Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Lapkričio » 12

13 požymių, kad žmogų veikia juodoji magija

Ilgalaikis tokių būsenų poveikis gali turėti negrįžtamų pasekmių...

Ne iš karto, bet ilgainiui ateina momentas, kai juodosios magijos ėmęsis žmogus pradeda jausti visus jos "žavesius". Sužinokime, kas dažniausiai nutinka tiems, kurie jau yra visiškai įsipainioję į juodąją magiją, ir kada reikia ne ją pašalinti, o rimtai, giliai ir skubiai apsivalyti.

1. Valgymo sutrikimas

Per gausus valgymas arba atsisakymas valgyti (duona ir vanduo, užkandžiavimas). Bet kuriuo atveju jūsų apetitas labai pasikeičia, o dažniausiai jis visiškai išnyksta. Kai kuriais atvejais organizmas tarsi visai negali priimti maisto.

2. Potraukis alkoholiui, rūkymui

Net jei anksčiau nevartojote alkoholio, jaučiate potraukį jam. Jei anksčiau vartojote alkoholį, įpročiai stiprėja ir stiprėja.

3. Nieko nesulaikyti.

Jus erzina bet kokia smulkmena, daug verkiate arba tiesiog norite verkti, bet negalite.

4. Agresijos jausmas, išstūmimas

Pykstate ant aplinkinių žmonių, ant savęs, ant savo gyvenimo. Apskritai, agresija jus lengvai įveikia. Esate tarsi medžiojamas žvėris.

5. Nuolatinis nuovargis, mieguistumas

Esate nuolat išsekęs, net jei savaitę ilsėjotės. Neturite jėgų, esate išsekęs ir norite miegoti.

6. Nemiga, nepaisant to, kad norite miegoti

Paprastai negalite užmigti. Sapnai yra neramūs, nesveiki, miego nepakanka, o kai kuriais atvejais kamuoja beveik visiška nemiga.

7. Troškimas sunaikinti - draugystę, meilės santykius, santuoką

Tarsi apsėstas stumteli save į situaciją, kurioje atsiduriate vienas. Ginčijatės su artimaisiais ir tarsi tyčia stengiatės atstumti žmones.

7. Noras sunaikinti save

Viskas, kas jums kenkia. Pavojingi "nuotykiai", sąmoningai nereikalingi veiksmai, apsipirkinėjimas, ėjimas pas "specialistus", kurie tik pablogina situaciją. Visi jūsų veiksmai yra skirti nesąmoningai sau pakenkti.

8. Kad ir kur eitumėte, jaučiatės blogai

Kad ir kur eitumėte, nerandate paguodos, nesvarbu, ar tai būtų gamta, ar valdžios vieta, ar šventykla. Visur jaučiatės blogai.

9. Visi keliai yra uždari, kad ir kur žengtum žingsnį

Kad ir ką bandytum, viskas žlunga, bėga nuo tavęs.

10. Jaučiatės taip, tarsi jus ištiktų nervinis sukrėtimas

Juodosios magijos paveikto žmogaus simptomai labai panašūs į nervų sutrikimo, psichinės ligos simptomus. Dėl šios priežasties dažnai per klaidą toks asmuo tampa psichiatrijos ligoninių klientu, nors ir ne nuolatiniu, bet nuolatiniu.

11. Keisti sapnai, susiję su mirusiais žmonėmis ar keistomis būtybėmis

Svajonės paprastai signalizuoja, kad jums blogai. Per sapnus jums gali būti priminta, kas su jumis daroma, kad jums metama magija ir prie ko visa tai veda.

12. Kompulsinės baimės - baimė keliauti, baimė palikti namus

Tokios manijos būdingos ir apleistiems juodosios magijos atvejams. Iš pažiūros nepaaiškinamos baimės, kurios neleidžia jums užmigti. Taip yra dėl to, kad QM dažnai iškelia į paviršių visus jūsų miegančius blokus subtiliojoje plotmėje.

Bet kokiu atveju, jei pradiniame etape, kai Juodoji magija jus tiesiog užvaldo ir šiek tiek gadina reikalus, visiškai įmanoma ją pašalinti ir padėti jums ateityje. Tačiau kuo labiau apleistas jūsų atvejis, tuo sunkiau bus jums padėti, o kai kuriems tai jau tampa negrįžtama, nes ilgalaikis tokių sąlygų poveikis tiesiog paverčia žmogų nuolatiniu ligoninių svečiu...

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.08.2018 laikas 20:56 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Trumparegystės gydymui
Trumparegystė liaudies medicinoje, Trumparegystė, receptai nuo trumparegystės, liaudiškomis priemonėmis, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

29.10.2019 laikas 22:56 Receptai – Patiekalai Saldumynų mėgėjams: šokoladinis pyragas su šokolado užpilu (video)
Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių. Apvalioje torto kepimo formoje išmaišykite visus birius produktus, supilkite, aliejų, actą, vanilės ekstraktą, karštą vandenį ir mentele maišykite iki vientisos masės. Tešlą dėkite į orkaitę i...

Skaityti daugiau

17.06.2019 laikas 12:42 Receptai – Patiekalai Varškės spurgos
Gardžių varškės spurgų receptas. Gaminame. Varškės spurgos. Varškės spurgos apibarstomos cukraus pudra arba apšlakstomos lydytu šokoladu. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 20:27 Ar esate subrendęs meilei? Patikrinkite 7 požymius!
Daugelis žmonių svajoja apie tvirtus ir laimingus santykius. Tačiau ne visi yra pasirengę juos užmegzti iš tikrųjų. Dažnai žmonės elgiasi kaip kaprizingi vaikai, griaudami sąjungas dėl savo nesubrendimo. Tad kaip žinoti, ar žmogus yra subrendęs sveik...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 20:10 Kuo labiau bijote būti apleistas, tuo greičiau būsite apleistas
Dažniausiai santykiai nutrūksta, kai vienas asmuo bijo būti paliktas ar paliktas, net jei tam nėra jokio pagrindo: jis pats sukuria tokį pagrindą. Kartais netiesiogiai, bet jis juos sukuria. Ir pernelyg dažnai jis tikrina siūlą, traukia už jo....

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 19:58 O jūs ar žaidžiate santykių žaidimą?
Visi mėgstame žaisti žaidimus, tai įdomu, malonu, o kartais net pažintina. Ne veltui mūsų gyvenimas lyginamas su žaidimu. Tačiau ne visi žaidimai gali būti naudingi žmogui. Tiksliau, jo vidinei būsenai.

Skaityti daugiau