Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2021 » Gruodžio » 5

Kompleksinio prostatito ir adenomos gydymo metodika

Prostatitas - tai priešinės liaukos uždegimas, kurį sukelia peršalimas arba venerinė infekcija. O adenoma - tai priešinės liaukos išvešėjimas su amžiumi, todėl ja serga dauguma pagyvenusių vyrų. Ir vienu, ir kitu atveju šlapimkanalį spaudžia liaukos audiniai, tai apsunkina šlapinimąsi ir daro jį skausmingu. Priešinė liauka taip pat gali nukentėti nuo ilgalaikių nuolatinių vertikalių smūginių mikrovibracijų, kurios sutrikdo kraujo apytaką. Todėl prostatitas dar vadinamas vairuotojų liga.

Kas gali sukelti prostatitą?

Štai pagrindinės priežastys:

- alus - priešas Nr. 1 (būtent alus, o ne degtinė).

- šaltas akmuo, ant kurio prisėdote,

- šlapios kojos žvejyboje,

- nereguliarus lytinis gyvenimas (sekretas užsistovi liaukoje).

Prostatitą ir adenomą galima gydyti, svarbiausia - laiku pradėti, nes esant užleistoms priešinės liaukos susirgimų formoms, potencija, kaip bebūtų keista, dingsta, dingsta ilgam ir sunkiai atsistato.

Reali grėsmė gultis po chirurgo peiliu - nelinksma perspektyva tiems, kurie atsisako gydytis arba nukelia gydymąsi vėlesniam laikui. Pasirodžius prostatito ar venerinių susirgimų simptomams, reikia prisiminti, kad prostatitą gydyti beprasmiška, kol nesunaikinta infekcija, kuri paprastai gydoma antibiotikais, paskirtais gydytojų venerologų.

Daugiau kaip prieš 10 metų mūsų šeima sukūrė unikalią metodiką gydyti prostatitą ir adenomą, naudojant kompleksą preparatų, paruoštų iš vaistinių augalų, sveikatinimo procedūrų ir fizinių pratimų. Mūsų metodikos esmė yra ta, kad «atakuoti» nesveiką liauką reikia iš visų pusių, t.y. taikyti kompleksinį gydymą.

Konkrečiai - analinės fito propolio žvakutės, paruoštos iš kakavos aliejaus su eteriniais kėnių ir kadagių aliejais, tiesiogiai veikia prostatą per tiesiosios žarnos sienelę; pelkinių gailių tepalas su sidabro jonais ir palmių aliejumi - per tarpvietės odą, o moliūgų aliejus su tikrųjų margainių aliejumi, paprastųjų saldymedžių bei dirvuolių ekstraktu ir kirvenių trauktinė su kaštonais, patekę į skrandį, įsisiurbia į kraują. Taip preparatais suduodamas trigubas smūgis negaluojančiai liaukai.

Štai trumpa informacija apie mūsų metodiką (sustiprintas mėnesio kursas).

Prieš naktį padaryti tiesiosios žarnos valančiąją mikroklizmą. Tam reikia 100-150 ml virinto šilto vandens švirkštu įšvirkšti į tiesiąją žarną. Tada nedelsiant eiti į tualetą ir ištuštinti žarnyną. Dar prieš tai reikia paruošti vaistinių ramunėlių nuovirą: 200 g vandens užvirinti su 1 valgomuoju šaukštu sausų ramunėlių (arba per pusę su dirviniais asiūkliais), palaikyti 30 min., perkošti. Nuoviro temperatūra turi būti tokia, kad galima būtų išlaikyti įkištą pirštą (40 laipsnių). Po valomosios mikroklizmos į švirkštą pritraukti 150 ml nuoviro ir įšvirkšti jį į tiesiąją žarną. Švirkšto galiuką sutepti neutraliu kremu (vazelinu).

Procedūrą atlikti gulint ant šono, kartu pasistengti išlaikyti nuovirą iki visiško įsisiurbimo, t.y. maždaug 30 min. Jei tai iš pirmo karto nepavyks, nenusiminkite. Po atliktos procedūros į analinę angą, t.y. į tiesiąją žarną, įdedama fito propolio žvakutė. Ryte, po natūralaus žarnyno ištuštinimo ir valomosios mikroklizmos (ryte atlikti antrą mikroklizmos procedūrą su žolių nuoviru nebūtina), vėl įdedama žvakutė.

Toks gydymas (po 2 žvakutes per dieną) vykdomas 30 dienų. Procedūras su klizmomis atlikti pirmąsias 10 gydymo dienų. Jei dėl kokių nors priežasčių jūs nenorite ar neturite galimybės gydymą papildyti mikroklizmomis (valomosiomis arba su žolių nuovirais), šias procedūras galima praleisti.

Taip pat būtina įtrinti pelkinių gailių tepalą su sidabro jonais plonu sluoksniu 2 kartus per dieną ryte ir vakare (po mikroklizmų procedūrų ir žvakučių) į tarpvietę ir į kirkšnis. Sergant sėklidžių ir ataugų uždegimu, įtrinti kirkšnių ir kapšelio sritį.

Kai skauda pilvo apačią, įtrinti apatinę dalį.

Aliejinį balzamą «Moliūginis aliejus su tikrųjų margainių, paprastųjų saldymedžių ir dirvuolių ekstraktu» gerti 3 kartus per dieną prieš valgį, užgeriant praskiesta kirvenių ir kaštonų trauktine «Keturi K» - po 1 arbatinį šaukštelį kiekvieno preparato. Chroniškas prostatitas paprastai susijęs su susilpnėjusiu imunitetu, kurį reikia atkurti, vartojant medaus ir gėlių žiedadulkių mišinį. Šis mišinys

taip pat gerina prostatos kraujotaką, stiprina erekciją, sergant chroniškais priešinės liaukos negalavimais. Gėlių žiedadulkės, sumaišytos su medumi santykiu 1:2, vartojamos po 1 arbatinį šaukštelį 3 kartus per dieną, likus valandai iki valgio. Paskutinis kartas - likus 3-4 valandoms iki miego. Medus ir gėlių žiedadulkės paprastai parduodami bet kurioje bitininkystės produktų parduotuvėje.

Jei adenoma užleista, taip pat rekomenduojame daryti sėdimas voneles su ąžuolų žieve ir vaistinių ramunėlių žiedais; paimti lygiomis dalimis - po 50 g. Šį mišinį užpilti 3 I verdančio vandens, laikyti valandą. Mišinį išpilti į vonią, kurios vandens temperatūra 38 laipsniai. Sėdimos vonelės procedūros trukmė - 20 min. Kursas - 10-12 vonių per mėnesį.

Mes rekomenduojame ir įžymiuosius „Kegelio pratimus“. Pabandykite stabdyti šlapimo srovę, kai šlapinatės. Raumenys, kuriuos čia įjungiate, ir yra kaip tik tie, skirti pratimams atlikti. Jūs pajusite įtampą ir aplink analinę angą. įtempiate šiuos raumenis ir tada,

kai stengiatės išsiskirti su paskutiniais šlapimo lašais. Sutrumpinkite raumenis, kaip darėte stabdydami šlapimo srovę. Lėtai skaičiuokite iki trijų. Atsipalaiduokite. Treniruotes pradėkite nuo 10 tokių sutraukimų po 5 kartus per dieną. Palaipsniui didinkite jų skaičių iki 30 per savaitę. Jūs turite gerai atlikti 150 Kegelio pratimų kiekvieną dieną. Šiuos pratimus galite atlikti praktiškai bet kur: vairuodami automobilį, pasivaikščiodami, žiūrėdami televizorių, sėdėdami prie stalo, gulėdami lovoje. Užsiėmimų pradžioje gali pasirodyti, kad jūsų raumenys nenori būti įsitempę lėtų 

sutraukimų metu. Galbūt jūs negalėsite atlikti sutraukimų gana greitai ar ritmingai. Nieko baisaus - tiesiog jūsų raumenys kol kas silpni. Praktika padės. Jei raumenys pavargo pratimo viduryje, keletą sekundžių atsikvėpkite ir tęskite. Kegelio pratimai padės vyrams turėti didesnę erekciją. Neseniai skambino vienas jaunas vyras ir papasakojo, kad efektyviai naudojo Kegelio pratimus 10 metų prostatito, kuriuo sirgo jaunystėje, profilaktikai.

Priešinės liaukos hidromasažas - tai procedūra, leidžianti vyrui savarankiškai atlikti gydomąjį masažinį poveikį prostatai tada, kai aplinkybės neleidžia reguliariai lankytis pas gydytoją. Hidromasažo esmė tokia: 1 kartą per dieną (paprastai vakare) vyras daro sau paprasčiausią valomąją klizmą (įveda į tiesiąją žarną 150-200 ml šilto vandens, 5-10 min. guli ant kairiojo šono, tada išsivalo žarnynas). Paskui įveda j tiesiąją žarną nuo 300 iki 800 ml ramunėlių nuoviro (arba šalavijų, arba kraujažolių, arba bet kokio priešuždegiminio žolių mišinio). Įvedamo skysčio kiekis turi būti toks, kad būtų jaučiamas poreikis defekacijai. Vyras neguli, o vaikšto 10-15 min. sulaikydamas nuovirą tiesiojoje žarnoje.

Žarnynas susitraukdamas mėgina išstumti skystį, o pacientas valios pastangomis stengiasi jį sulaikyti. Taip vyksta labai minkštas ir gana intensyvus prostatos masažas, ir kartu dezinfekuojančios medžiagos skverbiasi j sritį aplink prostatą. Hidromasažo kursas paprastai apima 8-10 procedūrų (kasdien arba kas antrą dieną). Jį galima rekomenduoti ir vyrams, kurių gyvenimo būdas yra hipodinaminis (sėdimas), kurie turi daug ir ilgų pertraukų lytiniame gyvenime, kurie anksčiau sirgo prostatos uždegimu.

Prieš pradedant gydyti prostatitą, siekiant sustiprinti apsaugines organizmo funkcijas, būtina įvykdyti tokius reikalavimus:

- atsisakyti aštrių, sūrių, rūkytų, sūdytų produktų, alkoholio, gazuotų gėrimų, produktų su daug ląstelienos (kopūstai, morkos);

- maksimaliai sumažinti per dieną surūkomų cigarečių kiekį;

- valgyti daugiau (ypač žiemą) ryžių, grikių, graikiškų riešutų, augalinio aliejaus (geriau nerafinuoto), salotų, ridikų, salierų, džiovintų vaisių.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
02.09.2019 laikas 12:54 Receptai – Patiekalai Skumbrė per 3 minutes – taip jūs dar negaminote! Labai paprasta, greita ir ekonomiška!
Aš paprasčiausiai nežinau paprastesnio recepto, kaip greitai ir kokybiškai pasigaminti skumbre namuose! Be to, tai yra labai skanu! Tokią žuvį galima gaminti ir per šventes ir kiekvieną dieną! Jūs taip gaminsite visada! Tai labai...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 18:18 Receptai – Patiekalai Virtuvė. Orkaitėje kepti varškėčiai su razinomis
Razinas užmerkiame šiltame vandenyje ir palaikome kor išmirks. Į dubenį dedame varškę, cukrų arba medų, miltus, kepimo miltelius, mušame kiaušinį. Viską išminkome ir pertriname blenderiu. Dedame nusausintas razinas, išmaišome....

Skaityti daugiau

16.11.2017 laikas 14:16 Receptai – Patiekalai Česnakas su pienu gydo laringitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas, Tonzilitas. Ingredientai: česnakas, pienas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 15:18 Aš nusprendžiau paimti svetimą močiutę iš senelių namų
Nė vienas iš draugų ar kaimynų nepritarė mano poelgiui. Visi kaip vienas pasukiojo pirštu prie smilkinio, tardami: ir taip dabar sunkus metas, o tu dar sau išlaikytinę namo pasiėmei!

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:20 Nežinau ką daryti. Gailiuosi, kad ištekėjau už 15 metų vyresnio vyro
Visada buvau energinga, linksma mergina, mėgau aktyvų poilsį ir sportą. Tačiau būdama 32-ejų virtau sena griuvena ir nebejaučiu gyvenimo skonio.

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 14:17 Myliu vedusį vyrą, kurio atsisakiau vardan dukros ramybės
Rašau ir suprantu, kad šį kryžių nešiu visą gyvenimą. Sumokėti už klaidas tenka akimirksniu – dabar aš pajutau, kas yra pragaras, sielos skausmas, sudaužyta širdis. Įsimylėjau, iš tikrųjų, nuoširdžiai.

Skaityti daugiau