Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Spalio » 26

Liaudiška patirtis nuo hipertonijos, virškinimo, haimorito, anginos, gerklės uždegimo, bronchito, pabrinkimų

Uogos nuo hipertonijos

Seniai sergu hipertonija ir renku receptus, kurie padeda palaikyti normalų kraujospūdį. Daugiausiai vartoju miško uogas - jos labai naudingos, o viską paruošti nėra sudėtinga.

♦ 2 stiklines spanguolių sutrinti su 3 valgomaisiais šaukštais cukraus. Vartoti kasdien, likus 1 valandai iki valgio.

♦ 2 stiklines sutrintų spanguolių užpilti 0,5 stiklinės cukraus ir 1 stikline vandens, užvirinti, nukošti ir gerti vietoje arbatos.

♦ 4 arbatinius šaukštelius džiovintų mėlynių uogų užpilti 1 stikline vandens, palaikyti 8 valandas (paros norma).

♦ 2 arbatinius šaukštelius smulkintų džiovintų mėlynių uogų užpilti stikline verdančio vandens, palaikyti, kad nusistovėtų. Išgerti per dieną.

♦ 1 valgomąjį šaukštą raudonųjų šermukšnių užpilti 1 stikline verdančio vandens, laikyti, kol atvės, nukošti. Gerti po 1/2 stiklinės 2-3 kartus per dieną.

♦ 1 valgomąjį šaukštą erškėčių vaisių užpilti 3 stiklinėmis vandens, užvirinti 2 kartus, dėti šutinti 3 valandas. Pašildyti ir gerti kaip arbatą dienos bėgyje. Negerti daugiau jokių skysčių, nevalgyti mėsos. Gydymo kursas - 1,5 mėnesio.

Tiems, kam virš keturiasdešimties...

Tibeto medicina rekomenduoja: “Jūs pradėjote nuo pieno ir manų košės, pabaikite taip pat”. Kasdien kelis šaukštus košės turi suvalgyti kiekvienas, kad virš keturiasdešimties metų. Tai gerai veikia kaulus, raumenis ir skrandžio bei virškinimo traktą.

Nuo blogo virškinimo naudinga vartoti raugintų kopūstų sultis. O šviežių kopūstų sultis gerti po 1/2 stiklinės 2-3 kartus per dieną, likus valandai iki valgio, nuo skrandžio opos.

Arbūzas padeda šalinti iš organizmo cholesterolį ir skatina šlapimo išsiskyrimą. Jis taip pat aktyvina žarnyno peristaltiką.

Saugokite save, nepamirškite savo sveikatos!

Kaip gydyti haimoritą

Noriu papasakoti, kaip mūsų šeimoje gydydavo ir gydo tokį nemalonų susirgimą, kaip haimoritas.

Receptų susikaupė daug ir norisi pasidalinti. Gal kam nors bus naudinga. Nuplautą, bet nenuluptą juodo ridiko šakniavaisį sutarkuoti su smulkia tarka. 1-2 valgomuosius šaukštus košelės suvynioti į gabalėlį rankšluosčio ir dėti ant skaudančios vietos (nosies ir žandinių ančių), prieš tai patepti jas augaliniu aliejumi arba vaikišku kremu, pridengti pergamentiniu popieriumi ir apvynioti šiltu šaliku. Tokį kompresą daryti prieš naktį, laikyti 10 minučių.

Nušlifuoti 110 mm skersmens ir 10 mm storio ebonitinį diską. Šiuo disku glostyti veidą (kaktą, skruostus, smakrą) pagal laikrodžio rodyklę. Daryti vieną ratą ant veido per 1 sekundę. Seanso trukmė - 10-15 minučių. Taip daryti du kartus per dieną. Šias procedūras galima daryti, sergant haimoritu, frontitu, galvos ir dantų skausmu. Nuo dantų skausmo reikia ne tik glostyti skaudamą vietą, bet ir palaikyti diską virš jos tam tikrą laiką (3-5 minutes).

Sergant haimoritu, naudinga praplauti nosies ertmę stikline šilto virinto vandens su 5-10 lašų jodo tinktūros arba keliomis kalio permanganato kruopelėmis. Štai dar vienas labai geras metodas: užvirti vandenį, įpilti pusę arbatinio šaukštelio 30-40% spiritinės bičių pikio trauktinės, apkloti galvą antklode ir kvėpuoti 15-20 minučių, papildomai vis įpilant į puodą verdančio vandens ir bičių pikio.

Į butelį pridėti smulkintų krienų. Iki viršaus užpilti vyno actu, tamsioje vėsioje vietoje laikyti 10 dienų, kartkartėmis supurtyti. Naudojimas: kas valandą per kaklelį giliai įkvėpti (5 minutes), o vakare su paruošta trauktine dėti kompresus ant kaktos ir pakaušio, laikyti visą naktį. Miegoti be pagalvės, kad skystis nepatektų į akis. Gydymo kursas - 5 dienos. Jei reikia, po savaitės pertraukos kursą galima kartoti.

Gamtinė priemonė organizmui atjauninti

Kalba eina apie juoduogius šeivamedžius.

Nuo anginos: 1 valgomąjį šaukštą šeivamedžių vaisių užpilti 1 stikline verdančio vandens, palaikyti 15-20 minučių. Įdėti 1 desertinį šaukštą medaus. Vartoti po 1/4 stiklinės 3 kartus per dieną.

Nuo gerklės uždegimo skalauti gerklę juoduogių šeivamedžių žiedų nuoviru: 1 valgomąjį šaukštą užpilti 0,5 l vandens. Dėti ant mažos ugnies ir pavirti 10 minučių.

Nuo bronchito: 1 valgomąjį šaukštą žiedų užpilti 0,5 1 verdančio vandens, šiltai įvynioti ir laikyti 40 minučių. Vartokite po 1/3 stiklinės 3 kartus per dieną, likus 15-20 minučių iki valgio.

Nuo įvairių pabrinkimų: 1 valgomąjį šaukštą lapų užpilti 1 stikline verdančio vandens, ant mažos ugnies pavirti dar 5 minutes. Vartoti po 2 valgomuosius šaukštus 3 kartus per dieną.

O čia receptas, kaip atjauninti organizmą: 2 valgomuosius šaukštus uogų užpilti 1 l vandens dar įdėti 2 valgomuosius šaukštus medaus, pavirti 5-8 minutes. Vartoti karštą dienos bėgyje.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.11.2017 laikas 10:58 Receptai – Patiekalai Arbata nuo laringito (šalavijas, ramunėlė, pipirmėtė)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Laringitas. Ingredientai: šalavijas, ramunėlės lapai, pipirmėtė

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

13.09.2018 laikas 17:05 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kurtumo gydymui
Kurtumas liaudies medicinoje, Kurtumas, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau