Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Kovo » 19

Čihuahua (Meksika) lauke rasta 50 negyvų laukinių žąsų

Tai jau antroji paslaptinga masinė paukščių žūtis šioje teritorijoje šiais metais

Antradienį Čihuahua lauke rasta mažiausiai 50 negyvų snieginių žąsų - tai jau antras nepaaiškinamas masinis migruojančių paukščių žūties atvejis šioje gyvenvietėje per kiek daugiau nei mėnesį.

Laukas yra menonitų žemėje, esančioje Swift Current gyvenvietėje Alvaro Obregone, maždaug už 156 km į vakarus nuo Čihuahua miesto.

Savivaldybės policijos pareigūnų teigimu, ant žąsų nebuvo jokių sužeidimų ar šautinių žaizdų požymių.

Nors vietos valdžios institucijos paukščius aptiko antradienį, vyras, kurio sklypas ribojasi su lauku, sakė, kad žąsys nuo pirmadienio ryto buvo išsibarsčiusios po dirbamą žemę. Žiemos mėnesiais snieginės žąsys migruoja iš Kanados į pietinę JAV dalį ir Meksiką.

Federalinė aplinkos apsaugos agentūra "Profepa", kuri taip pat paprašė Nacionalinio miškininkystės, žemės ūkio ir gyvulininkystės mokslinių tyrimų instituto (Inifap) padėti nustatyti, kaip žąsys nugaišo, ištyrė penkias paukščių skerdenas.

Vasario 7 d. Swift Current mieste rasta 100 negyvų migruojančių geltongalvių drozdų. Paukščių žūties priežastis kol kas neaiški, tačiau iš stebėjimo kameros įrašo matyti, kad jie nukrito iš dangaus skrydžio viduryje.

Swift Current 1922 m. apgyvendino menonitai iš Swift Current regiono Saskačevane, Kanadoje. Daugelis Meksikos bendruomenės narių kalba senąja germanų kalba plautdietsch.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

28.10.2019 laikas 14:20 Receptai – Patiekalai Bulviniai Blynai Su Mėsos Įdaru

Į mėsos faršą dedame prieskonius, tarkuotą svogūną, išspaustą česnaką ir išmaišome. Bulves nuskutame, nuplauname, sutarkuojame, šiek tiek nusunkiame ir apšlaktome citrinos sultimis (po nusunkimo pasilikusį krakmolą dedame atgal...

Skaityti daugiau

15.09.2018 laikas 06:57 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo kokliušo
Kokliušas liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo kokliušo, kokliušas, kokliušo gydymas, receptai kokliušas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogom...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
20.04.2024 laikas 08:06 Japonijos tyrime nustatyta, kad mRNA injekcijos sukelia vėžį (žiniasklaidos užtemimas)

Naujai paskelbtas Japonijoje atliktas tyrimas patvirtina Jungtinės Karalystės profesoriaus Anguso Dalgleišo (Angus Dalgleish) nuogąstavimus dėl mRNA injekcijų, sukeliančių vėžį. Paskelbus tyrimo išvadas, australų profesorius Ianas Brighthope'a...

Skaityti daugiau

20.04.2024 laikas 07:24 Horoskopas balandžio 20 d.: pavojai Mergelėms, Dvyniams, Žuvims ir Šauliams

Šiandienos šeštadienis tęsia liūdesio ir taško už praėjusius laikus, tačiau prie šios puokštės dar prisideda Mėnulio ir Juodojo Mėnulio konjunkcija (susijungimas). Juodasis Mėnulis yra pagundų, pagundų, stipraus emocinio lauko, baimių ir toliaregi...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau