Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Rugsėjo » 26

Naujasis Italijos premjeras, sakydamas įspūdingą pergalės kalbą, pažadėjo apginti Italiją nuo Klauso Schwabo WEF

Naujasis Italijos Ministras Pirmininkas Georgia Meloni sekmadienį pasakytoje uždegančioje pergalės kalboje, kuri išgąsdino ES, WEF ir Nato globalistus, pažadėjo sunaikinti Naująją pasaulio tvarką.

Rugsėjo 25 d. vykusius visuotinius rinkimus laimėjo Džordžijos Meloni partija "Italijos broliai", vadovaujanti konservatyviam koaliciniam aljansui, kuris tikriausiai suformuos konservatyviausią šalies vyriausybę nuo Antrojo pasaulinio karo laikų.

Griežtosios linijos žinia atitinka Meloni kampanijos skambesį. "Taip - natūraliai šeimai, ne - LGBT lobistams!" - liepos mėn. sakė 45 m. Meloni. "Taip seksualinei tapatybei, ne gender ideologijai!"

2019 m. jos mitingo šūkis "Aš esu Džordžija. Esu moteris, esu motina, esu italė, esu krikščionė" sulaukė kritikų pašaipų, tačiau virto populiariu elektroninės muzikos remiksu, kurį vakarėliuose ir naktiniuose baruose sprogdino žmonės. Tačiau šiandien ši ultranacionalistinė žinia sulaukia atgarsio apklausose. Meloni savo partiją nuo 4 proc. 2018 m. atvedė iki daugiau nei 25 proc. šiandien.

O po pergalės per savo pergalės kalbą ji išgąsdino ES ir JAV globalistus. štai keletas svarbiausių jos kalbos akcentų:

"Mūsų pasaulėžiūra yra visiškai priešinga tam, ką jie norėtų mums primesti...

"Pagrindinis mūsų priešas šiandien yra globalistinis dreifas tų, kurie tapatybę ir visas jos formas laiko blogiu, kurį reikia įveikti. Ir nuolat prašo realią valdžią iš žmonių perkelti į viršvalstybinius darinius, kuriems vadovauja tariamai apsišvietęs elitas.

"Aiškiai įsidėmėkime, nes prieš komunizmą kovojome ir jį nugalėjome ne tam, kad jį pakeistume nauju tarptautiniu režimu, o tam, kad vėl leistume nepriklausomoms nacionalinėms valstybėms ginti savo tautų laisvę, tapatybę ir suverenitetą...

"Kaip rimtą alternatyvą biurokratinei supervalstybei... ir nors tas kažkas Briuselyje ar Frankfurte, Davose ar Londono Sityje neturi demokratinio teisėtumo, kasdien jis užsako ekonominius pasirinkimus ir politinius sprendimus tų, kurie į tą teisėtumą investavo savo visuotiniu balsavimu.

"Tai reiškia, kad nepriklausomai nuo to, ar netikriesiems demokratams tai patinka, ar ne, nacionaliniai konservatoriai visose geografinėse platumose iš tikrųjų yra vieninteliai tikrieji demokratai. Nes tik gindami nacionalines valstybes, mes giname politinį suverenitetą, kuris priklauso tos valstybės piliečiams..."

Toliau pateikiamas vaizdo įrašas:

Meloni toliau labai gerai atsiliepia apie Ronaldą Reiganą (Ronald Reagan) ir prezidentą D. Trumpą (Trump). Ar kada nors girdėjote, kad kuris nors politikas taip puikiai paaiškintų, prieš ką mes kovojame ir kodėl priešinamės establišmentui?

Pažiūrėję šį vaizdo įrašą greitai suprasite, kodėl establishmentas jos bijo.

Likus kelioms dienoms iki rinkimų, per kuriuos Meloni atėjo į valdžią, pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip grupė Italijos protestuotojų, kaip pranešama, nuėmė Europos Sąjungos vėliavą prie Europos Sąjungos būstinės Romoje.

Kai kurie komentatoriai "Twitter" tinkle teigė, kad šis veiksmas buvo atsakas į ketvirtadienį iš Prinstono universiteto nuskambėjusius ES Komisijos vadovės Ursulos Von der Leyen komentarus, kuriuose ji "užmaskuotai įspėjo" Italijos dešiniuosius, rašo "Reuters".

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.08.2018 laikas 13:28 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Suskilusių kulnų gydymui
Suskilę (įtrūkę) kulnai liaudies medicinoje, Suskilę (įtrūkę) kulnai, receptai nuo suskilusių kulnų, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis....

Skaityti daugiau

04.09.2019 laikas 15:02 Receptai – Patiekalai Nesaldūs varškėčiai su žalumynais ir sūriu. Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė!
Gali valgyti juos saugiai, kas laikosi dietos! Puikūs pusryčiai, priešpiečiai ar vakarienė! Norėdami sužinoti daugiau apie pasiruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą

Skaityti daugiau

04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:06 Zimbabvės šeima teigia, kad juos persekioja «nematomi goblinai»
Šeima iš Magwegvės (Magwegwe) miesto Bulawayo šiaurėje, Zimbabvėje, yra išsigandusi dėl nepaaiškinamų ir bauginančių reiškinių, vykstančių jų namuose.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 16:50 Tamsioji materija gali sukurti sprogstančias žvaigždes

Astronomai jau seniai spėliojo, kad paslaptingoji tamsioji medžiaga, sudaranti didžiąją dalį visatos, gali turėti didelę įtaką įprastai materijai. Naujas tyrimas rodo, kad tamsioji medžiaga gali būti pajėgi kurti sprogstančias žvaigždes.

...

Skaityti daugiau