Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Rugsėjo » 16

7 žiaurios tiesos, kurias vyrai neigia (kol gyvenimas jiems neatveria akių)

Kai kurie jų nesutinka ir kenčia, o kai kurie su jais susitaiko ir toliau gyvena daug geresnį gyvenimą.

Susiduriame su žiauriomis tiesomis, ir tai nėra malonu. Kai kurie užmerkia akis prieš šias tiesas ir kenčia, o kai kurie su jomis susitaiko ir toliau gyvena daug geresnį gyvenimą. Kurį kelią pasirinksite, priklauso nuo jūsų.

1. Niekam nerūpi jūsų problemos.

Yra personažų, kurie neduoda duonos - duoda kalbėti apie savo nesėkmes. "Mano žmona pavargo, mano vaikas neklauso, mano automobilis senas...". Tokių žmonių gaila, jie žeminami ir iš jų juokiamasi.

Tačiau tiesa ta, kad niekas jų nemyli. Jei skųsitės, su jumis bus elgiamasi kaip su šykštuoliu. Jei sutelksite dėmesį į problemas, būsite atstumti. Pasauliui reikia stiprių žmonių, mokančių spręsti problemas, o ne verkšlenančių.

2. Tie, kurie nuolat galvoja apie pinigus, jų turės.

Kažkada juokiausi iš frazės "norėdami turėti daugiau pinigų, turite į juos sutelkti 80 proc. laiko". Man tai atrodė nesąmonė. Turite galvoti apie tai, kad būtumėte laimingi! O tešla kažkaip pati susitvarkys.

Tačiau kai pradėjau dirbti sau, supratau, kad nuolatinis galvojimas apie pinigus ne tik netrukdo, bet ir padeda sugalvoti idėjų, kaip uždirbti daugiau pinigų. Nuolat galvojau, kaip patobulinti savo darbą su klientais, tobulinau išsilavinimą ir lankiau mokymo kursus. Tai leido man dešimteriopai padidinti pajamas.

O tie, kurie verkšlena, kad trūksta pinigų, iš tiesų niekada apie tai negalvoja. Jie dažniau galvoja apie linksmybes.

3. moterys nemyli veltui ir už nieką.

"Noriu, kad mane priimtų tokį, koks esu! Nesistenkite manęs pakeisti" - tai daugelio vyrų svajonė.

Atsiprašome, draugai, bet niekas pasaulyje nemylės mūsų besąlygiška meile, išskyrus mūsų motiną. Pokalbio pabaiga. Ar jūs tiesiog mylite tokias moteris? Na, taip, taip, taip. Partnerius renkamės dėl jų grožio, figūros, intelekto, emocijų, humoro ar galios jausmo šalia jų. Jei to neturime, juos praleidžiame pro akis.

Moterys mus myli dėl stiprybės, intelekto, apsaugos ir dar Dievas žino ko. Bet visada už. Nustokite tikėtis, kad jus mylės tas, kuris blogai kvepia, yra piktas ar neturtingas.

4. Gyvenimas susideda iš komplikacijų.

Virtuvėje nesandarus vamzdis? Nubrozdintas automobilio sparnas? Ar jūsų žmona barasi, kad neišeinate? Ar kūdikis vėl serga?

Gyvenimas - tai daugybė problemų, kurias reikia mokėti spręsti. Kuo efektyviau jas sprendžiate, tuo laimingesni tampate. Darbe jums už tai moka atlyginimą, moterys už tai myli, o vaikai jumis žavisi ir nori būti panašūs į jus.

5. Jei nemokate kovoti, pralaimėsite.

Kova yra gyvenimo pagrindas, kaip ir maistas bei dauginimasis. Visos gyvos būtybės ant mūsų mėlynojo Žemės rutulio nuolat kovoja dėl savo vietos po saule. Niekas negali perimti išteklių ar teritorijos be agresyvios veiklos.

Turiu omenyje ne kovą ir smurtą. Nebūtina kovoti fiziškai (nors vyrui tai naudinga), galima kovoti intelektualiai, žodžiu, technologiškai. Norint nugalėti konkurentus, būti gudresniems, gudresniems.

6. Sveikata ateina tik vieną kartą.

Atrodo, kad sulaukus 20-ies metų mūsų kūnuose jūra yra iki kelių, nes jie yra kuo sveikesni (žinoma, santykinai) ir greitai atsinaujina. Galime gerti alkoholį, išeiti naktį, nesivalyti dantų ir nesportuoti - viskas gerai. Tačiau sulig kiekvienu dešimtmečiu jis vis prastėja, gedimai kaupiasi. Būdami vyresni nei 35 metų, suprantate, kad sveikata yra vienas dalykas. Pradeda skaudėti dantis, nugarą, sumokate už vizitą pas gydytoją, bet vis tiek blogai miegate.

Kas nesirūpina savo sveikata, jaučiasi vis blogiau ir blogiau, o paskui kenčia.

7. Ar norite būti šeimos lyderis? Meilė atsakomybei.

Dažnai vyrai nori būti geri vadovai ir tėvai. Tačiau iš tikrųjų jie visiškai nenori ir negali prisiimti atsakomybės už tai, kas nutinka jų globojamiems žmonėms.

Juokinga sakyti, kad vyrai užtrenkia duris ir išeina iš namų, kai žmona lieka su mažu vaiku. Vyrus įžeidžia kritika ir tiesa, kad jie kažką pamiršo arba kad šeimoje trūksta pinigų.

Taigi, ar esate atsakingas, ar tik norite juo būti? Lyderiai visada kritikuojami ir visada nori daugiau iš kitų. Ar direktorius bėga iš savo įmonės, jei darbuotojai su juo ginčijasi? Ne, jis sėdi ir galvoja, kaip visus padaryti laimingus. Arba bent jau imasi griežtų, bet teisingų priemonių. Taip, tai gali būti nemalonu. Bet ką daryti?

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
30.07.2019 laikas 19:36 Receptai – Patiekalai Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu
Gaminame namuose. Lašiša su špinatų ir pomidorų padažu. Šiek tiek pakepinus dedame nuplautus špinatų lapus ir kepiname dar kelias minutes vis pamaišant. Pilame grietinėlę, beriame Parmezano sūrį, išmaišome, sudedame į keptuvę laši...

Skaityti daugiau

16.06.2019 laikas 20:43 Receptai – Patiekalai Minkštos varškės spurgos

Senas labai skanių, minkštų varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos.

Skaityti daugiau

07.07.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Traškūs vištienos sparneliai

Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 06:51 Ar išrinktojo apkabinimas gali pakuždėti apie jo ketinimus?
Paprastai vyrai parodo savo meilę poelgiais. Tačiau išsireiškimo, kad moterys myli ausimis nereikia nedavertinti. Dažniausiai stiprioji žmonijos pusė reiškia savo jausmus apsikabinimu ir bučiniais. Sekantį kartą, kai mylimasis tave apkabins, atkreipk...

Skaityti daugiau