Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 4

Pripratau finansiškai padėti motinai, tačiau žmona ir uošvė kategoriškai prieš

Motina mane augino viena. Mes gyvenome labai draugiškai, ji niekada nelindo į mano asmeninį gyvenimą, o aš savo ruožtu visada bandžiau padėti jai finansiškai. Aš gaunu vidutinį eilinio darbuotojo užmokestį provincijos miestelyje.

Pusę visada atiduodavau jai. Kitą pusę pasilikdavau sau ir leisdavau savo nuožiūra: eidavau į sporto klubą, pirkdavau merginoms dovanas, kartais namo parnešdavau produktų…

Prieš pusmetį sutikau „tą“ ir mes nusprendėme susituokti. Iš ankstesnės santuokos Linai liko 2 kambarių butas ir 6 metų dukra Gabija.

Labai gaila, kad iki vestuvių neaptarėme su žmona šeimyninio biudžeto ypatybių. Dabar finansiniu pagrindu prasidėjo nesutarimai net iki skandalų.

Lina uždirba truputį daugiau nei aš. Tačiau jos kategoriškai netenkina, kad aš toliau padedu mamai. O aš kitaip negaliu. Aš puikiai suprantu, kad be mano palaikymo mama paprasčiausiai badaus. Taip ir buvo pirmą mėnesį po vestuvių.

Mama gyvena 3 kambarių bute. Žiemą ten milžiniškos sąskaitos už komunalines paslaugas.

Ji negauna kompensacijos, nes aš ten deklaruotas. O žmona nenori manęs deklaruoti pas save. Aš jai vieną kartą užsiminiau, tačiau ji lyg nesuprato, arba apsimetė, kad nesuprato.

Mama didžiąją dalį pensijos sumoka už komunalines. Po to gyvena faktiškai iš kelių eurų per dieną. Argi tai pinigai? Priėmiau sprendimą ir pradėjau pats mokėti už komunalines paslaugas. Tam man išeina apie 200 eurų.

Žmona man baigia kraują išsiurbti dėl tų pinigų. Ji sako, kad šią sumą racionaliau išleisti vaikui. Be to, greitai Gabija eis į 1 klasę ir bus dar sunkiau.

Prisijungia dar ir uošvė, kuri tvirtina, kad aš dabar turiu šeimą ir privalau jai leisti pinigus.

Jei mano mamai taip sunku, ji pasiūlė įdarbinti ją valytoja savo įmonėje.
Pradėjau pats ieškoti papildomo darbo variantų. Pastovūs barniai dėl pinigų mane jau užkniso iki kaulų smegenų. Jei būčiau žinojęs, kad taip bus, tikrai nebūčiau vedęs.

Nors puikiai suprantu, kad kai tik aš išspręsiu finansinius klausimus, problema iškart dings.
Ką jūs man galite patarti? Ką daryti tokioje situacijoje?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
06.11.2017 laikas 14:23 Receptai – Patiekalai Morkos su pienu gydo užkimimą
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: užkimimas. Ingredientai: morkų, pieno.

Skaityti daugiau

26.06.2019 laikas 18:49 Receptai – Patiekalai Vištienos muštiniai
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Iš dubenėlio su kiaušiniu imame vištieną, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, gana trumpai. Vištienos muštinį patiekiame su virtais ryžiais arba bulvių...

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
01.05.2024 laikas 18:57 Oficialiu tyrimu patvirtinta, kad vitaminas D padeda kovoti su visomis vėžio formomis

Dr. Mercola sako, kad jis primygtinai rekomenduoja kasdien protingai būti saulėje, o viena iš priežasčių yra ta, kad tai padeda natūraliai optimizuoti vitamino D kiekį. Mažas vitamino D kiekis siejamas su padidėjusia vėžio rizika1 , o vitaminas D ...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:24 3 Zodiako ženklai, kurių širdys tyriausios
Pasaulyje, kuriame tiek daug sudėtingų dalykų, širdies tyrumas šviečia kaip švyturys, simbolizuojantis nuoširdumą, gerumą ir geranoriškumą kitų atžvilgiu. Tyrų širdžių žmonės spinduliuoja užuojautos ir nuoširdumo aurą. Tarp Zodiako ženklų trys išsisk...

Skaityti daugiau

01.05.2024 laikas 18:12 Trys priežastys, kodėl vyrai anksčiau ar vėliau meta net geras moteris

Nepriklausomai nuo aplinkybių, paprastai yra bendros priežastys, kurias jūsų buvęs tikriausiai slepia - paslaptys, neleidžiančios jam iki galo išreikšti savo jausmų.

Skaityti daugiau