Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Receptai – Patiekalai » Receptai – Patiekalai
Virti vėžiai su krapais paranormal.lt
21.07.2019, 09:47
Virti vėžiai su krapais

Gaminame namuose. Virti vėžiai su krapais. Puode užviriname vandenį, beriame druską, dedame svogūną, česnako skilteles, lauro lapus, krapus ir sudedame vėžius. Uždengus dangtį verdame apie 15-25 minutes nuo užvirimo (priklausomai nuo vėžių dydžio). Skanaus

Skaityk toliau
Avižinė košė su obuoliais. paranormal.lt
19.07.2019, 07:09
Avižinė košė su obuoliais
Gaminame namuose. Avižinė košė su obuoliais. Nukaičiame puodą, į košę dedame kubeliais supjaustytą obuolio puselę, medų (jeigu nenaudojote cukraus), uždengiame dangčiu ir paliekame kelioms minutėms pastovėti. Skanaus!
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Keptos voveraitės paranormal.lt
18.07.2019, 15:17
Keptos voveraitės

Gaminame namuose. Keptos voveraitės

Skaityk toliau
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais paranormal.lt
17.07.2019, 19:58
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius riešutus, sūrį ir majonezą, išmaišome. Jeigu reikia beriame žiupsnelį druskos. Skanaus!
Skaityk toliau
keptas karpis, karpis, žuvis, žuvies patiekalai, virtuvė, kepta žuvis
17.07.2019, 19:49
Keptas karpis
Gaminame namuose. Keptas karpis. Karpį išskrodžiame, nuvalome, nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabalėliais. Į gilesnį dubenėlį pilame pieno, beriame druskos, pipirų, išmaišome, sudedame karpio gabaliukus ir paliekame pastovėti 30-40 minučių.
Skaityk toliau
Tortas iš sausainių su vyšniomis paranormal.lt
16.07.2019, 07:17
Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks
Skaityk toliau
Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose? paranormal.lt
16.07.2019, 06:59
Kaip pasigaminti baltyminio kokteilio mišinį namuose?
Sportininkai bei sveikos gyvensenos propaguotojai puikiai žino įvairių baltyminių kokteilių skonį. Šiuos kokteilius labai paprasta susiplakti, jie puikiai pasotina ir padeda atgauti jėgas po treniruotės, pasitarnauja kaip užkandis, o kartais net gali pakeisti vakarienę. Tiesa, pasirinkimo gausa, neretai nesuprantama sudėtis ir didelė kaina glumina.
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Varškės spurgos
15.07.2019, 15:07
Skanios varškės spurgos
Gaminame namuose. Varškės spurgos Į dubenį mušame kiaušinius, truputį paplakame, dedame varškę, grietinę, beriame cukrų, vanilinį cukrų, manų kruopas, žiupsnelį druskos. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir dedame į dube, užmaišome spurgų tešlą. Tešla turi gautis minkšta.
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Kiaulienos muštiniai
15.07.2019, 10:02
Kiaulienos muštiniai
Kiaušinius išplakame dubenėlyje. Imame muštą kiaulieną, apvoliojame džiūvėsėliuose, merkiame į kiaušinį ir kepame įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Jeigu norite, kad kiaulienos muštiniai būtų storesni, paniruokite du kartus. Kiaulienos muštinį patiekiame su bulvių koše arba bulvytėmis fri ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis
15.07.2019, 09:58
Gaminame namuose. Voveraitės su orkaitėje keptomis bulvėmis

Iškepusias bulvytes dedame į indą, ant viršaus sukrečiame voveraites ir atsargiai išmaišome. Ant viršaus užbarstome pasmulkintų šviežių petražolių, krapų arba svogūnų laiškų. Skanaus!

Skaityk toliau
Virti varškėtukai “tinginukai” paranormal.lt
14.07.2019, 07:20
Virti varškėtukai “tinginukai”

Gaminame namuose skanius varškėčius. Virti varškėtukai. Varškėtukai, tinginukai patiekiami su mėgstama uogiene arba sviesto - grietinės padažu. Jeigu nesugalvojate, ką valgyti, tai puiki įdėja pasigaminti patiekalą iš varškės. Skanaus!

Skaityk toliau
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
14.07.2019, 07:08
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis
Gaminame namuose. Vištienos kotletukai su daržovėmis. Svogūną pjaustome labai smulkiai, morką tarkuojame smulkia tarka. Šviežias petražoles arba krapus taip pat smulkiname. Skanaus!
Skaityk toliau
Voveraitės su žalumynais paranormal.lt
14.07.2019, 07:01
Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

Skaityk toliau
Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu paranormal.lt
13.07.2019, 20:17
Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!
Skaityk toliau
Gaminame namuose. Naminis plombyras paranormal.lt
13.07.2019, 13:36
Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis.
Skaityk toliau
Grikių ir pievagrybių kotletai paranormal.lt
12.07.2019, 19:15
Ilgai ieškojau tokio recepto! Grikių ir pievagrybių kotletai

Gaminame namuose. Grikių ir pievagrybių kotletai. Lietuviški patiekalai tavo namuose. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus, dedame smulkintą svogūną, pievagrybius, tarkuotą morką ir pakepiname 8-10 minučių. Skanaus!

Skaityk toliau
Skanus ir purus omletas “su paslaptim”
12.07.2019, 18:36
Skanus ir purus omletas “su paslaptim”
Bandžiau gaminti pagal įvairiausius receptus – kartais rezultatas džiugindavo, kartais nelabai. Ir štai pagaliau aš sugalvojau savo puikaus, puraus omleto receptą! Išeina tiesiog burnoj tirpstantis, nessmenga aušdamas, nebėga, skanus ir karštas ir atvėsęs. Štai mano receptas... !
Skaityk toliau
« 1 2 ... 118 119 120 121 122 ... 139 140 »