurie netoleruoja gyvūninės kilmės produktų. Šie blynai - vertingas ląstelienos, mineralinių medžiagų ir vitaminų šaltinis.

Skaityk toliau
Naujametinis Tortas
11.03.2020, 20:26
Naujametinis Tortas "Kankorėžis"

Ištirpinkite šokoladą, dėkite į šį mišinį ir, nustatę mikserį mažu greičiu, gerai permaišykite. Iš kartono gabalo iškirpkite kankorėžio formos trafaretą. Supjaustykite ataušusį biskvitą į 3-4 stačiakampius, dėkite juos vieną ant kito ant trafareto ir aštriu peiliu apipjaukite tokiu būdu, kad jų pusapvalė forma būtų panaši į kankorėžį.

Skaityk toliau
Keptas kalakutas su žalumynų marinatu. Patiekalas gerai savijautai
07.03.2020, 14:43
Keptas kalakutas su žalumynų marinatu. Patiekalas gerai savijautai

Kalakuto kepsnys paprastai gaminamas per Kalėdas ir Padėkos dieną, bet taip pagaminta mėsa labai gerai tinka ir su sviestainiais, ir su salotomis. Su įdaro ingredientais ir papildomais garnyrais galima drąsiai improvizuoti, kad dar labiau pagerintume kepsnio skonį. Mėsa - geros savijautos patiekalas, nes ji turi nepakeičiamą aminorūgštį triptofaną, iš kurios organizmas gamina laimės hormoną serotoniną.

Skaityk toliau
Sveikas Maistas - Kefyro Blynai (Geriau Virškinami)
07.03.2020, 12:22
Sveikas Maistas - Kefyro Blynai (Geriau Virškinami)

Kefyro ir sodos derinys leidžia tešlai truputį įrūgti, tačiau yra sveikesnis už mieles, kurios kartais sukelia virškinimo problemų. Jei patinka saldūs blynai, į tešlą galima dėti stevijos arba iškeptus blynus apibarstyti uogomis, pavyzdžiui, mėlynėmis ar braškėmis. Jei teikiate pirmenybę sūriems blynams, gardinkite juos sviestu, minkštu ožkų sūriu, humusu, gvakamole, žemės riešutais arba migdolų sviestu.

Skaityk toliau
Sveikas Maistas - Kokosų Lietiniai. Sotus Pusryčių Ir Pavakarių Valgis
06.03.2020, 21:26
Sveikas Maistas - Kokosų Lietiniai. Sotus Pusryčių Ir Pavakarių Valgis

Kadangi recepte nenaudojami grūdinių augalų miltai, šių blynų gali valgyti ir žmonės, kurie stengiasi nevartoti glitimo. Daug įdėtų prieskonių leidžia greitai pajusti sotumą. Blynai puikiai tiks su klevų sirupu. Paskaninti taip pat galima medumi, nesūdytu sviestu, kokosų aliejumi arba vaisiais ir uogomis.

Skaityk toliau
Kaip Pasigaminti Traškūs Bulvinius Blynelius?
06.03.2020, 12:03
Traškūs bulviniai blyneliai
Dideliame dubenyje išplakite kartu kiaušinius, kepimo miltelius (arba varškės), miltus, druską ir pipirus. Bulves sutarkuokite smulkia tarka, šiek tiek nuspauskite. Dėkite sutarkuotą svogūną ir tarkuotą fermentinį sūrį.
Skaityk toliau
Avižiniai krepšeliai su šokolado ir braškių džemo įdaru (video)
04.03.2020, 18:58
Avižiniai krepšeliai su šokolado ir braškių uogienės įdaru (video)
Braškes, kartu su cukrumi ir citrinų sultimis, kaitinkite puode. Trinkite ir maišykite, kol masė sutirštės. Paruoštą džemą atidėkite į šalį, kad atvėstų. Paruoškite šokolado įdarą. Grietinėlę pakaitinkite ir supilkite ant smulkinto šokolado. Maišykite, kol šokoladas ištirps ir dėkite į šaldytuvą valandai.
Skaityk toliau
Kaip Pagaminti Skaniausius Žiedinius Kopūstus Pasaulyje?
04.03.2020, 10:06
Kaip pagaminti skaniausius žiedinius kopūstus pasaulyje?

Net jei tu nesi ypatingas patiekalų iš žiedinių kopūstų fanatas, vienareikšmiškai pabandyk paruošti šias daržoves pagal naują receptą.Dievinu šią sūrio plutelę, skanu – ne tas žodis! Puikus garnyras prie mėsos, prie žuvies, o galima ir šiaip patriauškinti.

Skaityk toliau
Grikiai Su Baravykų Padažu
04.03.2020, 09:50
Grikiai su baravykų padažu
Pirmiausia grikius išverdame vištienos sultinyje. Tuomet baravykus atšildome bei juos susmulkiname. Svogūną bei česnako skilteles nulupame, supjaustome ir pakepiname svieste.
Skaityk toliau
Skanios Sūrio Lazdelės Tešloje
03.03.2020, 23:18
Skanios Sūrio Lazdelės Tešloje
Jei nusprendėte vakarą praleisti su šeima arba draugais žiūrėdami kino filmą, tada būtinai pabandykite pasigaminti sūrio lazdelių. Jie gaunasi neįtikėtinai švelnios ir sultingos viduje, o viršus padengtos traškia plutele.
Skaityk toliau
Lengvai Ir Greitai – Kepti Ryžiai Su Kiaušiniu Ir Daržovėmis (Video)
01.03.2020, 23:43
Lengvai ir greitai – kepti ryžiai su kiaušiniu ir daržovėmis (video)
Į įkaitintą keptuvę pilkite 2 šaukštus aliejaus ir ant jo pakepinkite kiaušinius. Pagardinkite druska, sumaišykite ir, kai kiaušiniai iškeps, atidėkite į šalį.
Skaityk toliau
Nuostabus Tortas Su Kefyru «Juodasis Princas». Gaminu Visada!
01.03.2020, 20:51
Nuostabus tortas su kefyru «Juodasis Princas». Gaminu visada!
Iškeptą tortą išimame ir formos ir atvėsiname ant grotelių, tada perpjauname tort1 į 2 sluoksnius, sutepame kremu, papuoškite riešutais ir šokoladu. Kremui: sutrinkite sviestą su cukrumi, įpilkite grietinės ir viską išplakite. Gero apetito!
Skaityk toliau
« 1 2 ... 231 232 233 234 235 ... 277 278 »