2022-03-11, 11:55
Mėsos faršo tefteliai baltame padaže, užkepti orkaitėje
Noriu pasakyti, kad tokie mėsos faršo tefteliai (kukuliai) užkepti orkaitėje gaunasi itin fantastiški, minkšti, purūs ir nuostabaus skonio. Tačiau svarbiausias čia yra baltas padažas, kuris pakelia patiekalą į naują lygį ir čia yra tiesiog privalomas. Būtinai pamėginkite pasigaminkite!
Skaityk toliau
2022-03-07, 19:26
Šokoladiniai sausainiai Svetlana su Rududu
Vien tai, kad jau skaitote šį receptą, leidžia man galvoti, kad mes su Jumis turime kažką bendro. Dabar galiu galvoti, kad Jūs (kaip ir aš) labai mėgstate sausainius, (kaip ir aš) negalite atsilaikyti prieš "cukraus nevartojimą" ir esate lojalūs senam geram skoniui - šiuo atveju, jau klasika tapusiems sausainiams su Rududu (be abejo, kaip ir aš)
Skaityk toliau
2022-03-02, 22:06
Virtų bulvių didžkukuliai su varške ir manais
Šį kartą Jūsų pietų stalui be mėsos noriu parekomenduoti minkštus ir labai skanius virtų bulvių didžkukulius su varške. Mano šeimai jie labai patinka ir tai yra vienas iš tų patiekalų, kai šeima nepradeda "zirzti" kodėl nėra mėsos.
Skaityk toliau
2022-02-28, 20:40
Vištienos kotletai su sviestu
Galima išgirsti labai daug pasakojimų, kuriuose yra aptariama šių kotletų pavadinimo ir atsiradimo kilmė. Vienoje versijoje yra sakoma, kad būtent šiais vištienos kotletais su sviestu kunigaikštis Požarskis vaišino Maskvos didįjį kunigaikštį, ir pastarasis liko itin sužavėtas. Aš irgi esu labai sužavėta šiais kotletais iš vištienos, tad nusprendžiau su Jumis pasidalinti šiuo receptu.
Skaityk toliau
« 1 2 ... 65 66 67 68 69 ... 214 215 » |