Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » NSO, Ateiviai » 2022 » Vasario » 11

Žvejai nufilmavo, kaip NSO, nerdamas į vandenyną, pabėga nuo karinio orlaivio

Tai tikriausiai geriausias ir įdomiausias kada nors kamera užfiksuotas NSO stebėjimas. Tikriausiai todėl, kad žvejys ir jo komanda buvo tinkamoje vietoje tinkamu laiku.

Vaizdo įrašas, kurį nufilmavo ispanų žvejai, pirmą kartą internete buvo paskelbtas maždaug prieš 10 metų. Paskelbtame vaizdo įraše NSO pabėga iš karinio lėktuvo, neriančio į vandenyną.

Šis NSO susidūrimas pagimdė savo mitinį statusą aplink vyriausybines priedangas. Šį kartą ne apie JAV, o apie Ispanijos vyriausybę.

Iš tiesų, prie to prisidėjo Ispanijos karinės oro pajėgos, ir, kaip matome, jos negailestingai persekioja šį paslaptingą objektą. Kol objektas tiesiog pavargsta žaisti ir neria tiesiai į vandenyną, tiesiai žvejų akivaizdoje.

Vienas Galisijos žvejys nusprendė paviešinti tai, ką, pasak jo, patyrė plaukdamas savo laivu.

Kol keli kariniai lėktuvai persekioja "svetimą objektą", kuris krenta į jūrą ir įspūdingai neria, virš valties praskrenda neaiškios kilmės sraigtasparnis ir įsako žvejams paskubėti pasitraukti iš ten, kur jie yra.

"Skelbiu šį vaizdo įrašą po ilgų svarstymų, bet jaučiu pareigą pranešti, kad tai įvyko ir nematau jokio paaiškinimo", - sako vaizdo įrašo autorius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.12.2017 laikas 16:10 Receptai – Patiekalai Trynių kaukė pleiskanojančiai, vystančiai odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trynys, Tamsaus medaus, Aliejaus, Citrinos sulčių, Avižinių miltų.

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (lakišius, liepžiedžiai, kietis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: lakišius, liepos žiedai, kietis.

Skaityti daugiau

14.11.2017 laikas 13:45 Receptai – Patiekalai Juodasis ridikas nuo kosulio

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Kosulys. Ingredientai: juodasis ridikas, medus.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau