2019-11-30, 18:36
Moliūgų apkepas – paprastas receptas
Jei pritrūko laiko ir maisto, tačiau norisi pradžiuginti artimuosius skaniu desertu, yra išeitis – paruoškime apkepą! Yra daugybė variantų, kaip paruošti šį paprastą apkepą, tačiau šiuo atveju mes imsime moliūgą, kaip pagrindinį ingredientą.
Skaityk toliau
2019-11-30, 18:36
Geriausia bandelių tešla. Kaip ją pagaminti?
Mano šeima mėgsta kepti bandeles. Jų paruošimui naudoją specialią tešlą.
Ji gaminama iš dviejų komponentų: tešlos ir mielių mišinio.
Norėdami pasigaminti mielių mišinį reikia 50 ml vandens ir vieno arbatinio šaukštelio cukraus.
Skaityk toliau
2019-11-28, 08:58
Kreminis Juodojo Šokolado Pudingas
Virtuvė tavo namuose. Skaniai ir saldžiai: kreminis juodojo šokolado pudingas. Pasigaminkime namuose skanų pudingą. Paruoštą masę supilstykite į mažus indelius ir palaukite, kol atvės iki kambario temperatūros. Atvėsus, dėkite į šaldytuvą ir laikykite, kol masė pilnai sutirštės.
Skaityk toliau
2019-11-27, 16:24
Kepti Vištienos Ketvirčiai
Gaminame namuose. Kepti vištienos ketvirčiai: alaus marinatas. Vištienos ketvirčius nuplauname, nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir dedame į marinatą. Skanaus!
Skaityk toliau
2019-11-27, 06:47
Graikiškas Pyragas Iš Kefyro ir Fetos Sūrio
Mes visomis rankomis už patiekalus, kurių niekaip neįmanoma sugadinti, tik pagerinti. Užpiltiniai pyragai yra kaip tik iš tos serijos! Sumaišome visas sudedamąsias dalis, supilame į formą, perduodame estafetę orkaitei – tegul dirba.
Skaityk toliau
2019-11-26, 15:34
Labai Skanu. Varškės Apkepo Receptas
Sklinda gandai, kad šį apkepą valgo net tie, kurie nemėgsta varškės. Virtuvė tavo namuose. Pasigaminkime namuose labai skanų varškės apkepą. Varškės apkepą kepame 30-35 minutes vidutinio karštumo orkaitėje. Tiekiame su grietine ir mėgstama uogiene. Skanaus!
Skaityk toliau
2019-11-26, 11:48
Minkštas Bananinis Keksas
Minkštas švelnus nuostabaus bananų skonio minkštimas, o iš viršaus – traški plutelė. Šis keksas nuo stalo dingsta per suskaičiuotas minutes. Šį receptą mėgsta viso pasaulio kulinarai. Dažnai jį vadina bananine duona, tačiau, mano nuomone, vis tai yra keksas. Labai gardu juo mėgautis su arbata.
Skaityk toliau
|