Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Ligos, Mutacijos » 2022 » Spalio » 18

17-metis vidurinės mokyklos moksleivis staiga mirė nugriuvęs per choro repeticiją

Penktadienį valdžia pranešė, kad per choro repeticiją staiga mirė 17-metis Napervilio Šiaurės vidurinės mokyklos mokinys.

17-metis Danielis Mošis (Daniel Moshi) iš Franklino parko staiga mirė po to, kai penktadienio vakarą per repeticiją scenoje nugriuvo.

"Naperville" ugniagesių pareigūnai patvirtino, kad apie 18.18 val. jie sureagavo į vidurinę mokyklą dėl "be sąmonės" esančio 17-mečio berniuko. Kai atvyko ugniagesiai, praeiviai darė paaugliui dirbtinį kvėpavimą, jis buvo nuvežtas į Edvardso medicinos centrą, kur mirė", - pranešė NBC.

"Savaitgalį "Naperville North" vyko Ilinojaus Amerikos chorų vadovų asociacijos Ilinojaus valstijos garbės šou choras, kuriame Mošis koncertavo", - pridūrė leidinys.

DuPage'o apygardos koronerio biuras nurodė, kad vyksta mirties tyrimas, tačiau mirties priežastis kol kas nenustatyta.

"Su liūdesiu norime pranešti apie staiga mirusį vieną iš mūsų nuostabių jaunų berniukų Danielį Lodeną Mošį, Lodeno ir Karolinos Mošių sūnų, mano mirusio svainio Beliso ir mirusios Elenos Mošių anūką Šlaimoną", - socialiniame tinkle "Facebook" rašė Sarhadoonas Ibrahimas (Sarhadoon Ibrahim).

"Jis buvo choro narys ir giedojo Viešpačiui, jo trūks visiems, kuriems teko jį pažinti, jis buvo kuklus, veiklus ir visų mylimas. Danieliaus tavęs trūks visiems šeimos nariams ir draugams".

Paklaustas, kokia jo mirties priežastis, Sarhadoonas teigė, kad greičiausiai tai buvo širdies smūgis.

"[Jis] staiga nugriuvo, kai repetavo scenoje - iki šiol nėra jokios tikros priežasties - tiesiog kaip širdies priepuolis", - sakė Sarhadoonas.

Vienas naudotojas pakomentavo: "labai gaila tai girdėti ir tikiuosi, kad jis neturėjo tos vakcinos, nes kai kurie gydytojai mano, kad vakcina yra širdies smūgio priežastis".

sveikata, žmonės, mirtis, nutikimas

Mirus Mošiui, daug žmonių norėjo išreikšti savo pagarbą.

"Sunkia širdimi pranešame, kad mirė mūsų brangus sūnus Danielis Mošis, Saint Andrews (Saint Andrews) choro alto vokalistas. Tikinčiųjų bendruomenei prarasti ištikimą narį yra sunku ir tikėjimo išbandymas; tikintiems tėvams prarasti ištikimą vaiką yra nesuvokiama ir ištempia mūsų ribotus supratimo pojūčius. Danieliaus gali nebebūti su mumis žemėje ir joks "žodis" negali visiškai palengvinti netekties skausmo, tačiau Danieliaus netektis žemėje mums užtikrina, kad giedosime "Žodį" rojuje", - socialiniame tinkle "Facebook" rašė Šventojo Andriejaus asirų bažnyčia.

"Praėjusią naktį netekome vieno geriausių mūsų bažnyčios jaunimo narių Danielio Moshi. Labai sunku prarasti tokį protingą išsilavinusį mandagų jaunuolį. Danielis turėjo angelišką balsą ir man buvo malonu kiekvieną kartą jį girdėti, kai jis koncertuodavo Švento Andriejaus bažnyčioje. Šiandien dangus įgijo angelą. Tavęs labai trūks. Reiškiu gilią užuojautą jo tėvams Carolyn ir Lodenui Moshi'ams. toliau giedok su angelais Dany! Ilsėkis danguje", - sakė Hani KhiziranRealtorius.

"Mano brangiai draugei Karolinai Moši ir jos šeimai reikia maldų dėl sukrečiančios ir netikėtos jos mielo sūnaus Danieliaus mirties. Bendruomenei skauda širdį dėl šios žinios, kuri mus visus ištiko šokas. Tegul Danielis ilsisi rojuje, nes jo trūks daugeliui", - rašė Karo Mikhail.

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:12 Receptai – Patiekalai Obuolių nuoviras gydo užkimimą

Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: obuoliai, vanduo.

Skaityti daugiau

17.07.2019 laikas 19:58 Receptai – Patiekalai Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais
Vištienos salotos su ananasu ir pievagrybiais. Vištienos krūtinėlę, ananasus ir pievagrybius pjaustome kubeliais. Sūrį tarkuojame burokine tarka. Riešutus pasmulkiname. Į dubenį dedame vištieną, ananasus, pievagrybius, graikinius ...

Skaityti daugiau

05.07.2019 laikas 19:28 Receptai – Patiekalai Įdaryti pievagrybiai su vištiena
Gaminame. Įdaryti pievagrybiai su vištiena. Pievagrybių galvutes pridedame įdaro, dedame į kepimui skirtą indą ir kepame vidutinio karštumo orkaitėje 30-35 minutes. Prieš baigiant kepti apibarstome kapotomis petražolėmis bei tarku...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau