Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Sausio » 16

Ramunėlės padės, kai sukandžiojo uodai

Kai įsikėlėme į naują butą, buvome nepaprastai laimingi. Pagaliau turime nuosavą būstą! Dabar viskas bus kitaip. Nors butas miesto pakraštyje, bet gamta netoliese - puiki, pro langą matosi vandens telkinys. Mūsų dukrelė taip pat labai džiaugėsi nauja gyvenamąja vieta. Kieme ji susirado naujų draugų, o prie tvenkinio pasivaikščioti eidavome kiekvieną dieną. Bet būtent dėl tvenkinio ir prasidėjo mūsų problemos.

Kai oras sušilo, pastebėjau, kad mūsų bute atsirado būriai uodų. Jie atskrisdavo nuo tvenkinio, ir nebuvo kaip gelbėtis nuo jų. Vakare mes su vyru vaikydavome tuos kraujasiurbius su rankšluosčiais ir laikraščiais, bet vos tik išjungdavome šviesą, pasigirsdavo tas bjaurus zyzimas. Išnaikinti visų uodų nepavykdavo. Bet bjauriausia buvo tai, kad uodai “puldavo” dažniausiai ne mus, o dukrelę. Ji jiems pasirodė “skanesnė” Kartą buvau apstulbusi, kai ryte pamačiau sukandžiotą dukros petį. Jis buvo visas raudonas, oda sukietėjusi, patinusi, mažylė visą laiką jį kasėsi, negalėjo sustoti.

Žinau, kad tokiu atveju nėra nieko geriau už ramunėles. Jomis mane dar mama gydė. Tiesiog užpilu 2 arbatinius šaukštelius džiovintų ramunėlių žiedų stikline verdančio vandens, laikau, kol atvės. Paskui nukošiu, bet žiedų neišmetu, palieku atskirame inde. Tada imu medvilninę servetėlę ir sudrėkinu antpilu. Servetėlę nuspaudžiu, kad nevarvėtų, ir dedu ant “sukandžiotos” vietos. Ant servetėlės dedu likusius ramunėlių žiedus, ant viršaus uždedu polietileno maišelį ir viską aprišu bintu. Po 2-3 valandų kompresą pakeičiu. Per dieną tinimas ir sudirginimas turi praeiti.

Dėl šių sukandžiojimų mano dukrelė dar ir labai nervinasi: verkia, ožiuojasi, nori kasyti skaudamą vietą. Jei ir su jūsų mažyliu nutinka taip pat, galima duoti išgerti ramunėlių antpilo, kad nurimtų nervai. Aš imu ketvirtį stiklinės antpilo, praskiedžiu nedideliu kiekiu vandens, įdedu truputį medaus, kad būtų skaniau. Duodu vaikui išgerti, ir dukrelė nusiramina, oda niežti jau ne taip stipriai.

Dabar mes ant visų langų užkabinome sietelį nuo vabzdžių, bet kartais uodai vis dėlto kažkaip prasiskverbia (gal iš laiptinės). Gerai, kad žinome, kai kovoti su jų įgėlimais.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.07.2019 laikas 13:36 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Naminis plombyras
Tačiau problema tame, kad dabar prideda pernelyg daug įvairių chemikalų, dėl kurių plombyro skonis praktiškai dingsta. Naminį plombyrą pasigaminti bus nesunku. Yra labai geras receptas, kuriuo mes nusprendėme pasidalinti su jumis....

Skaityti daugiau

02.11.2017 laikas 08:52 Receptai – Patiekalai Svogūnas, žąsų taukai gydo bronchitą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Svogūnas, Žąsų taukai

Skaityti daugiau

16.10.2019 laikas 16:41 Receptai – Patiekalai Medutis. Beprotiškai Skanus Medaus Torto Receptas

Siūlome pagaminti visų mėgstamą medaus tortuką neįprastu paruošimo būdu. Gaunasi beprotiškai skanus ir aromatingas tortas. Šiame recepte nereikia nieko kočioti, o pagal laiką užima ne daugiau 30 min.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau