Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Gegužės » 1

Slapta informacija teigia, kad Putinui bus atlikta vėžio operacija ir jis perduos laikiną valdžią buvusiam KGB vadovui

Pasak "Daily Mail" pranešime cituojamo Kremliaus informatoriaus, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (Vladimir Putin) gali būti priverstas kelioms dienoms atsisakyti karo Ukrainoje kontrolės, kol jam bus atliekama vėžio operacija, ir, kaip pranešama, laikinai vadovauti invazijai, kol jis bus po peiliu, paskirs griežtai nusiteikusį buvusį FSB vadovą Nikolajų Patruševą (Nikolai Patrushev).

Kaip rašo "Daily Mail", 70-metis Patruševas, dabartinis Rusijos saugumo tarybos sekretorius, laikomas pagrindiniu ligšiolinės karo strategijos architektu ir žmogumi, įtikinusiu Putiną, kad Kijeve knibždėte knibžda neonacių.

Šie neįprasti teiginiai buvo paskelbti populiariame "Telegram" kanale "General SVR", kurio šaltinis, kaip teigiama pranešime, yra Kremliuje gerai žinomas asmuo.

"Tiksliai nežinau, kiek laiko (Putinas bus nedarbingas po operacijos)... Manau, kad neilgai", - cituojamas vidinis šaltinis.

V. Putinas "vargu ar sutiks perduoti valdžią", tačiau jis buvo pasirengęs paskirti "charge d'affaires", kuris prižiūrėtų Rusiją ir karo veiksmus.

"Taigi, kol Putinas atliks operaciją ir ateis į protą, greičiausiai dvi ar tris dienas, faktinė šalies kontrolė pereis tik Patruševui", - pridūrė šaltinis.

Pasak "Daily Mail", toks žingsnis būtų netikėtas, nes pagal Rusijos konstituciją valdžia turėtų priklausyti tik ministrui pirmininkui.

Generalinės SVR duomenimis, V. Putinui prieš 18 mėnesių buvo diagnozuotas pilvo vėžys ir Parkinsono liga.

Pranešama, kad jis atidėjo operaciją, kuri dabar bus atlikta po gegužės 9 d. Raudonojoje aikštėje vyksiančio Rusijos pergalės Antrajame pasauliniame kare minėjimo Pergalės dieną, rašo "Daily Mail".

Ši žinia pasirodė spėliojant, kad V. Putinas paskelbs Ukrainai visuotinį karą ir įsakys masiškai mobilizuoti karinio amžiaus vyrus, o tai kelia didelę politinę riziką.

Operacija turėjo įvykti balandžio antroje pusėje, tačiau ji buvo atidėta, praneša SVR.

"Putinui rekomenduota atlikti operaciją, kurios data aptariama ir derinama", - teigė leidinys.

"Atrodo, kad ypatingos skubos nėra, tačiau jos atidėti taip pat negalima".

Jis taip pat serga "Parkinsono liga ir šizoafektiniu sutrikimu", kuris apima tokius šizofrenijos simptomus kaip haliucinacijos ir manija.

Kremlius visada griežtai neigė, kad V. Putinas turi sveikatos problemų, ir vaizdavo jį kaip geros sveikatos, nors pastaraisiais metais jo paslaptingai nebūdavo, rašo "Daily Mail".

Leidinio šaltinis, tariamai anoniminis buvęs aukšto rango Kremliaus kariškis, sakė vaizdo įraše, kuriame išsamiai aprašomi generolo SVR teiginiai: "Putinas aptarė, kad jam bus atliekamos medicininės procedūros".

(Brendano Tayloro straipsnis perspausdintas iš insiderpaper.com)

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip..., todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 09:34 Receptai – Patiekalai Riebių plaukų priežiūra. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Riebių plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Riebių plaukų priežiūra, receptai plaukų priežiūrai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

09.11.2017 laikas 10:33 Receptai – Patiekalai Prakaitavimui arbata (čiobrelis, liepžiedžiai, ramunėlė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: karščiavimas. Ingredientai: čiobrelis, liepos žiedai, ramunėlės žiedai.

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau

22.04.2024 laikas 08:26 Chuliganas ar geraširdis: paveikslėlio testas parodys, kas esate iš tikrųjų
Norite daugiau sužinoti apie savo tikrąjį "aš"? Atlikite šį testą - nedvejodami pasirinkite vieną iš trijų rožių. Jūsų pasirinkimas parodys, ar esate taisyklių laužytojas, ar konformistas. Ar pasirinksite erškėčiais ir žvaigždėmis nusėtą kelią, ar la...

Skaityti daugiau