Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 14

J. Bidenas kalba apie bendras investicijas su Izraeliu, Indija ir JAE

JAV prezidentas Joe Bidenas (Joe Biden) ketvirtadienį surengė bendras investicijų derybas su Izraeliu, Indija ir Jungtiniais Arabų Emyratais, nes Vašingtonas siekia pasipriešinti Kinijos pasauliniam poveikiui.

Daugiašalis aukščiausiojo lygio susitikimas buvo surengtas Jeruzalėje, kur J. Bidenas dalyvauja savo pirmojoje kelionėje po Artimuosius Rytus kaip prezidentas, o Indijos ir JAE vadovai prisijungė nuotoliniu būdu.

Per aukščiausiojo lygio susitikimą JAE paskelbė, kad investuos 2 mln. eurų (dolerių) į žemės ūkio projektus Indijoje, kurie tieks žemę.

Finansuoti šią schemą taip pat bus pakviestos privačios įmonės iš Izraelio ir JAV.

Jeruzalėje taip pat buvo aptartas Indijos saulės ir vėjo energijos projektas.

J. Bidenas prisijungė prie aukščiausiojo lygio susitikimo, prieš tai kalbėdamas kartu su Izraelio ministru pirmininku Yairu Lapidu (Yair Lapid), per kurį prezidentas sakė, kad nori užtikrinti JAV interesus Artimuosiuose Rytuose.

"Noriu aiškiai parodyti, kad galime ir toliau vadovauti regione ir nesukurti vakuumo, vakuumo, kurį užpildytų Kinija ir (arba) Rusija, priešingai tiek Izraelio, tiek Jungtinių Valstijų, tiek daugelio kitų šalių interesams", - sakė J. Bidenas.

Prezidentas penktadienį išvyksta į Saudo Arabiją po derybų su palestiniečių prezidentu Mahmudu Abasu (Mahmud Abbas) okupuotame Vakarų krante.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
27.08.2018 laikas 09:34 Receptai – Patiekalai Riebių plaukų priežiūra. Liaudiški patarimai plaukų gydymui

Riebių plaukų priežiūra liaudies medicinoje, Riebių plaukų priežiūra, receptai plaukų priežiūrai, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis

...

Skaityti daugiau

25.06.2019 laikas 12:50 Receptai – Patiekalai Avokado užtepėlė

Avokadą nulupame, išimame kauliuką ir minkštimą sutriname šakute, dedame išspausto česnako, apšlakstome citrinos sultimis.

Skaityti daugiau

05.08.2019 laikas 13:01 Receptai – Patiekalai Varškėčiai be kiaušinių receptas
Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau