Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Lapkričio » 4

Kaip surasti meilę merginai, kuri jaučiasi negraži

Merginos dažnai įsitaiso menkavertiškumo kompleksą dėl savo išvaizdos. Kiekvienas žmogus nori patikti kitiems, o moterys – dvigubai stipriau. Tokia jų prigimtis.

Kuo labiau žmogui simpatizuoja kiti, tuo lengviau jam gyventi ir išvengti pavojų. O moteris – juk silpna būtybė (tokią nuomonę aktyviai palaiko visuomenė, tad ja patikėjo ir pačios moterys), ir natūralu, kad ji trokšta pelnyti kitų palankumą.

O jeigu mergina negraži? Kaip tada patikti? Ir – kas dar svarbiau – kaip surasti partnerį? Juk sakoma, kad žmogus pirmiausia įvertinamas pagal išvaizdą.

Aplinkui tiek daug jaunų, gražių, efektingų moterų… Kaip su jomis konkuruoti? Jos turi viską, o vargšė negražioji – nieko. Jai lieka tik užsisklęsti savyje, skaityti sentimentalius romanus ir žiūrėti graudžius serialus, dūsaujant dėl neišsipildžiusios meilės ir ant balto žirgo neatjojusio princo – vienintelio, kuris galėjo įžvelgti po neišvaizdžia išore jos dorybių lobyną.

Nieko panašaus! Romanai ir serialai skirti toms, kurios netiki savimi. Žinoma, ir išvaizda turi reikšmę. Juk sakoma, sutinka pagal drabužį. Tačiau tik sutinka! Toliau pradeda veikti visai kiti dėsniai.

Jokia gražuolė nesugebės ilgam prikaustyti vyro dėmesio, jei pademonstruos tokias „mielas“ savybes kaip kvailumas, akiplėšiškumas, pasipūtimas, grubumas, kurtumas kito nuomonei. O jei dar paaiškės, kad jos rankos „pritaisytos ne prie pečių“, o kur nors kitur, ir ji nesugeba net padorios kiaušinienės iškepti, tai joks grožis neišgelbės. Dėmesį į save ji atkreips, be abejonės. Bet tik iš pradžių. O paskui pradės veikti antroji patarlės dalis: „išlydi pagal protą“.

Darome išvadą: jeigu negraži moteris turi daug kitų privalumų, jeigu ji – protinga, maloni, geraširdė, puikiai gamina valgį, sugeba užjausti, moka dėmesingai išklausyti, tai ji turi visus šansus ilgam sudominti vyrą.

Klausimas tik vienas: kaip tą dėmesį apskritai patraukti?

Paprasčiausias ir efektyviausias kelias tai padaryti: patikėti savimi. Ką reiškia „negraži“? Tokio žodžio apskritai neturėtų būti moters žodyne. Moteris turi būti įdomi, įspūdinga, patraukli. Tai – svarbiausia. Nė vienas iš trijų epitetų nesusijęs su grožiu.

Kad pasiektume gerą rezultatą, be pasitikėjimo savimi, dar reikia sukurti tam tikrą įvaizdį. Tai lengvai pasiekiama pasitelkiant drabužius ir makiažą.

Nepatartina vaizduoti Pelenės iš to laikotarpio, kai ji buvo labiausiai pamotės ujama. Jokio atsitiktinio drabužio! Viskas turi būti subtilu, elegantiška ir gražu (būtent čia tinka žodis „gražu“!).

Blogos figūros taip pat nebūna. Įsidėmėkite tai! Užtat egzistuoja drabužiai kurie konkrečiai figūrai visiškai netinka. Galima topmodelį aprengti taip, kad apie figūrą niekas net kalbėti nebedrįstų. O storulė su tinkamais drabužiais gali atrodyti kaip fotomodelis.

Beje, apie storules. Standartiniai, parduotuvių drabužiai apkūnioms figūroms netinka. Storulėms patartina kreiptis į siuvyklą, kad drabužis būtų pasiūtas atsižvelgiant į visus figūros ypatumus. Standartinis galėtų būti nebent trikotažas – jis universalus ir vienodai aptempia bet kokio tipo figūrą.

Liesoms moterims lengviau. Joms nereikia vargintis ieškant siuvėjos, galima užsukti į bet kokią drabužių parduotuvę.

Svarbiausias reikalavimas drabužiams – subtilumas, elegancija ir standarto nebuvimas. Perkant drabužius parduotuvėse nuo standartų galima atitrūkti paprastu būdu – kombinuojant skirtingus modelius, stilius ir aksesuarus. Tačiau derinti reikia labai skoningai, kad vietoj elegantiškos moters nevirtumėte kaliause.

Svarbiausias reikalavimas kosmetikai – užmaskuoti trūkumus ir pabrėžti veido privalumus. Negražių veidų nebūna, bet būna neteisingas makiažas. Toms, kurios nepasitiki savo jėgomis ir skoniu, padės visažistai. Jie su malonumu pademonstruos savo meną ir patars, kaip nuobodų veidą paversti patraukliu.

Vis dėlto svarbiausias dalykas dėmesiui patraukti yra pasitikėjimas savimi. Jei moteris pasitiki savimi, tai jai vyriško dėmesio netrūks. Galima bandyti tai paaiškinti energetiniu poveikiu ar emociniu užkratu, bet faktas lieka faktu. Pačios moters pasitikėjimas savo patrauklumu padaro kur kas daugiau nei idealus grožis.

Kai dėmesys bus atkreiptas, liks tik pademonstruoti savo tikruosius privalumus: gerą širdį, protą, erudiciją, švelnumą, jautrumą, toleranciją. Ir visa tai bus įvertinta. Apie tokias pelenes rašomi meilės romanai ir kuriami graudinantys serialai su laiminga pabaiga.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:
Temos

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
01.09.2019 laikas 14:05 Receptai – Patiekalai Skaniausi pyragėliai per 20 minučių
Skanūs pyragėliai su įdaru. Labai sunku nuo jų atsitraukti. Dingsta akimirksniu! Norėdami sužinoti daugiau apie paruošimą, žiūrėkite vaizdo įrašą:

Skaityti daugiau

10.06.2019 laikas 16:29 Receptai – Patiekalai Trapių žagarėlių receptas
Trapių žagarėlių receptas. Pasigaminkime skanius žagarėlius. Labai paprastas, greitai pagaminamų, skanių, trapių žagarėlių receptas.

Skaityti daugiau

23.08.2018 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai užkimus
Užkimus liaudies medicinoje, Vaistažolių mišiniai užkimus, receptai nuo užkimimo, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis, kaip gydytis vaisiais...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 09:51 Istorijos paslaptys "Dievo miestas"
Šis atradimas sukėlė NASA pasipiktinimą, kai mokslininkai Hubble teleskopo padarytoje nuotraukoje aptiko didelį baltą miestą tiesiai kosmose. Nuotrauka buvo paskelbta oficialioje agentūros interneto svetainėje anksčiau, nei ją pavyko paslėpti....

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 09:47 Doto piramidės paslaptys
Doto piramidė iškyla kaip jos kūrėjų išradingumo ir įgūdžių liudijimas. Kiekvienas kruopščiai sudėliotas akmuo, tiksliai apskaičiuotas kampas byloja apie senovės civilizacijos pažangias architektūros žinias.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 08:45 Senovės civilizacijų paslaptys ir mįslės: kas sugriovė senovės civilizacijas?
Žmonijos istorija skaičiuoja tūkstančius metų, tačiau daugybė paslapčių ir mįslių lieka neišspręstos. Pasak visuotinai priimtos nuomonės, žmonija savo kelionę pradėjo kaip primityvi būtybė, palaipsniui evoliucionavo ir tapo vis protingesnė ir pajėges...

Skaityti daugiau