Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Spalio » 25

Albertos premjeras žada nutraukti visus ryšius su WEF: ‘Šešėliniai milijardieriai kontroliuoja politikus’

Konservatyvi Albertos premjerė Danielle Smith pažadėjo nutraukti visus ryšius su Pasaulio ekonomikos forumu - globalistų organizacija, kuriai vadovauja Klausas Schwabas (Klaus Schwab) - nes atsisako bendradarbiauti su milijardierių grupe, kuri atvirai giriasi kontroliuojanti viso pasaulio vyriausybes.

"Man nemalonu, kai milijardieriai giriasi, kaip stipriai jie kontroliuoja politinius lyderius", - pirmadienį spaudos konferencijoje sakė K. Smith, žurnalistui paklausus, kodėl WEF jai atrodo "nemalonus".

"Tai įžeidžia - žmonės, kurie turėtų vadovauti vyriausybei, yra tie, kurie už juos balsuoja".

"Atvirai kalbant, kol ši organizacija nenustos girtis, kaip stipriai kontroliuoja politinius lyderius, aš nesu suinteresuota su jais bendradarbiauti."

Jungtinės konservatorių partijos premjerė teigė, kad ji laikosi vieningos pozicijos su federalinių konservatorių lyderiu Pierre'u Poilievre'u, kuris pareiškė, kad jis ir jo frakcija neturės nieko bendra su Pasaulio ekonomikos forumu.

Drąsus Albertos premjerės sprendimas vengti Pasaulio ekonomikos forumo buvo priimtas tuo metu, kai globalistinė organizacija toliau griežtina savo retoriką.

Neseniai duotame interviu su Klauso Švabo (Klaus Schwab) ir WEF vyriausiuoju patarėju Juvalu Nojumi Harariu (Yuval Noah Harari) teigiama, kad pasaulio "elitas" išvengs artėjančio visuotinio masinio išnykimo įvykio dėl "technologinės Nojaus arkos".

Hararis, kurio antrasis vardas yra Nojus, penktadienį dalyvaudamas Voriko ekonomikos aukščiausiojo lygio susitikime vykusioje diskusijoje išsakė prognozę apie "technologinę Nojaus arką". Pasak Harario, didžioji pasaulio dalis išnyks, o pasaulio "elitas" išvengs visuotinio masinio išnykimo.

Diskusiją vedęs CNN žurnalistas Bilas Veiras (Bill Weir) po to išsakė mintį, kad Kovido pandemija buvo būsimo įvykio "generalinė repeticija".

Pasak Harario, vadinamasis "elitas" apsisaugos nuo planetos katastrofų, o likusi žmonijos dalis žus. Harari išsakė pastabas aptardamas "klimato kaitą", kurią jis įvardijo kaip "opiausią žmonijai kylančią grėsmę".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
13.11.2019 laikas 16:06 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su džiūvėsėliais
Batono riekeles užpilame vandeniu ir paliekame kelioms minutėms, kad išmirktų. Kiaulieną ir svogūnus pjaustome taip, kad tilptų į mėsmalę. Kiaulieną, svogūnus ir nuspaustas batono riekeles praleidžiame per mėsmalę. Gautą faršą pas...

Skaityti daugiau

23.07.2019 laikas 20:05 Receptai – Patiekalai Obuolių pyragas

Gaminame namuose. Obuolių pyragas... Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame obuolių pyragą 40-45 minutes. Jeigu pastebėjote, kad viršus pradeda degti, o kepimo laikas dar nepraėjo, apdenkite pyragą folija. Dar šiltas obu...

Skaityti daugiau

10.12.2019 laikas 10:42 Receptai – Patiekalai Įdaryti Kiaušiniai: Chorizo Ir Sūrio Įdaras
Kiaušinius dedame į šaltą vandenį ir kai užvirs verdame ant silpnos ugnies 10 minučių. Virtus kiaušinius paliekame atvėsti šaltame vandenyje. Nulupame chorizo dešros odelę, supjaustome ją smulkiau ir truputį pakepiname keptuvėje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 20:16 Finansinis horoskopas visiems Zodiako ženklams 2024 m. balandžio 20 d.
Astrologai parengė 2024 m. balandžio 20 d. prognozę visiems Zodiako ženklams. Šią dieną gali kilti noras pasislėpti nuo bet kokių problemų ir sudėtingų užduočių.

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau