Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Žmonės » 2022 » Rugpjūčio » 2

Moteris, kuriai buvo leista pereiti į vyrišką lytį jau po 2 su puse valandos terapijos, kalba apie savo apgailestavimą

Moteris, kuriai buvo leista pereiti į vyrišką lytį vos po dviejų su puse valandos konsultacijų, kalba apie savo apgailestavimą dėl to, ir norėtų, pradėjo pereiti atgal į moterišką lytį.

26 metų Sam, kuriai buvo atlikta dviguba mastektomija ir hormonų terapija, kad taptų vyru po kiek daugiau nei dviejų valandų konsultacijų, nori įspėti kitus apie pavojus, kylančius dėl pernelyg greito proceso be tinkamos terapinės pagalbos.

Samas po dvigubos mastektomijos

Samas po dvigubos mastektomijos ( Image: CATERS NEWS)

Dabar žinau, kad nesu translytis vyras, - sako ji.

"Mail Online" praneša: Samas, 26 m., nusprendė susimokėti už privačius terapijos seansus, kai būdama vos 21 m. pradėjo abejoti savo lytine tapatybe, nes jai buvo pasakyta, kad NHS paskyrimo teks laukti dvejus su puse metų.

Iš pradžių ji labai apsidžiaugė, kai jai buvo suteiktas privatus vizitas, ir po to, kai atlikusi tyrimus internete pati sau nustatė translyčio vyro tapatybę, vos po dviejų valandą trukusių susitikimų su gydytoju gavo leidimą pradėti hormonų terapiją ir atlikti dvigubą mastektomiją.

Praėjus vos dvejiems metams nuo hormonų terapijos pradžios ir dvigubos mastektomijos atlikimo, jai prasidėjo sveikatos komplikacijos ir ji suprato, kad nenori atlikti visiškos lyties keitimo operacijos.

Iki pirmojo vizito į NHS ji ėmė suprasti, kad padarė klaidą, ir gydytojams pasakė, kad dabar ieško pagalbos pereiti atgal į moterį.

Dabar Sama kalba atvirai, norėdama padėti kitiems žmonėms, kovojantiems su lyties tapatybe, ir įspėti juos apie pavojus, kylančius dėl pernelyg greito proceso be tinkamos terapinės pagalbos.

Samas iš Midlendo valstijos sakė: "Dabar aš iš naujo susijungiu su savo natūraliu kūnu tokia forma, kokia jis yra dabar, ir mano gyvenimas turi judėti toliau.

"Turiu nuolatinių savo kelionės pasekmių, bet jos nepanaikina manęs kaip moters.

Vis dar gailiuosi dėl medicininių veiksmų, kurių ėmiausi transformacijos metu, bet stengiuosi mylėti ir priimti savo kūną tokį, koks jis yra, o ne tokį, koks buvo anksčiau ir koks norėčiau, kad būtų.

"Tikiu, kad terapija turėtų būti taikoma visais perėjimo proceso etapais, kad padėtų pastebėti ir ištirti raudonąsias vėliavėles, kurios gali atsirasti pereinamojo laikotarpio metu.

Taip pat manau, kad asmenims turėtų būti suteikta daugiau informacijos, kad jų informuotas sutikimas būtų tikrai pagrįstas.

"Man tai buvo tikrai sunki kelionė, kurios metu praradau daug draugų, maniusių, kad esu nusiteikęs prieš translytiškumą.

Pamačiau bendruomenę, pilną žmonių, kurie perėjo į kitą lytį ir pagaliau tapo laimingi; žvelgdamas į juos, pagalvojau, kad tai ir mane padarytų laimingą.

'Dabar žinau, kad nesu translytis vyras, bet man nepakako terapijos, kuri padėtų ištirti, kas iš tikrųjų su manimi vyksta, ir padėtų suprasti, kad neprivalau tilpti į vienos iš visuomenės apibrėžtų lyties normų dėžutę.

"Aš perėjau šį procesą ir gailėjausi dėl savo sprendimo, todėl jaučiuosi esąs tinkamoje padėtyje pasidalyti kitokiu požiūriu į tai, ką reikėtų daryti kitaip, siekiant padėti žmonėms, kurie abejoja savo tapatybe.

P komentaras: todėl prieš atliekant tokį sprendimą, pirma reiktu pasitarti su tėvais, jai nepasitikite su psichologais, bet ne tos pačios nuomonės specialistais... ar nuomonę turinčiais žmonėmis. Nes, kas gali tenkinti juos, jums tai gali netikti... ir kas tada?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.05.2019 laikas 15:16 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui

Uždegimams mažinti liaudies medicinoje, Liaudiški patarimai uždegimų mažinimui, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais.

...

Skaityti daugiau

26.09.2018 laikas 13:07 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo akmenligės

Akmenligės liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai nuo akmenligės, akmenligė, akmenligės gydymas, akmenligės recepta, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 22:20 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. kovo 29 d.
Siūlome jums trumpą horoskopą 2024 m. kovo 29 d., penktadieniui, kuris padės kiekvienam Zodiako ženklo atstovui šią dieną būti budriam ir atsargiam.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau