Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Tinginiai virtinukai su varške paranormal.lt
14.08.2019, 17:38
Tinginiai virtinukai su varške
Tačiau kai po ranka yra receptai „Greiti patiekalai“, galima greitai pagaminti skanių patiekalų visai šeimai. Mes parengėme jums šį „Virtinukų-tinginių“ receptą. Beje, vaikai dažniausiai juos labai mėgsta!
Skaityk toliau
kepti viščiukų sparneliai aluje paranormal.lt
13.08.2019, 22:00
Absoliutus hitas ir naujiena – kepti viščiukų sparneliai aluje

Kepti viščiukų sparneliai aluje receptas. Sumaišome kari, druska, pipirą, sutraiškytą česnaką. Nuplauname ir nusausiname vištienos sparnelius. Įtriname sparnelius prieskoniais ir paliekame marinuotis valandai.

Skaityk toliau
Bandelės su kopūstais. Labai skanu! paranormal.lt
13.08.2019, 21:36
Bandelės su kopūstais. Labai skanu!
Bandelės su kopūstais receptas. Toliau, kaip visada: gaminame bandeles, kepame juos aliejuje (jo turėtu būti tiek, kad bandelės būtų visiškai panardintos jame).
Skaityk toliau
Trupininis pyragas su varške paranormal.lt
12.08.2019, 18:31
Trupininis pyragas su varške
Trupininis pyragas su varške receptas. Paruoštą pyragą kepkite iki 180C įkaitintoje orkaitėje apie 40-50 min. Iškeptą pyragą beveik visiškai atvėsinkite ir tik tuomet pjaustykite, kadangi karštas pyragas yra birus, gabaliukai nelaikys formos.
Skaityk toliau
Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru paranormal.lt
12.08.2019, 18:03
Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru
Virtiniai su mėsos ir dilgėlių įdaru receptas. Pasiruoškite įdarą: svogūną susmulkinkite ir apkepkite aliejuje, kad pagelstų, atvėsinkite ir sumaišykite su faršu, prieskoniais, smulkintom arba pertrintom dilgėlėm bei druska.
Skaityk toliau
Kopūstų kotletai norintiems lieknėti be mėsos paranormal.lt
12.08.2019, 17:46
Kopūstų kotletai norintiems lieknėti be mėsos

Kopūstų kotletai receptas. Smulkia tarka sutarkuokite svogūną ir česnaką. Krapus smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite su maltais kopūstais, pagardinkite druska, pipirais. Pridėkite miltų, manų krupų ir gerai permaišykite. Palikite 10-15 min. pabrinkti, tuomet vėl išmaišykite.

Skaityk toliau
Kopūstų sriubos receptas paranormal.lt
10.08.2019, 13:07
Kopūstų sriubos receptas
Gaminame namuose. Paprasta kopūstų sriuba Kopūstą pjaustome siauromis juostelėmis, bulves ir pomidorą - kubeliai, morkas sutarkuojame stambia tarka, svogūną susmulkiname. Keptuvėje ištirpiname gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, beriame svogūnus, morkas ir pakepiname kelias minutes, dedame pomidorą ir dar pakepiname.
Skaityk toliau
Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose
09.08.2019, 21:59
Klasikinio minkšto sūrio sūryme receptas namuose

Rekomenduojame paruošti klasikinį minkštą sūrį sūryme, kurį paskui galima panaudoti kuriant daržovių salotas, taip pat jis bus geras ingredientas rytiniam sumuštiniui. Paskrudinkite skrebutį ir mėgaukitės!

Skaityk toliau
Kaip pasigaminti namuose varškės spurgas paranormal.lt
08.08.2019, 19:43
Kaip pasigaminti namuose varškės spurgas
Senai norite pagaminti spurgų, bet nežinote, pagal kokį receptą jos išeina pačios skaniausios? Tvirtai galime pasakyti, kad mūsų receptas vienas sėkmingiausių! Varškės spurgos išeina orinės, saikingai saldžios, naudingos ir neriebios.
Skaityk toliau
Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės paranormal.lt
07.08.2019, 22:07
Skanūs blynai iš cukinijos ir varškės
Skanūs ir naudingi blyneliai su traškia plutele, kurie patiks visai šeimai. Yra daugybė jų paruošimo receptų, šiandien mes norime pasiūlyti savąjį. Paprasta ir skanu.
Skaityk toliau
Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių
06.08.2019, 21:22
Paplotėliai prie arbatos iš nieko per 20 minučių

Puiki alternatyva tradiciniams blynams ir blyneliams. Labai skanu ir pigiai! Gaminti tokius paplotėlius prie arbatos labai paprasta. Pabandę vieną kartą, gaminsite nuo nuolat, vietoje blynų ar blynelių.

Skaityk toliau
Gaminame namuose. Varškėčiai be kiaušinių paranormal.lt
05.08.2019, 13:01
Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis purūs, su malonia auksaspalve plutele ir nepakartojamu aromatu.
Skaityk toliau
Čirviniai blynai paranormal.lt
04.08.2019, 17:42
Čirviniai blynai

Maišome, iš pradžių šaukštu, po to plaktuvu. Čirvinių blynų tešla paruošta, kepame širdutės formos blynelius specialioje čirvinių blynų keptuvėje. Pagal šį receptą kepti čirviniai blynai saldoki, tad gali būti tiekiami tiesiog apibarstyti cukraus pudra. Valgomi iš karto, tik iškepti. Skanaus!

Skaityk toliau
Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa
03.08.2019, 13:22
Purios bandelės su aguonomis: besvorė minkšta tešla ir įdaro gausa

Bandelės su aguonomis – mėgstamas kepinys, kuris iškart sukelia kažkokius malonius vaikystės prisiminimus, perkelia į močiutės virtuvę ir verčia šypsotis. Ir niekur tokio skanėsto nenusipirksi, kad tešla būti orinė ir minkšta, o dar ir įdaro sočiai. Todėl papasakosime, kaip pasiruošti apetitiškas vaišes namie.

Skaityk toliau
Vištienos ir moliūgo kotletai paranormal.lt
02.08.2019, 12:10
Vištienos ir moliūgo kotletai

Gaminame namuose. Vištienos ir moliūgo kotletai. Vištienos filė nuplauname, nusausiname ir pjaustome nedideliais gabaliukais. Moliūgo odelę nulupame, minkštimą taip pat pjaustome nedideliais gabaliukais. Svogūnus nulupame ir pjauname pusiau, arba į 4 dalis. Mėsmale sumalame: vištienos filė, moliūgą, svogūnus, gerai nuspaustą batoną.

Skaityk toliau
Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams paranormal.lt
01.08.2019, 08:07
Mielinės tešlos receptas keptiems pyragėliams
Jei jūs seniai susiruošėte pagaminti pyragėlius – šis straipsnis specialiai tau! Pyragėliai pagal šį receptą pavyksta visada ir visiems! Net jei jūs tik vakar pradėjote gaminti!
Skaityk toliau
Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje paranormal.lt
31.07.2019, 13:18
Sūrio paplotėliai su kefyru keptuvėje
Sūrio paplotėliai su kefyru receptas. Pašildytą iki 38 laipsnių kefyrą supilti į dubenį, dėti cukrų, druską ir sodą, permaišyti, palikti 5 min. Sudėti smulkiai sutarkuotą sūrį kartu su miltais į kefyro masę, užminkyti tešlą, iš pradžių maišant šaukštu, paskui rankomis.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 116 117 118 119 120 ... 139 140 »