Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 4

Kaip sužinoti, kad žmogus jūsų nemyli ar net nemylėjo

Gyvenate kartu jau metus, bet vis dar jaučiate, kad nėra meilės. Čia nėra vyras, kuris jus myli, ir galbūt jis niekada jūsų nemylėjo. Bet kaip tai sužinoti? Kad jis buvo tikslesnis už įprastą intuiciją ir asmeninius pojūčius. Apie tai ir kalbėsime. Juk ne paslaptis, kad kai kurie žmonės sukuria santykius ir net šeimas, net jei tarp jų nėra meilės.

Pirmiausia atkreipčiau dėmesį į tai, kas daro įtaką žmogui. Tai visada siejasi su galimybe, kad tas žmogus niekada jūsų nemylėjo. Jei žmogus nuolat klauso savo draugų, tėvų ir t. t., tikėtina, kad jis jūsų nemylės. Juk toks žmogus vadovaujasi ne savo jausmais, ne savo potraukiu asmeniui, o tuo, ką jam sako šeima ir draugai.

Pavyzdžiui, tėvai norėjo, kad asmuo sukurtų šeimą. Be to, visi jų draugai jau turi šeimą arba santykius. Taigi, šis žmogus nusprendė susirasti žmogų, su kuriuo galėtų tiesiog būti. Net nebūtina būti įsimylėjusiam. Štai čia jums ir praverčia. Manote, kad tai meilė. 

Asmuo stengiasi jums įtikti, nori tęsti santykius ir sukurti šeimą. Bet tai tik dėl išorinės įtakos, o ne dėl meilės. Bet kaip iš situacijos sužinoti, kad žmogus niekada jūsų nemylėjo?

Meilė yra labai susijusi su rūpinimusi. Turite atkreipti dėmesį į tai, kaip asmuo jumis rūpinosi santykių pradžioje ir dabar. Ypač smulkmenose. Pavyzdžiui, jis (ji) jums pateikė mažą staigmeną, palaikė jus, kai jums to reikėjo, arba padėjo jums ką nors padaryti.

Jei to niekada nebūtų buvę. Taip, kartais žmogus kažką padarė, bet jums tai nelabai rūpėjo, labai tikėtina, kad jis niekada jūsų nemylėjo. Ir, jei ką, tai ne mažiau susiję su vyrais nei su moterimis.

Kitas dalykas. Turite atkreipti dėmesį į tai, ką žmogus ima ir ką duoda. Jei vyras stengiasi paimti kuo daugiau ir duoti kuo mažiau, jis tikriausiai bando jumis pasinaudoti. Ir, savaime suprantama, čia niekada nebuvo meilės.

Trivialus pavyzdys - kai moteris su vyru bendrauja dėl jo pinigų. Arba kai vyras yra su moterimi dėl jos grožio, pakelti balsą kitų akivaizdoje, sakydamas "tokią moterį galėčiau įsigyti sau".

Taigi reikia ieškoti pagrindinio motyvo. Jei jaučiate, kad niekada nebuvote mylima, o vyras turi motyvą būti su jumis be meilės, verta susimąstyti. Galbūt asmuo siekia statuso, pinigų, pritarimo ar ko nors kito. Kiekvienam žmogui ji yra skirtinga.

Ar patinka, komentuoti, prenumeruoti. Dėkojame už dėmesį!

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.09.2019 laikas 07:18 Receptai – Patiekalai Obuolių blynai su traškia plutele

Nulupkite obuolį, supjaustykite jį kubeliais, dėkite į blynų tešlą ir išmaišykite. Į įkaitintą keptuvę dėkite dalį tešlos, formuokite norimo dydžio bynus ir ant jų viršaus dėkite trupinių masės. Kai blynai apkeps, apverskite ju...

Skaityti daugiau

22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 15:35 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo

Viduriavimas liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai nuo viduriavimo, receptai nuo viduriavimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau