Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugpjūčio » 13

Kodėl vedęs vyras ieško meilužės, ar jam trūksta žmonos šilumos?

Kas yra seksas santuokoje? Kaip seniai sakydavo: "Tai šiek tiek daugiau nei vakarienė ir šiek tiek mažiau nei Laikas". Jausmai nublanksta, jausmai išblėsta ir tuo metu, norint išsaugoti šeimą, tiek jai, tiek jam yra dvi galimybės. Pirmoji - tai darbas ties santykiais ir naujų spalvų suteikimas jų bendram gyvenimui. Antrasis - pilką nuobodų gyvenimą atskiesti meilužiais, kas yra daug lengviau abiem (tam tikrame etape) ir ką daugelis žmonių praktikuoja.

Tai bendras fonas, o dabar pereikime prie vyrų. Vyras yra "alfa" patinas (kaip jis apie save galvoja), bent jau toks jis turėtų būti, kaip jį mokė. Ir, žinoma, turėdamas ne savo moterį, o moterį, jis didina savo svarbą savo paties akyse. Užuolaida! Tik už šios uždangos žmogus nemato tikrųjų savo elgesio motyvų, šio reikšmingumo išgavimo. Požiūris paklysta, užuot įgijęs tą svarbą ir sukūręs laimingą šeimą, jis eina pas savo meilužę. Tai ne svarba, o silpnumas.

Nesugebėjimas ar nenoras išspręsti šeimos problemų, kurios jį veda pas meilužę, yra kitas atsakymas į klausimą, kodėl. Išeitis - arba pataisyti santykius, arba išsiskirti, tačiau abu šie sprendimai yra sunkūs. Tačiau yra ir trečias - meilužė. Ir problema išlyginama. Tai nesugebėjimas ir baimė priimti sunkius (suaugusiųjų) sprendimus.

Yra psichologinių problemų, kurios stumia žmogų į "kairę", o tokiais atvejais "kairė" virsta dar didesnėmis psichologinėmis problemomis, dėl kurių žmogus, užuot kreipęsis į psichologą, tiesiog šokinėja iš lovos į lovą.

Vyro neištikimybė yra baisi net ne dėl pačios neištikimybės, o dėl pasekmių, kurias gali patirti apgaudinėjama moteris. Žmogus pats pradeda grandinę, kuri galiausiai smogia jam pačiam. Tai siaubas, dėl kurio visiškai pasikeičia moters gyvenimas, gyvenimo vertybės ir požiūris į vyrus. Spręsdama šias problemas moteris tampa stipresnė, o jų nespręsdamas vyras tampa silpnesnis.

Todėl neištikimybė vyrui yra silpnybė, būdinga nesubrendusiam vaikui, kuri anksčiau ar vėliau jam atsilieps. O kai tai įvyksta, kyla klausimas: "Kaip nuspręsti?" Deja, daugelis vėl renkasi lengvesnį kelią - geria.

Čia pateikiau keletą pagrindinių punktų, tačiau turite suprasti, kad kiekvienas atvejis yra skirtingas, o jei yra šeima, turite vertinti vieno iš jų veiksmus atsižvelgiant į tai, kas vyksta šeimoje. Ir prieš priimdami vieną sprendimą, imkitės ko nors kartu, kad išsaugotumėte santykius, bent jau įvardykite kitam, kad yra problema.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
20.10.2019 laikas 17:27 Receptai – Patiekalai Moliūgų Ir Sutirštinto Pieno Pyragas
Pyragas su moliūgų ir sutirštinto pieno įdaru . Į namus ir sandėliukus jau parkeliavo šio derliaus moliūgai. Vieni iš jų verda sriubas ar troškinius, kiti kepa blynus ar ruošia džemą.

Skaityti daugiau

25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

19.12.2017 laikas 13:16 Receptai – Patiekalai Receptas lieknėjantiems (šermukšnio, dilgėlių)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Organizmo valymas. Ingredientai: šermukšnio uogų, 3 dalys dilgėlių lapų.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau