Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gegužės » 2

Naujas įstatymo projektas panaikintų Bideno "Tiesos ministeriją

Autorius Paul Joseph Watson via Summit News,

Nauju įstatymo projektu, kurį pateikė respublikonė Lauren Boebert (Lauren Boebert), Bideno Dezinformacijos valdymo valdyba, kritikų vadinama "Tiesos ministerija", būtų panaikinta dar net nepradėjusi veikti.

Krašto saugumo departamentas neseniai paskelbė, kad naujasis padalinys daugiausia dėmesio skirs "su krašto saugumu susijusiai dezinformacijai, konkrečiai orientuotai į nelegalią migraciją ir Rusiją".

VSD sekretorius Alejandro Mayorkas (Alejandro Mayorkas) sekmadienį CNN laidoje teigė, kad valdyba neturės "operatyvinių įgaliojimų" ir vietoj to "skleis tą geriausią praktiką operatoriams, kurie jau daugelį metų vykdo ir sprendžia šią grėsmę".

Daugelis įžvelgė aiškią koreliaciją tarp Elono Musko (Elon Musk), įsigijusio "Twitter", ir naujos valdybos sukūrimo.

Dabar respublikonas Boebertas nori pateikti įstatymo projektą, kad būtų panaikinta VSD dezinformacijos valdyba. Visą įstatymo projekto tekstą galite perskaityti čia.

"Tokie dalykai kelia siaubą. Mes, Kongreso nariai, turime valdžią. Mūsų pareiga - nedelsiant uždaryti šį departamentą", - "Fox News" sakė Boebertas. "Raginu Respublikonų partijos vadovybę - lyderį McCarthy, whipą Scalise'ą ir kitus - prisijungti prie manęs ir reikalauti, kad šis departamentas būtų uždarytas ir panaikintas."

"Jokie mokesčių doleriai neturėtų būti skiriami ten, kur Bidenas gali pasinaudoti federalinės valdžios galia, kad nutildytų teisingas istorijas, kaip tai padarė "Big Tech" su Hanterio Bideno istorija", - pridūrė Boebertas, palygindamas Dezinformacijos valdybą su Tiesos ministerija iš Orvelo "1984-ųjų".

"Demokratai tą [knygą] priėmė ne kaip įspėjimą, o kaip vadovą", - pridūrė ji.

Dabar respublikonė kongresmenė ieškos įstatymo projekto bendraautorių ir tikimasi jį pristatyti per savaitę.

"Tai iš tiesų yra propagandos departamentas", - sakė Boebert. "Sakyti, kad federalinis departamentas turi teisę spręsti, kas teisinga, o kas ne. Kas yra tiesa, o kas ne. Tai labai pavojinga vieta, į kurią mes atėjome".

Kaip jau anksčiau pabrėžėme, moteris, pasirinkta vadovauti "Tiesos ministerijai", sakė, kad laisvas žodis ją "verčia drebėti", ir kartu propagavo melą, kad istorija su Hunterio Bideno nešiojamuoju kompiuteriu buvo Rusijos dezinformacija.

Ji taip pat absurdiškai citavo Christopherį Steele'ą kaip dezinformacijos ekspertą. Steele'as buvo liūdnai pagarsėjusios Clinton kampanijos finansuotos Trumpo "peegate" bylos, kuri, kaip paaiškėjo, buvo tikras dezinformacijos produktas, autorius.

Anksčiau Jankovičius Eloną Muską pavadino "interneto piktnaudžiautoju", o pasisakydamas už didesnę cenzūrą teigė: "Žodžio laisvė ir cenzūra yra klaidinga dichotomija".

P komentaras: Pasaulio naujienos kitaip, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"...

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2018 laikas 07:38 Receptai – Patiekalai Vaistažolės aterosklerozės gydymui

Aterosklerozė liaudies medicinoje, vaistažolės aterosklerozės gydymui, aterosklerozė, aterosklerozės gydymas, receptai aterosklerozės, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolė...

Skaityti daugiau

07.02.2018 laikas 11:13 Receptai – Patiekalai Kaip ruošiamos arbatos
Vaistažolių arbatas geriausia ruošti tik tam skirtuose emaliuotuose neįskilusiuose induose. Nerūdijančio plieno visiškai netinka, nes turi kenksmingų priedų. Nenaudokite aliumininių indų, nes iš jų į arbatą patenka metalo jonų....

Skaityti daugiau

14.12.2017 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Šlapimą varantis nuoviras (beržo, dirvinio)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Inkstus. Ingredientai: beržo lapų, dirvinio asiūklio.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau