Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Balandžio » 15

6 lengvi velykiniai ritualai

Velykos – ne tik krikščioniška šventė. Galbūt nereikėtų pamiršti ir pagoniškų šios šventės šaknų. Juk iš pradžių buvo tai buvo pavasario deivės Ostaros šventė ir, tik įvedus krikščionybę, ji sutapatinta su Kristaus prisikėlimu. Pagoniškosios Velykos – tai magijos, gaivumo, romantikos ir naujos pradžios diena. Tad, jei turite laiko ir noro, galite švęsti! Yra daugybė paprastų ritualų, kuriuos verta išbandyti ir pamėginti pritraukti laimę ir sėkmę.

1) Papuošti namus šviežiomis gėlėmis

Niekas nenuteikia taip pavasariškai kaip gėlės. Gėlės į gyvenamąją erdvę įneša šviežios, žalios energijos, kuri gimsta pusiaukelėje tarp Jolės (žiemos saulėgrįžos) ir Litos (vasaros saulėgrįžos). Todėl šia nuostabia proga patartina susirinkti jums patinkančią gėlių puokštę ir laikykite ją saulėtoje vietoje (jei debesuota, įsivaizduokite, kaip saulės spinduliai užpildo kambarį) ir pakvieskite deivę Ostarą, kad ji palaimintų puokštelę – suteiktų jums pusiausvyros, žaismingumo, meilės ir puikių naujų pradžių. Gėlių taip pat galima pamerkti ant namų altorėlio ar kurioje nors kitoje namų vietoje.

2) Šokti, juoktis ir linksmintis

Ostara garsėja savo vaikišku žaismingumu ir linksmumu, todėl šią dieną galima šokti! Puiku, jei tą galite daryti lauke basomis, juokdamiesi iš viso to kvailumo ir beprotiškumo. Šokiai padės geriau pajusti pavasarišką nuotaiką, pralinksmins, suteiks žvalumo ir energijos. Nuotaikingas šokis padeda pritraukti gamtos palaiminimus ir padeda skleisti džiaugsmą, kad ir kur eitumėte.

3) Skanus ritualas su šokoladiniais kiaušiniais

Atsipalaiduokite ir susikaupkite. Paimkite šokoladinį kiaušinį į dešinę ranką (jei esate dešiniarankis) ir uždėkite kairįjį delną ant viršaus. Sužadinkite jausmus, susijusius su pozityviausiu noru. Sąmoningai nukreipkite šių jausmų ir vizijų energiją į kiaušinį. Tada jį suvalgyti. Taip tarsi pasėjate savo norą. Apskritai būkite atsargūs su mintimis per Velykas, nes materializuojasi ne tik teigiamos, bet ir neigiamos mintys. Ritualą galima pakartoti dar su keliais kiaušiniais, bet kiekvieną kartą galvoti apie vis kitą norą. Vietoj šokoladinių saldainių galima naudoti spalvotą dražė, o dar geriau patiems pagaminti biskvitinius rutuliukus, kuriuos puošiant šokoladiniu glaistu, siųsti geras mintis.

4) „Romantikos energija” – gražus ir nesudėtingas ritualas

Tikima, kas per Velykas pabunda žemė ir pavasaris suteikia dosnų palaimingos energijos srautą visiems, kurie dalyvauja šventėje. Pakvieskite šią Ostaros energiją ir įsileiskite ją į savo namus, išbarstydami rožių žiedlapius ant paklotos lovos. Palikite juos ten iki vakaro.

5) Ritualas su vandeniu

Šį ritualą galima atlikti ne vieną kartą, tačiau pirmą kartą geriausia atlikti Velykų išvakarėse. Tam reikės daiktų, priklausančių keturiems elementams ir dar kelių priedų:

  • kelių žvakių (ugnis),
  • indiškų smilkalų (oras),
  • karštos vonios (vanduo),
  • Himalajų druskos (žemė),
  • mėgstamų eterinių aliejų ar vonios bombų,
  • rožinio krištolo.

Prieš maudydamiesi karštoje vonioje pasidarykite stebuklingą šveitiklį: į puodelį smulkiai sumaltos Himalajų druskos įpilti aliejaus, pavyzdžiui, alyvuogių. Apšlakstyti mėgstamuu eteriniu aliejumi ir išmaišyti. Vonioje įtrinti druskos šveitikliu odą ir nuplauti, kad nušveistumėte ir sudrėkintumėte. Tada pasinerkite į vandenį, ant širdies čakros uždėkite rožinį krištolą ir atsipalaiduokite. Užsimerkę 5 min. apmąstykite savo gyvenimą ir kokių pokyčių jums reikia. Mėgaukitės šiltu vandeniu, žvakėmis ir kvapais, kol pasijausite pasiruošę išeiti. Visus rūpesčius ir vargus nuneš stebuklingas vanduo. Visos viltys ir svajonės bus sutelktos rožiniame krištole.

6) Sėklų sėjimas 

Atlikite senovišką ritualą: pasėkite sėklas. Sėkla yra pokyčių, kurie gali sudygti jūsų gyvenime artimiausiu metu, simbolis. Jei tikimasi kelių pokyčių, tuomet reikėtų pasėti kelias sėklas, kiekvienai priskiriant tam tikrą tikslą. Tačiau nepamirškite, kad kartu su jūsų noru išaugs dar kažkas, ko dabar jūs gal nė nesitikite. Augalas gali būti bet koks – nuo gėlės ar mikrožalumynų iki krūmų ar medžių. Jei dar anksti sėti į žemę, tiesiog sėklą įdėkite į vazoną ant palangės. Pirmiausia palaiminkite juos laikydami ant saulės (jei diena saulėta) ir siųsdami pozityvias mintis. Jei lauke debesuota, įsivaizduokite, kaip šviesa užpildo sėklas. Pasodinkite sėklą į žemę ir garsiai pasakykite: „Aš nesustabdysiu savo laimės augimo!”. Ritualą galima atlikti gražioje gamtos vietoje.

priekavos.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.09.2019 laikas 14:34 Receptai – Patiekalai Receptas tiems, kurie nori skanių kotletų, bet tingi stovėti prie viryklės!

Aš gaminu būtent taip! Šis receptas skirtas tiems, kurie nenori stovėti prie viryklės ir tuo pačiu metu nori gauti skanius, sultingus kotletus.

Skaityti daugiau

12.09.2018 laikas 08:55 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės
Liaudies medicinos patarimai - kaip būti sveikiems ir išsaugoti sveikatą. Mažakraujystė liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo mažakraujystės, receptai nuo mažakraujystės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netr...

Skaityti daugiau

11.11.2019 laikas 23:09 Receptai – Patiekalai Traškūs šokoladiniai pyragėliai su zefyrais ir riešutų sviestu

Garų vonelėje juodąjį šokoladą ištirpdykite su sviestu. Į tirpinį berkite tirpios kavos miltelius, cukrų ir maišykite, kol masė atvės. Į dubenį su atvėsusiu šokoladu įmuškite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, kakavos milte...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau