Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Stichinės Nelaimės » 2022 » Balandžio » 3

Čekijoje iškrito sniegas

Praėjusį savaitgalį temperatūra pasiekė 20 laipsnių Celsijaus, tačiau artimiausiomis dienomis Čekijoje prasidės paskutinis žiemos atodrėkis.

Šį rytą Jesenkų kalnuose iškrito penkiolika centimetrų sniego. Savaitgalį visoje šalyje numatomas šaltasis periodas su šalčio ir sniego temperatūra, o nuo kitos savaitės vidurio temperatūra vėl pakils.

Atšalimą sukelia oro srovės iš šiaurės ir šiaurės rytų.

"Temperatūra bus gerokai žemesnė už vidutinę, o vėjai sumažins matomą temperatūrą. Ryte saugokitės apledėjimo, kalnuose susidarys sniego griūtys, o žemumose - snygis", - portalui Novinky.cz sakė meteorologė Dagmar Khonsova.

Aukščiausia paros temperatūra šiandien numatoma Pietų Moravijoje - 8 laipsniai Celsijaus. Šeštadienį bus debesuota ir debesuota, kai kuriose žemumose snigs, o kalnuose iškris nuo 5 iki 20 cm sniego. Dienos temperatūra kai kuriose vietovėse sieks 5 laipsnius Celsijaus.

Sekmadienis bus panašus, o ryto temperatūra sieks iki -5 laipsnių Celsijaus. Vakare snigti nustos, o pirmadienį bus dar šalčiau - temperatūra nukris iki -6 laipsnių Celsijaus.

Šalti orai išsilaikys iki kitos savaitės vidurio: trečiadienį šaltis pamažu atslūgs, o savaitės pabaigoje sugrįš pavasariška šiluma.

Vairuotojai įspėjami būti atsargūs, ypač važiuojant dideliame aukštyje. Šiandien Jesenikų kalnuose kelininkai pranešė, kad "ant kelių išlieka šlapio sniego provėžos, todėl jie yra slidūs, ypač neprižiūrimuose keliuose".

Kai kuriose Moravijos ir Silezijos vietovėse matomumas taip pat sumažėjęs dėl sniego liūčių. Pasak policijos atstovo spaudai, Opavos ir Bruntalo rajonuose jau užfiksuoti eismo sunkumai, tačiau kol kas visi keliai yra pravažiuojami "labai atsargiai".

Nakties šalnos ir ledas privertė meteorologus patarti ūkininkams ir sodininkams saugoti žydinčius vaismedžius ir augalus.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2019 laikas 22:00 Receptai – Patiekalai Pyragaičiai su kumpiu ir sūriu prie arbatos!

Aš myliu skanius ir paprastus receptus! Išsamų maisto gaminimo receptą rasite trumpame vaizdo įraše

Skaityti daugiau

09.06.2019 laikas 11:45 Receptai – Patiekalai Žagarėliai. Skanių žagarėlių receptas
Pasigaminkime skanius žagarėlius. Skanių žagarėlių receptas. Iškepę žagarėliai dedami ant popierinės servetėlės, kad susigertų aliejus. Dar šilti žagarėliai pabarstomi cukraus pudra.

Skaityti daugiau

01.11.2017 laikas 17:22 Receptai – Patiekalai Morka, pienas gydo bronchitą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Bronchitas. Ingredientai: Morka, Pienas

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau