Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Birželio » 4

Požymiai, kad netrukus turės prasidėti naujas gyvenimo etapas

Kiekvieno žmogaus gyvenime ateina momentas, kai atrodo, kad pasiekta kažkokia kraštutinė riba. Smulkūs nemalonumai užgriūna iš visų pusių, įtampa didėja, atmosfera aplinkui pasidaro slogi, atsiranda nepaaiškinamas nuovargis ir nepasitenkinimas viskuo.

Tai reiškia, kad vienas gyvenimo etapas eina į pabaigą. Reikia atsikratyti visko, kas jau atgyveno ir nesipriešinti permainoms.

Požymiai, kad netrukus prasidės perėjimas į naują gyvenimo etapą

1.Paaštrėja konfliktai su aplinka

Nesistebėkite, jeigu jūsų ir artimųjų santykiai nei iš šio, nei iš to pradės kaisti. Tai gali atsitikti net tada, kai esate įsitikinę, jog sutariate idealiai. Atgyja seni konfliktai, pretenzijos, atsiranda nepaaiškinama agresija. Tai rodo, kad jūsų santykiai nėra priderinti prie naujos realybės, į kurią turėsite įžengti.

Labai aiškiai tą parodo vaikai. Jie elgiasi taip, kad jūs nesusivaldote ir išliejate ant jų susikaupusias neigiamas emocijas. Taip išeina slapta agresija, susijusi su lūkesčiais, kuriuos puoselėjote dėl vaikų.

Vaikai priverčia nusiimti idealių žmonių kaukes, kurias nešiojate. Bet ne tam, kad save pasmerktumėte, o kad sužinotumėte, kokie etate iš tikrųjų.

Priimkite tai, ką jums rodo artimieji, kolegos, draugai ir nustatykite, kas jau paseno ir neatitinka jūsų įvaizdžio bei gyvenimo stiliaus naujame etape.

2. Sugrįžta žmonės iš praeities

Jūsų gyvenime netikėtai gali pasirodyti „šmėklos iš praeities“ – žmonės, su kuriais daug metų bendravote, bet paskui keliai išsiskyrė.

Vienais atvejais tai reiškia, kad galite atstatyti santykius naujame lygyje, kitais atvejais – kad reikia padėti tašką tuose santykiuose. Galbūt jūs iki šiol neatleidote tam žmogui arba nesugebėjote išmokti tų gyvenimo pamokų, kurios buvo susijusios su juo.

Tie žmonės padeda trumpam sugrįžti į praeitį ir įvertinti, kiek per tą laiką jūs pasikeitėte ir paaugote.

3. Išplaukia vaikiškos nuoskaudos

Galite pastebėti , kad sugrįžta senos vaikiškos nuoskaudos. Dėl to jums pasidaro dvigubai nemalonu. Pati nuoskauda kelia skausmą. Ir dar susierzinate, kad tenka grįžti į praeitį ir apdoroti senus įvykius, kuriuos laikėte pamirštais.

Jeigu leisite sau įsigilinti į esmę to, kas vyksta, pastebėsite, kad sielos gilumoje nuoskaudos nėra, Visos emocijos tik paviršutiniškos. Jūs galite lengvai išeiti iš šios situacijos, nes turite sukaupę daug patirties, kaip pasirinkti naują elgsenos modelį.

4. Jus provokuoja sutvarkyti visas uodegas

Jeigu jūsų gyvenime yra dalykų, temų, projektų, kuriuos laikote neaktualiais šiam metui, tai jūs būsite provokuojami su jais atsisveikinti. Jeigu nesiryžtate paleisti to, kas paseno, tai bus padaryta už jus.

Situacija iš pirmo žvilgsnio gali būti nelabai etiška, graži ar maloni. Bet vėliau suprasite, kad ši našta trukdė jums judėti į priekį. Kai vyksta tokie dalykai. Nenusiminkite. Supraskite, kad viskas vyksta tik jūsų labui.

Jeigu jūsų gyvenime yra kažkas, ką laikas užbaigti, uždaryti ir paleisti, tačiau jūs nesiryžtate ir abejojate. Padėkite tašką patys, kad nereikėto to daryti kitiems jums netikėtu momentu.

Pagalvokite, kad yra jūsų gyvenime tokio, ko jau neapsimoka ir nėra jokios prasmės gelbėti. Susikoncentruokite į savo širdį ir įsivaizduokite, kas bus toliau jūsų gyvenime, kai atsisakysite to dalyko. Kur nueisite? Ar jus džiugins naujos aplinkybės , ar turėsite galimybę vystytis? Ar tai temps atgal?

Nebijokite permainų, tada jos atvers jums naujus kelius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
09.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Pyragas prie arbatos per 5 minutes. Viską sumaišiau ir į orkaitę
Paprastas ir skanus naminis pyragas! Išsamų torto paruošimą žiūrėkite vaizdo medžiagoje.

Skaityti daugiau

11.12.2019 laikas 22:46 Receptai – Patiekalai Varškės Pyragas - Rumunų Skanėstas

Pieną sumaišyti su aliejumi, cukrumi ir kaitinti ant silpnos ugnies iki užvirimo. Tada palikti atvėsti. Tuomet sudėti likusius tešlai skirtus ingredientus ir gerai išminkyti. Gautą tešlą padalyti į 2 dalis. Vieną jų iškočioti i...

Skaityti daugiau

04.07.2019 laikas 18:12 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su grikiais
Gaminame. Kiaulienos kotletai su grikiais. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau