2021-02-18, 19:06
Kokosų miltų blyneliai su graikišku jogurtu ir klevų sirupu, kepti keptuvėje
Jau ganėtinai galvojau, kad reikia išsikepti blynelių iš kokosų miltų. Tenka pripažinti, kad aš su jais, dar kol kas virtuvėje nelabai draugauju. Kepiniai iš kokosų miltų dar mane vis ir pačia savo tekstūra, ir savo išvaizda. Visgi, žinant kai kurias gudrybes ir tobulėjant tikrai yra įmanoma pasigaminti ir gardų, ir nuostabiai atrodantį kepinį.
Skaityk toliau
2021-02-17, 23:06
Traškūs Švelnūs Blynai Su Sūriu
Išorėje traškūs, viduje švelnūs, su sūrio siūlais ir žolelėmis. Skamba gerai, bet skonis yra dar geresnis. Tik pora netipiškų ingredientų, ir įprasti bulviniai blynai virsta nauju patiekalu.
Skaityk toliau
2021-02-16, 21:59
Solianka - rusiška šiupininė sriuba
Solianka (arba rusiška šiupininė) gaunasi tiršta, aštri bei itin gardi sriuba. Solianka gali būti gaminama trijų rūšių: mėsos, žuvies arba grybų. Tokia sriuba privalo pasižymėti tokiomis savybėmis kaip rūgštu - aštru - sūru.
Skaityk toliau
2021-02-16, 12:53
Salotos su apelsinais ir vištienos kepsneliu
Šias vištienos salotas aš gaminau eilinės dienos pietums. Galvojau, kad bus visai paprastos ir net nereikės fotografuoti ir dalintis. Bet mano nuostabai jos pavyko puikiai, vyras taip pat išgyrė. Tai kitą dieną teko gaminti iš naujo, vien dėl nuotraukos Jums. Puikus skonis. Rekomenduoju!
Skaityk toliau
2021-02-16, 12:16
Raudonasis picos pado padažas arba primer'is
"Primer'iu" aš jį pavadinau todėl, kad šis žodis geriausiai tinka apibūdinti šio padažo paskirtį ir svarbą. Jis idealiai sudrėkiną padą (kaip suprantame šiuo padažu padas yra aptepamas, jis nėra skirtas pilti ant picos įdaro), neleidžia jam išdžiūti, o jį gaminant visa virtuvė pakvimpa tikra Italija.
Skaityk toliau
|