Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 7

Kokios moters vyras negali mylėti, 3 požymiai

Esu įsitikinęs, kad dauguma moterų nori vieno vyro visam gyvenimui. Kad jis yra tas vienintelis ir kad mylės visą gyvenimą. Galėtume pasikalbėti apie tai, koks jis turėtų būti, kad mylėtų visą gyvenimą. Tačiau šiandien kalbėsiu apie moterį, kurios vyras negali turėti. Galbūt jis net gyvens su ja visą gyvenimą, bet meilės jame nebus. Apžvelgsime tris tokios moters savybes.

Pirmasis požymis yra tai, kad moteris niekuo nesiskiria nuo kitų aplinkinių moterų. Pavyzdžiui, žmogus dirba, vaikšto parke, valgo kavinėje. Visur jis mato tokias pat moteris kaip jis. Visada kils pagunda išeiti. Arba bent jau neįvertinti savo moters. O kaip moteris gali būti kitokia, kad galėtų save palankiai pristatyti?

Moteris gali būti itin protinga, itin graži, turėti ypatingą humoro jausmą ir pan. Kad vyro draugas galėtų jam pasakyti: "Pažiūrėk į tą moterį, kodėl ji blogesnė už tavo?", o jis galėtų atsakyti: "Ne, niekas neturi tokio humoro jausmo kaip mano." O ypatumų gali būti daug, svarbiausia, kad dėl to moteris išsiskiria iš kitų.

Antrasis požymis - vyras negali laukti, kol moteris pasakys gerą žodį. Vyrui taip pat reikia gražaus žodžio, palaikymo ir pan. O jei yra moteris, kuri gali tik kritikuoti, nėra jokio noro ją mylėti ar būti šalia jos. Vėlgi, vyras gali likti su ja dėl savų priežasčių, bet meilės tame nebus.

Emocijos yra moterų sritis, jos ten gerai jaučiasi. O vyrams dar vienas kivirčas ar ginčas kelia stresą. Įsivaizduokite, kad žmogui nieko gero nesakoma, o tik didina stresą jo gyvenime. Kaip galima mylėti vyrą, kuris taip elgiasi?

Ir trečias dalykas - nėra ryškių prisiminimų ir patirčių. Vyras užmezga santykius su moterimi, gyvena su ja metus. Ir jis negali prisiminti nė vieno ryškiausio ir geriausio dalyko iš jų bendro gyvenimo. Tokią moterį daug lengviau palikti, lengviau jos nemylėti.

Ir atvirkščiai, jei pora turi daug šviesių ir malonių prisiminimų, išsiskirti labai sunku. Priešingai, vienas kitą nori mylėti visą likusį gyvenimą. Jei viskas taip gera, turtinga ir įvairi. Žmogus prisimena, koks buvo jo gyvenimas prieš tai ir koks po to. O jei ji daug blogesnė, vyras vargu ar mylės savo moterį.

Patinka jai, parašykite komentarą, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.08.2019 laikas 21:18 Receptai – Patiekalai Mano vyro mėgstamiausias maistas. Sluoksniuoti paplotėliai ant vandens!

Tu juos įsimylėsi! Nors gamink kiekvieną dieną, neatsibos. Tiesiog šedevras! Aš darau trečia dieną iš eilės ir suvalgoma labai greitai. Tokie sluoksniuoti paplotėliai keptuvėje yra maistingi ir kvapnūs. Trapus ir subtilus skoni...

Skaityti daugiau

13.07.2019 laikas 20:17 Receptai – Patiekalai Gaminame namuose. Pusryčių sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu
Gaminame namuose. Sumuštiniai su avokadu ir kiaušiniu receptas. Batono riekeles paskrudiname skrudintuve arba orkaitėje. Joms atvėsus, aptepame paruoštu avokado mišiniu. Ant sumuštinių viršaus dedame keptą kiaušinį. Skanaus!...

Skaityti daugiau

29.06.2019 laikas 14:24 Receptai – Patiekalai Orkaitėje kepti avienos šonkauliukai
Gaminame. Avienos šonkauliukai. Skardą išklojame folija, dedame šonkauliukus ir kepame apie 20-30 minučių iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanumėlis... Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau