2021-02-05, 22:51
Sviestinis obuolių pyragas - mano pats pačiausias!
Man šis pyragas yra obuolių pyragų karalius, pats pats gardžiausias. Aišku, čia skonio reikalas, bet jeigu mėgstate sviestinius pyragus ir dar mėgstate obuolių pyragus, tada būtinai jį išsikepkite. Jis skanus tiek karštas su kaušeliu ledų ar stikline pieno, tiek atvėsęs.
Skaityk toliau
2021-02-05, 23:02
Grietiniečiai, kurie visada pavyksta
Turbūt nėra skanesnių pyragėlių, nei grietiniečiai. Greitai ir paprastai padaromi, greitai iškepami. Ilgai neišsiplečiant - laiko patikrintas receptukas! Pagal šį receptą visada iškepu labai skanius ir minkštus grietiniečius. pyragai-kepiniai, pyragaiciai, grietinieciai, skaniausi-grietinieciai, miltai, grietine, sviestas, cukrus, kiausiniai, kepimo-milteliai, druska, varske, vanilinis-cukrus, orkaiteje
Skaityk toliau
2021-02-05, 23:18
Bandelės su cinamonu
Produktai turi būti kambario temperatūros. Mieles užpilti pora šaukštų pieno (pašildyto iki ~ 38 laipsnių) ir idėti šaukštelį cukraus ir palikti šiltai. Paprastai suputoja per 10-20 minučių. Tuomet maišyti visus kitus produktus ir minkyti tešlą.
Skaityk toliau
2021-02-05, 15:15
Cepelinai Sveikuoliškai: Mėsą Pakeis Soja, Spirgučius – Imbieras
Cepelinai lietuviams įaugę į kraują – šis bulvinis stebuklas lydi nuo pat vaikystės, tad net stengiantis nevalgyti riebių produktų, retkarčiais cepelinų išvengti negalime. Garuojanti puodynė su spirgučių ir grietinės padažu sukelia tikrą palaimą ir nors jų valgyti kasdien nerekomenduojama, kartą per mėnesį cepelinų pilna lėkštė išeis tik į naudą.
Skaityk toliau
2021-02-04, 12:21
Teksasietiškai paruošti kiaulienos šonkauliukai
Labai noriu su jumis visais pasidalinti savo nauju atradimu, tobulais teksasietiškais kiaulienos šonkauliukais. Aišku, ingredientų kiekius galite šiek tiek pasireguliuoti pagal savo skonį, bet mūsų šeimai šis variantas nuostabus.
Skaityk toliau
2021-02-03, 19:02
Kava su klevų sirupu ir pienu
Paskutiniu metu tai mano labiausiai pamėgta kava, kurią aš pagardinu klevų sirupu ir pienu. Pagaminti tikrai paprastas, o skonis puikus! Rekomenduoju ir Jums pasilepinti tokiu kavos puodeliu.
Skaityk toliau
2021-02-02, 21:37
Graikiška žuvis: kepti vilkešeriai
Parsinešusi savo žuvį namo, ant etiketės pamačiau, kad žuvies kilmės šalis yra Graikija. Ten ji pasirodo itin populiari. Žuvies mėsa man asmeniškai primena jūros ešerio mėsą, bet ji nėra tokia sausa, ir tvirtesnė. Žuvį galite ruošti itin įvairiai: tiek kepti ant grotelių, tiek kepti keptuvėje arba orkaitėje. Dar labai tiks kepti druskoje, ir jeigu aš jau nebūčiau druskoje kepęs doradų, tai šią žuvį tikrai būčiau taip pat iškepęs.
Skaityk toliau
|