Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 14

Kas geriausia vaikui skyrybų atveju? Ar moteris gali palikti savo vaiką su buvusiu vyru ir jo naująja žmona?

Kai kurios moterys mano, kad skyrybų metu atiduoti vaiką vyrui yra gėdinga. Galima manyti, kad ji nemyli vaiko arba nenori juo rūpintis. Ypač keistai viskas skamba, jei vyras turi naują moterį. Pagalvokite, kad vaikas turi besikeičiančią motiną. Ne pagal kraują, bet nominaliai. Ar tai normalu? Kas šioje situacijoje geriausia tėvams ir vaikui?

Pradėsiu nuo to, kad neverta būti santuokoje dėl vaiko. Verta išsiskirti. Kodėl? Vaikas skaito tėvų nuotaikas, ir jei jie atvirai konfliktuoja tarpusavyje, tai negali būti gerai vaikui. Todėl dažnai vaikui geriau, jei tėvai išsiskiria.

Paprastai vaikas lieka su moterimi, bet ką daryti, jei vaikas lieka su vyru? Jei tėvai to nori, nematau problemos. Jei tėvas gali pasirūpinti vaiku, viskas gerai. Esame įpratę, kad moteris kontroliuoja situaciją. Ir jei ji nori, ji gauna vaiką.

Tačiau likti su tėvu nėra blogiausia išeitis. Ypač jei jis turi naują moterį. Juk svarbu, kad vaikas matytų gerus santykius savo akyse. Juk jis ja remsis ateityje, kai užmegs santykius. Ir vyrui geriau būti įsimylėjusiam, nei kalbėti apie tai, kokia bloga jo motina.

Apskritai geriausia išeitis tokiu atveju, jei vaikas yra su buvusiu vyru ir jo moterimi, yra retkarčiais pas jį atvykti. Tai reiškia, kad vaikas mato gerus santykius prieš savo akis. Be to, kartais atvyksta gimdyvė. Vaikas mato, kad viskas gerai, kad tėvai gerai sutaria, kad jie gerbia vienas kitą. Tuo pačiu metu, jei niekas vaiko nepaliko, jam pritars abu tėvai.

Ir visi šie dalykai yra labai svarbūs vaiko psichikai formuotis. Taip vaikas matys, kad tėvai yra šalia. Viskas gerai ir saugu. Be to, yra elgesio modelių, o tai taip pat yra privalumas.

Bet kuriuo atveju tai daug geriau nei kasdieniai konfliktai, kai žmonės nusprendžia nesiskirti ir gyventi kartu. Arba kai vaikas turi tik vieną iš tėvų ir atrodo, kad kitas iš tėvų yra blogas. Ir kai atrodo, kad tėvai yra blogi, lyties pripažinimo nebus. Pavyzdžiui, jei berniukas mato, kad jo tėtis yra blogas, jis manys, kad ir jis yra blogas. Jam bus sunku priimti save, savo vyriškumą, nes jis bus susijęs su tėvu. Jei motina bloga, visos mergaitės ir moterys taip pat blogos.

Todėl niekada neturėtumėte nuteikti vaiko prieš vieną iš tėvų. Gyvenkite atskirai, bet būkite draugai ir vienas apie kitą kalbėkite tik gerai. Jei kas nors iš karto pabėga, taip pat turėtumėte pasistengti pasakyti gerų žodžių. Taip, situacija nėra pati maloniausia, bet ką daryti.

Ar patinka, rašykite komentarus, prenumeruoti. Dėkojame už dėmesį!

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.09.2019 laikas 19:41 Receptai – Patiekalai Pyragėlių su kopūstais receptas be kiaušinių
Pasigaminkite namuose skanius pyragėlius su kopūstais. Receptas be kiaušinių!

Skaityti daugiau

24.06.2019 laikas 14:49 Receptai – Patiekalai Bandelės iš vaikystės! Tas pats skonis ir kvapas!

Būtent tokias bandeles gamino mano močiutė. Magiškas kvapas buvo... Net ir dabar jaučiu jį, per nuotrauką ... Sudėkite bandeles su varške ant kepimo skardos, sutepkite tryniu, kurį pasilikome ir kepame orkaitėje, kuri yra įkait...

Skaityti daugiau

03.07.2019 laikas 18:39 Receptai – Patiekalai Tinginys su graikiniais riešutais

Gaminame. Tinginys su graikiniais riešutais. Į puodą beriame cukrų, kakavą, pilame pieną ir maišant užkaitiname. Nukeliame nuo ugnies ir dedame sviestą, išmaišome. Jeigu sviestas neišsilydė, dar truputėlį pakaitiname, bet neužv...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau