Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Spalio » 31

10 klausimų, kuriuos būtina išsiaiškinti prieš santuoką

Žinoma, jūs tikrai negalite iš anksto apsidrausti nuo visų sunkumų, tačiau išklausius vienam kitą ir sužinojus, kaip konkrečiai būsimasis partneris įsivaizduoja bendrą gyvenimą, galima išvengti daugybės rūpesčių ir sunkumų.

Atėjo ta nuostabi jūsų gyvenimo akimirka, kai jūs ir jūsų mylimasis nusprendėte susituokti, džiaugsmingai susikibę rankomis, skubate į civilinės metrikacijos skyrių. Tačiau ar esate tikri, kad turite panašių svajonių apie šeimyninio gyvenimo ateitį ir kad jūsų nelaukia daugybė nemalonių staigmenų? Toliau išvardinsime dešimt temų, kurias būtina aptarti iki vedybų.

1. Gyvenamoji vieta

Kur gyvensite po vestuvių? Pas jo tėvus? Tada ar esate pasiruošusios kiekvieną rytą susitikti su jo motina virtuvėje ir susidurti su jo tėčiu prie vonios durų? Manote, kad tokie nepatogumai bus laikini, nes planuojate statytis namą ar pirkti butą. Kiek tai užtruks? Ar nenutiks taip, kad ir kitą dešimtmetį teks gyventi su tėvais.

2. Biudžetas

Kaip tvarkysite šeimos biudžetą? Ar bus bendros santaupos ar kiekvienas turės savo lėšų? Jei yra bendri pinigai, tai kokias sumas galima paimti neatsiklausus ir kokias išlaidas reikia aptarti pirmiausia? Ar priimsite pagalbą iš artimųjų? Kaip žiūrėsite į vyrą, prašantį tėvų pagalbos?

3. Vaikai

Ar jis nori susilaukti vaikų? Jei taip, kada ir kaip jis planuoja dalyvauti auklėjime – ar kelsis naktimis, ar bus pasiruošęs iškart po darbo grįžti namo padėti išmaudyti ir ar bus pasirengęs pats sėdėti su vaiku. Galbūt norite samdyti auklę, ką apie tai mano būsimas vaiko tėvas? Dekretas nėra atostogos kurorte, ar jūsų vyras tai supranta?

4. Namų ūkis

Produktai patys neateis ir nesusidės šaldytuvą, kas juos pirks? Ar tai įvyks kasdien ar porą kartų per savaitę? Kaip valgysite – kavinėse ir restoranuose, užsakydami patiekalus į namus ar gamindami patys? Ar jūsų sužadėtinis pasiruošęs jums padėti virtuvėje, ar gulės ant sofos laukdamas, kol viskas bus paruošta? Kaip vyks valymo darbai? Ar jis nesitiki, kad jūs darysite viską viena? Jei norėsite pasamdyti valytoją, kaip į tai reaguos kitas? Kuo aiškiau paskirstysite pareigas, tuo lengviau jums bus ateityje.

5. Santykiai su artimaisiais ir draugais

Kaip dažnai lankysite jo tėvus, o jis – jūsų? Ar ketinate organizuoti šeimos pobūvius? Ar artimieji ir draugai turėtų iš anksto paskambinti ir pranešti apie atvykimą, ar tiesiog atsirasti prie durų bet kuriuo paros ar nakties metu? O gal jis turi nuostabių giminaičių ar draugų tolimame krašte, kurie jus aplankys kasmet ir gyvens su jumis po tris mėnesius?

6. Ką galima daryti ir ko negalima

Reikia iš anksto nustatyti ribas, ar galima nakvoti ne namuose? Ar galima namo pareiti girtam ar rengti siautulingus vakarėlius, kai jūsų nėra? Susitikimai su draugais, kaip dažnai jie numatyti? Ar įmanoma turėti atskiras šventes?

7. Išdavystė

Ką laikote išdavyste? Jei jis nešoks tango su jumis, kaip į tai reaguosite? Ar jis draugų kompanijoje gali draugiškai apkabinti moterį, pabučiuoti jai į skruostą? Ar jis gali susidraugauti su moterimi? Jei sužinojote apie išdavystės faktą, kas bus toliau?

8. Sprendimų priėmimas

Kaip bus priimami sprendimai jūsų šeimoje? Visada kartu ar vienas kuris trenks kumščiu į stalą ir šauks, kad taip nusprendė, taškas, o kitas turės nusileisti tyliai?

10 klausimų, kuriuos būtina išsiaiškinti prieš santuoką

9. Kaip įtikti kitam?

Ką mėgstate – rytinę kavą lovoje, pėdų masažą, ar kasdien reikia valandos laiko, kad niekas netrukdytų? O kas jam patinka – vakarais paruošta burbulinė vonia, ryte mielos pastabos ant šaldytuvo?

10. Ginčas

Jei susivaidijote, ar priimtina, kad vienas iš jūsų nakvotų ne namuose, lakstytų su daiktais pas tėvus? Ar galima ant jūsų šaukti, grasinti kumščiais, daužyti indus? O gal esate pasiruošę diskutuoti ir derėtis?

Visa tai reikia nuodugniai aptarti iš anksto ir išsiaiškinti, tada turėsite šansą, kad pasiseks sukurti darnius ir ilgalaikius santykius.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
15.07.2019 laikas 15:07 Receptai – Patiekalai Skanios varškės spurgos
Gaminame namuose. Varškės spurgos Į dubenį mušame kiaušinius, truputį paplakame, dedame varškę, grietinę, beriame cukrų, vanilinį cukrų, manų kruopas, žiupsnelį druskos. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir dedame į dube, užma...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:34 Receptai – Patiekalai Bulvių kroketai su varške ir sūriu
Aliejuje kepti bulvių kukuliukai. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.01.2018 laikas 14:29 Receptai – Patiekalai Maitinamoji, tonizuojamoji kaukė
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Sausos veido odos. Ingredientai: Kiaušinio trinys, Grietinė, Citrinos žievelė, Alyvuogių aliejaus

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau