Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Konspirologija, Gandai » 2021 » Gruodžio » 25

Ką slepia Pamišėlio dėžutė?

Tinklalapio ,,Reddit“ vartotojas, pasivadinęs TramStopDan, šiukšlių konteineryje rado rankų darbo seną medinę dėžutę, kuri iš pirmo žvilgsnio neatrodė kažkuo ypatinga: yra kilpos, rankena ir keletas užraktų.

Bet tai, kas buvo viduje, gerokai nustebino. Tai šūsnis popierių, panašių į kažkieno dienoraštinius užrašus: laiškai, atvirukai, keistų būtybių bibliniai piešiniai, NSO eskizai. Yra užrašai apie paslaptingų objektų pasirodymą danguje nuo 1960-ų iki 1980 m. ir 1930-ųjų metų ranka piešti žemėlapiai. Dėžutę radėjas pavadino ,,pamišėlio dėžute“.

Čia taip pat buvo keturgalvių dangiškųjų būtybių su sparnais ir kanopomis piešiniai, kaip iš Ezechielio knygos, ir kiti eskizai, susiję su supratimu apie ateivius. Be to, buvo rasta ir žemiškų atvaizdų, kaip, pavyzdžiui, neužpatentuotų geležinkelio ratų brėžiniai.

Kai šiuos piešinius, eskizus ir laiškus TramStopDan paviešino tinklalapyje, ,,Reddit“ vartotojai uždavinėjo klausimus, kodėl šios kolekcijos savininkui reikėjo užlėpti juos lagaminėlyje ir tiesiog išmesti? Ar buvo dailininkas liudininku ateivių iš kitų dimensijų? Ar šie piešiniai yra ,,tikri liudijimai“ ar pamišėlio kliedesiai? O gal visa kolekcija tik kažkieno pokštas? Galbūt tai menininko – grafiko projektas, kuris sukūrė puikiai sumanytą nuoseklią kompoziciją, naujos kartos meną.

Į šiuos klausimus nėra vienareikšmių atsakymų. Galbūt lagaminas-dėžutė, kuriame yra kažkieno aistros sąmokslo teorijoms turinys, tiesiog pasirodė nereikalingas ir jis atsidūrė sąvartyne.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

14.07.2019 laikas 07:01 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais

Gaminame namuose. Voveraitės su žalumynais. Voveraites nuvalome, nuplauname, didesnes pasmulkiname. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, pilame šlakelį aliejaus ir pakepiname pusžiedžiais ar labiau smulkintą svogūną. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

15.11.2019 laikas 20:15 Receptai – Patiekalai Mėgstamiausios bandelės prie arbatos! Tešla be kiaušinių
Minkštos, purios ir skanios varškės bandelės! Tešla be kiaušinių. Būtinai pasigaminkite, jums patiks! Net merginos jas valgo su malonumu!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau