Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Spalio » 20

18 metų Misisipės valstijos universiteto futbolo žaidėjas Samas Westmorelandas mirė staiga

Trečiadienį netikėtai mirė Misisipės valstijos universiteto (MSU) studentas futbolininkas Samas Westmorelandas (Sam Westmoreland), teigiama universiteto išplatintame pranešime. Westmorelandui buvo 18 metų, penktadienį jam turėjo sukakti 19 metų.

Šiuo metu mirties priežastis neatskleidžiama, tačiau universitetas, Oktibbeha apygardos šerifo biuras ir koronerio biuras atlieka tyrimą, kad nustatytų įvykio aplinkybes.

Westmorelandas užaugo Tupelo mieste Misisipės valstijoje ir tai buvo jo pirmasis sezonas, kai jis buvo pageidaujamas "MSU Bulldogs" žaidėjas. Prieš įstodamas į MSU studijuoti pramonės technologijų, Westmorelandas buvo puikus Tupelo vidurinės mokyklos puolėjas, kurio ūgis siekė 1,4 metro ir 260 svarų.

Vidurinėje mokykloje jis buvo įtrauktas į 2022 m. Šiaurės rytų Misisipės futbolo trenerių asociacijos žvaigždžių rungtynes, o po vyresniojo sezono Tupelo mokykloje pelnė 2-6A regiono antrosios komandos apdovanojimą.

Trečiadienį Misisipės valstijos futbolo klubas paskelbė, kad universitetą "giliai nuliūdino" staigi Westmorelando mirtis.

MSU išplatino tokį pareiškimą:

    Misisipės valstijos universitetas labai nuliūdo sužinojęs, kad šįryt mirė pirmakursis studentas sportininkas Samuelis Westmorelandas (Samuel Westmoreland) iš Tupelo, Misisipės valstijos. Westmorelandas, Tupelo vidurinės mokyklos abiturientas, buvo MSU "Buldogų" futbolo komandos puolėjas ir pramonės technologijų specialybės studentas. Penktadienį jam turėjo sukakti 19 metų.

    "Viena iš giliausių pamokų, kurias išmokau vadovaudamas šiam puikiam universitetui, yra ta, kad tragiška vieno iš mūsų studentų netektis sumenkina visus mūsų studentus - ir mes visi Misisipės valstijoje jaučiame Semo Westmoreland mirties poveikį", - sakė MSU prezidentas Markas E. Keenumas (Mark E. Keenum). "Šiuo sunkiausiu metu meldžiuosi su Semo šeima ir draugais, su jo MSU komandos draugais ir treneriais, taip pat su Tupelo bendruomene."

    MSU vyriausiasis futbolo treneris Mike'as Leachas (Mike Leach): "Misisipės valstijos lengvosios atletikos šeimai skauda širdį dėl staigios Semo Westmorelando mirties. Samas buvo mylimas sūnus, brolis ir komandos draugas, nuostabus jaunuolis su neribota ateitimi. Jį visada prisimins ir jo labai ilgėsis visi, kurie jį pažinojo ir mylėjo. Visa MSU šeima gedi, nes mūsų mintys ir maldos skirtos Westmorelando šeimai. Mūsų svarbiausias prioritetas - parama Westmorelandų šeimai ir mūsų studentams sportininkams šiuo neramiu metu."

    MSU lengvosios atletikos direktorius Džonas Koenas (John Cohen): "Mums skauda širdį dėl staigios Semo Westmorelando netekties. Misisipės valstija - tai šeima, ir šiuo sunkiu metu mes visi gedime. Mūsų mintys ir maldos yra su Westmorelandų šeima ir visais, kurie pažinojo ir mylėjo Samą".

    Universitetas bendradarbiauja su Oktibbeha apygardos šerifo tarnyba, Oktibbeha apygardos koronerio tarnyba, MSU Studentų reikalų skyriumi ir MSU Lengvosios atletikos departamentu, siekdamas nustatyti šio įvykio faktus, ir kol šis vertinimas nebus baigtas, daugiau komentarų neteiks.

Po Samuelio mirties šeimos ir draugai pareiškė pagarbą.

"Prašome melstis už Samio tėvus, šeimą, draugus ir komandos draugus. Mums skauda širdį, nes Samas buvo geras mūsų Hastingso draugas. Jis ir Big H kartu buvo pirmakursiai OL ir pastaruosius 5 mėnesius praleido kartu. Džefas ir aš esame pakeliui pas mūsų H. Mes pasitikime savo Gelbėtoju, nes žinome, kad Jis yra vienintelė mūsų viltis šiame pasaulyje", - socialiniame tinkle "Facebook" rašė Missy Brewer Carruth.

"Mielasis Samas. Dabar netenku žodžių. Meldžiuosi už jūsų brangią šeimą.
Tavo paskutinio kirpimo metu pažadėjau tau, kad niekada nesakysiu tų baisių žodžių "hail state", bet per pirmąsias rungtynes, kai tu išeisi į tą aikštę, aš būčiau ten ir palaikyčiau tave, be to, mano vyras tikriausiai norėtų paspausti tau ranką už tai, kad patekai į Starkvilį. Tavo veide buvo didžiausia šypsena. Mary ir Amanda, aš meldžiuosi už jus ir abi jus myliu, - sakė Memory Woods Knox.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko dalinkitės.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

06.11.2019 laikas 16:12 Receptai – Patiekalai Cukinijų Blynai Su Morkomis
Cukinijas ir morką sutarkuojame burokine tarka. Česnaką pjaustome labai smulkiai. Viską dedame į dubenį, mušame kiaušinius, išmaišome. Beriame miltus, druską, smulkintus žalumynus ir išmaišome. Cukinijų blynus kepame keptuvėje įka...

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau