Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Balandžio » 2

„Sūnus turi 6 vaikus, o aš nė vieno anūko“: nusivylusios močiutės laiškas

Istorijos herojė labai myli anūkus, tačiau negali bendrauti su jais, juk sūnus nepalaiko santykių su buvusiomis sutuoktinėmis. Ką močiutei daryti tokioje situacijoje?

Aš turiu vienintelį sūnų Danielių. Auginau jį viena, buvo sunku, stengiausi duoti jam viską.

Tačiau man teko suktis dviejuose darbuose, namuose būdavau mažai. Galbūt todėl mano mylimo berniuko charakteris nelengvas. Aš visada svajojau apie anūkus – norėjosi duoti jiems laiko, meilės ir dėmesio, kurių negalėjau dovanoti sūnui.

Pirmasis vaikas jam gimė anksti – antrame kurse Danius ėmė susitikinėti su moterimi, ji pastojo, ir jie susituokė. Aš tada dirbau, tačiau anūku vis tiek džiaugiausi. Tačiau po poros metų jie susipyko ir išsiskyrė, marti išvyko pas tėvus į gimtąjį miestą, nustojo bendrauti ir su mano sūnumi, ir su manimi.

Po kelių metų Danielius vėl vedė, tapo tėvu. Jiems gimė 3 vaikai, 3 berniukai – praktiškai pametinukai. Aš tuo metu dirbau puse etato ir iš visų jėgų jiems padėjau. Sūnus labai norėjo mergaitės, na o man buvo nesvarbu, kokios lyties vaikai. Stengiausi išlaikyti gerus santykius su visais, nesikišti, tiesiog būti naudinga ir džiaugtis bendravimu su anūkais.

Bet ir čia sūnus prisivirė košės. Išdavė žmoną su kolege iš darbo. Jiems irgi gimė berniukas. Man paskui prisipažino, kad pats pasiūlė susilaukti vaiko, tikėjosi mergaitės. Šie santykiai truko 5 metus. Kai sūnus papasakojo, kad turi kitą šeimą, nežinojau, kaip reaguoti. Žinoma, neišdaviau jo marčiai – tikėjausi, kad romanas baigsis ir jis grįš į šeimą.

Iš kitos pusės širdyje buvo sunku – aš turiu dar vieną anūką ir jam trūksta ne tik pilnaverčio tėvo dėmesio, bet ir močiutės jis neturi. Juk aš negalėjau už
sūnaus žmonos nugaros susitikinėti su jo meiluže…

O po kelių metų jie su kolege ėmė planuoti antrą vaiką – sūnus papasakojo, kad skaičiavo pagal dienas, kad tikrai būtų mergaitė. Ir tikrai, aš turiu anūkę. Tiksliau, ne aš.

Apie romaną sužinojo žmona. Kilo skandalas. Ji apkaltino mano sūnų išdavyste, o mane tuo, kad slapsčiau neištikimybę. Galiausiai šeima sugriuvo, marti uždraudė man matytis su anūkais. Aš jų labai ilgiuosi. Sūnus nuvažiuoja ten retai. Aš stengiuosi perversti marčiai pinigų vaikams, kiek galiu.

Keisčiausia, kad sūnus neplanuoja gyventi su savo meiluže. Ji laukė jo šitiek metų, pagimdė sūnų ir dukrą ir dabar pyksta ant Daniaus, kad šis jau metus kaip išsiskyręs, o jos nevedė.

Aš jai kaip ir anksčiau – svetimas žmogus, jis mūsų nesupažindino, ir bendravimo su tais anūkais irgi nėra.

Aš visada buvau taktiška anyta ir stengiausi būti gera močiute ir galiausiai turiu net 6 anūkus – ir neturiu galimybės su niekuo matytis. Dėl ko aš labai kenčiu.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
21.11.2017 laikas 10:38 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (ramunėlė, juoduogio šeivamedis, liepžiedžiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: ramunėlės žiedai, juoduogio šeivamedžio žiedai, liepos žiedai

Skaityti daugiau

26.08.2018 laikas 11:49 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo slogos

Sloga liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo slogos, receptai nuo slogos, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, slogos gydymas, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyti...

Skaityti daugiau

28.08.2019 laikas 20:40 Receptai – Patiekalai Pusryčiai tinginiams – nerealiai skanu

Kvapnus ir sotus patiekalas, kuriuo galite maitinti visą šeimą! Receptas tinginiams, specialiai savaitgaliui! Per kelias minutes paruošite skanų patiekalą.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
24.04.2024 laikas 06:59 WEF informatorius įspėja, kad netrukus kepsniai bus gaminami iš "žmonių š*do"

Pasaulio elitas planuoja priversti žmoniją valgyti išmatas ir gerti šlapimą, teigia vienas Pasaulio ekonomikos forumo informatorius, kuris tvirtina, kad jei manėte, jog galimybė valgyti vabalus yra bloga, dar nieko nematėte.

...

Skaityti daugiau

24.04.2024 laikas 06:35 Balandžio 24 d. horoskopas: sunku Jaučiui, Liūtui, Skorpionui ir Vandeniui
Vakar mums su jumis buvo sunki diena, ypač psichologiniu požiūriu. Šiandiena tęsia vakarykštės dienos tendencijas ir "dovanoja" mums įtampą. Pažvelkite į šios dienos horoskopą - Saulė, Mėnulis ir Plutonas tam tikru metu danguje sudaro įtemptą trikamp...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau