Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 29

Kaip per 10 minučių sužinoti viską apie vyrą

Kad suprastumėte, kas jis yra, nebūtina ilgai bendrauti su potencialiu sužadėtiniu. Svarbius dalykus, kuriuos galite sužinoti per pirmąsias 10 pirmojo pasimatymo minučių, sužinoti nesunku. Jos pomėgiai, įpročiai ir pomėgiai turėtų atskleisti paslėptus jos charakterio aspektus. Kiekvienas atsakymas į patį nekalčiausią klausimą gali daug ką apie jį pasakyti, tik reikia žinoti, ko klausti ir ką reiškia atsakymas į kiekvieną užduotą klausimą.

Sužinokite apie:

...jo mėgstamiausia sporto šaka. Vieniši sportininkai (bėgikai, plaukikai) kruopščiai saugo savo nepriklausomybę ir mieliau leidžia laiką vieni; komandinių sporto šakų mėgėjai mėgaujasi konkurencija tiek žaidimo aikštelėje, tiek gyvenime; o tie, kurių sportas visai nedomina, paprastai pasižymi nepriklausomu protu ir jausminga prigimtimi.

...su kuo jis draugauja. Žmogus, kuris daugelį metų draugauja su tais pačiais žmonėmis, gali nusipelnyti atlygio už ištikimybę, tačiau jis taip pat gali pasirodyti esąs visko, kas nauja, priešininkas ir permainų mėgėjas. Be to, turėsite būti kantrūs, nes jums prireiks šiek tiek laiko, kad įgytumėte jo pasitikėjimą. Jei jūsų potencialus vaikinas draugauja su įvairiausiais žmonėmis - bendradarbiais, buvusiais klasiokais, kaimynais ir t. t., galite drąsiai nusivesti jį į dėdės pusbrolio dukterėčios vestuves - patikėkite, jis ten nepasiklys ir nebus nedrąsus. Šis vaikinas lengvai prisitaiko prie naujų situacijų ir nesunkiai sutaria su žmonėmis.

...kaip jis moka mokesčius. Žmogus, kuris ne kartą iš kišenės išsitraukia kreditinę kortelę, yra ambicingas ir pasitikintis savimi. Jis neabejotinai siekia konkretaus tikslo, susijusio su jo gerove, ir - nesuklyskite! - jis tikrai tai pasieks. Ar jam labiau patinka mokėti grynaisiais pinigais? Taigi jis nepriklausomas, savarankiškas ir sunkiai įveikiamas. Ar jo piniginė tuščia? Žvelgiate į vyrą, kuriam patinka, kai juo rūpinasi kiti.

...kaip jis nori bendrauti. Jei jūsų išrinktasis nori bendrauti su jumis el. paštu, jis - kietas riešutėlis. Tai, kad jis renkasi bendravimo būdą, leidžiantį redaguoti savo žodžius, yra ženklas, kad jis tikriausiai nenori jums parodyti, kas yra iš tikrųjų. Asmuo, kuris nori bendrauti trumposiomis žinutėmis (SMS žinutėmis, ICQ ir pan.), nuolat sieks jūsų dėmesio; jam reikia nedelsiant įrodyti, ką apie jį manote. Telefono gerbėjas yra šiek tiek senamadiškas, mėgsta, kad viskas būtų "teisinga", bet nebijo intymių pokalbių.

…jūsų moteriškų drabužių stilius. Jei jis norėtų jus matyti vilkinčią džinsus ir marškinėlius, susitikinėjate su žemišku ir neskubančiu tipeliu, kuris norėtų šalia savęs matyti tokią pačią merginą. Jei jis daugiau kreipia dėmesį į panelę, pasipuošusią nuo galvos iki kojų dizainerių kurtais drabužiais, tai į pirmą vietą jis iškelia prestižą ir greičiausiai uždirba daug pinigų. Tačiau būkite atsargios: pinigai gali būti vienintelė jo aistra. Jei jam patinka merginos, pasipuošusios Carmen Electra stiliumi, iš santykių jis tikisi savo ego patenkinimo.

…jo vairavimo stilius. Jei jis mojuoja rankomis, gestikuliuoja kitiems eismo dalyviams pro langą, jis akivaizdžiai turi elgesio problemų ir padidintą agresijos lygį. Toks elgesys geras agresyvioje biuro aplinkoje, bet ne santykiuose. Jei sudėtingiausiose eismo situacijose jam pavyksta išlaikyti šiek tiek budistinio ramumo, jis aiškiai žino, kas yra savikontrolė.

…jo tvarkingumas. Tvarkingumas gali būti skirtingas. Vyras, dedantis naudotas kojines į skalbinių krepšį, yra viena, o visai kas kita, kai dėlioja švarias kojines į stalčių, rūšiuodamas pagal spalvą. Perdėtai tvarkingas vyras per daug išrankus, kad su juo būtų realiai smagu. Vyras, kuris yra tiesiog tvarkingas, nors linkęs į šiokią tokią netvarką, yra atviresnis ir nerūpestingesnis žmogus. Bet jeigu jo vonios kriauklė niekada nematė ploviklio, tai jis arba infantilus, arba tiesiog pernelyg tingus.

…jo broliai. Jei jūsų kavalierius yra vyriausias brolis šeimoje, reiškia, jis pasirengęs prisiimti atsakomybę ir atsakyti už savo veiksmus. Jaunesnysis brolis kūrybingas ir šiek tiek maištaujantis. Vidurinis brolis jautrus ir reikalaujantis daug dėmesio.

…kaip jis viešai išreiškia savo jausmus. Jei viešose vietose jis limpa prie jūsų kaip vantos lapas, o jausmus išreiškia karštais apkabinimais ir bučiniais, kurie tinka tik miegamajame, šis vyriškis greičiausiai signalizuoja aplinkiniams vyrams: „Dink iš akių! Šita moteris – mano!“ Toks elgesys yra ne kas kita, kaip vidinio nepasitikėjimo savimi ženklas. Nors, iš kitos pusės, vyras, kuris net nebando jūsų apkabinti viešoje vietoje, yra neįsitikinęs jūsų, arba savo paties jausmais. Viešas jausmų išreiškimas – tai savotiškas pareiškimas visiems aplinkui: „Mes kartu“. Jeigu jam kyla tam tikrų abejonių, jis laikysis atstumo.

… ar jis žiūri jums į akis. Vyras, kuris vengia akių kontakto, gali būti žmogumi, kuriuo negalima pasitikėti. Jei pokalbio metu jis vos ne tiesiogine prasme ryja jus akimis, galbūt jis bando priversti jus susidrovėti, sutrikti. O štai „slidus“ žvilgsnis, kai jis žiūri jums į akis ir nejaukiai nusuka jas į šalį, rodo, kad jūs jam patinkate.

…kaip jis kalba. Jei kalba skubotai, pakankamai dideliu greičiu, jis energingas ir spontaniškas, tačiau šiek tiek narciziškas. Tas, kurio kalba sklandi ir neskubi, yra žemiškesnis ir solidesnis. Tačiau iš jo neverta tikėtis netikėtumų, staigmenų, siurprizų.

Jūsų 10 minučių trukmės „žvalgyba“ padės daug ką suprasti apie išrinktąjį, tačiau kai kuriuos dalykus sužinosite tik po kurio laiko, pavyzdžiui, ar jis bus ištikimas, ar galima jį vadinti savo žodžio šeimininku, ir apskritai, kokie tarakonai gyvena jo galvoje.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.07.2019 laikas 18:12 Receptai – Patiekalai Kiaulienos kotletai su grikiais
Gaminame. Kiaulienos kotletai su grikiais. Kotletai patiekiami su bulvių koše arba virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

19.09.2018 laikas 08:51 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai gerklės gydymui

Gerklės ligos liaudies medicinoje, liaudiški patarimai gerklės gydymui, gerklės ligos, gerklė, gerklės gydymas, gerklės skausmas, receptai gerklei, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydyt...

Skaityti daugiau

13.06.2019 laikas 12:17 Receptai – Patiekalai Gardūs keksiukai su šokoladu ir aguonomis

Gardžių keksiukų receptas su šokoladu ir aguonomis. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau