Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 1

JK: 2 000 000 elnių „stebimi“ dėl „Covid“ virusui išplitus JAV bandose

Po to, kai JAV bandose buvo aptiktas didelis "Covid" viruso kiekis, atidžiai stebimas jo kiekis tarp Didžiosios Britanijos elnių.

Teigiama, kad JAV mokslininkai aptinka vis daugiau įrodymų, kad virusas gali laisvai plisti ir mutuoti tarp gyvūnų rūšių.

Nors Covid atvejų tarp Europos elnių nenustatyta, ekspertai sutinka, kad nebūtų keista, jei jis būtų nustatytas, atsižvelgiant į didelį jo paplitimą tarp žmonių.

MSN praneša: Viename tyrime Kanadoje netgi nustatytas pirmasis atvejis, kai virusas iš elnio peršoko žmogui.

Atskiri tyrimai parodė, kad virusas gali plisti tarp baltauodegių elnių JAV, o vieno tokio tyrimo metu net 40 % tirtų gyvūnų buvo teigiami.

Genomo sekos nustatymas patvirtino, kad nauji viruso variantai ne tik plinta tarp žmonių, bet ir toliau evoliucionuoja tarp naujų šeimininkų.

Kaip teigiama žurnale "Nature" paskelbtame pranešime, 30-yje valstybių, kuriose gyvūnas buvo ištirtas dėl Covid-19, 24-iose nustatytas tam tikras infekcijos lygis.

Nėra įrodymų, kad Covid-19 cirkuliuoja tarp britų elnių, tačiau jie yra viena iš daugelio rūšių, kurios yra atidžiai stebimos.

Praėjusiais metais Gyvūnų ir augalų sveikatos agentūros sudaryta darbo grupė reguliariai tikrina, ar kelios gyvūnų populiacijos, įskaitant lapes, norkes, barsukus ir šikšnosparnius, taip pat elnius, nėra užsikrėtusios.

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip.., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.12.2017 laikas 14:53 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (šunobelės, pipirmėčiai)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Virškinimas. Ingredientai: šunobelės šaknų, pipirmėčių lapų, dilgėlių lapų, ajero šaknų, valerijono šaknų.

Skaityti daugiau

27.08.2018 laikas 07:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai sklerozes gydymui
Sklerozė liaudies medicinoje, Sklerozė, liaudiškomis priemonėmis, receptai nuo sklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

Skaityti daugiau

30.10.2017 laikas 10:57 Receptai – Patiekalai Geltonžiedis barkūnas nuo širdies - kraujagyslių ligų

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Širdies ligos, Stenokardija, Koronarinių kraujagyslių trombozė. Ingredientai: vaistinis geltonžiedžis barkūnas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau