Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 2

Randas Paulas: Fauci sukėlė 7 milijonų žmonių mirtį: "Mes jį sugavome, jis neišsisuks"

Senatorius Randas Paulas (Rand Paul) ketvirtadienį pareiškė, kad Anthony Fauci yra tiesiogiai atsakingas už pavojingų mokslinių tyrimų, dėl kurių tikriausiai žuvo milijonai žmonių, finansavimą ir kad jis "neišsisuks".

"Tikriausiai nėra visuomenės sveikatos veikėjo, kuris būtų padaręs didesnę vertinimo klaidą nei daktaras Fauci", - pareiškė A. Paulas per pasirodymą "Fox News" ir pridūrė, kad "vertinimo klaida buvo ta, kad totalitarinėje šalyje buvo finansuojami tyrimai, susiję su funkcijų įgijimu".

Fauci finansavo "tyrimus, kurie leido sukurti supervirusus, kurie, tikėtina, pateko į visuomenę ir sukėlė septynių milijonų žmonių mirtį", - pareiškė Paulas.

"Tai yra visai šalia sprendimų, kai kurie iš jų piktavališki arba kariniai, nužudyti milijonus žmonių", - toliau ragino senatorius.

Žiūrėkite:

Senatorius šiuos komentarus išsakė po to, kai Faučis pasirodė išpuikusiame interviu laikraščiui "Washington Post", kuriame buvo pavadintas "didvyriu", skundėsi esąs auka ir negalėjo prisiminti nieko, ką padarė blogai.

Paulas taip pat pažymėjo, kad "tai leidžia spręsti, kalbėti apie klaidas, jūs manote, kad jis galėtų atsiprašyti pasaulio... remti tokius tyrimus, o paskui žiūrėti į kitą pusę ir sakyti, kad čia nieko nematyti, ir tai nuslėpti".

"Pastaruosius dvejus metus jis slėpė pėdsakus, bet mes jį pagavome už rankos ir jis neišsisuks", - tvirtino Paulas ir pridūrė: "Istoriškai [Fauci] bus prisimenamas dėl vieno blogiausių sprendimų šiuolaikinės medicinos istorijoje."

Paulas taip pat pakomentavo pastangas, kurioms jis vadovauja, kad būtų panaikintas Bideno administracijos įsakymas dėl COVID vakcinos kariams.

"Jie nusipelnė turėti savo religinę laisvę, taip pat savo medicininį pasirinkimą ir laisvę spręsti, kas patenka į jų kūną", - pažymėjo Paulas.

Jis tęsė: "Mes žinome, ir tai yra mokslinis faktas, kad vakcina neapsaugo nuo užsikrėtimo, neapsaugo nuo infekcijos perdavimo, o jaunų žmonių atveju nėra reikšmingų įrodymų, kad ji sumažina infekcijos sunkumą ar hospitalizaciją."

"Kariuomenė tapo tokia "pabudusi" ir reikalauja, kad jūs pasiskiepytumėte vakcina, kurios jums nereikia, todėl kažkas turi pasikeisti", - toliau ragino senatorius.

Autorius Steve Watson iš Summit News,

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
18.06.2019 laikas 10:19 Receptai – Patiekalai Daržovių troškinys su pievagrybiais

Gardžių, sveikų ir lengvai pagaminamų daržovių patiekalų receptai. Skanaus!

Skaityti daugiau

25.03.2018 laikas 17:13 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais

Receptai su juoduoju serbentu. Liaudiški patarimai kaip gydytis juodaisiais serbentais. Juodasis serbentas liaudies medicinoje, juodaisiais serbentais, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina.

...

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
28.03.2024 laikas 20:55 Sąnariams padės citrina ir jodas
Įvairių ligų gydymui aš dažnai naudoju liaudiškus receptus. Jums pateikiu tuos, kurie padėjo man pačiai.

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 20:09 Kokie vaistiniai augalai palengvina gripo pasekmes?

Šaltyje atsirandantis, o šilumoje pranykstantis kosulys gali pažymėti refleksinę organizmo reakciją į šaltį, aštrius kvapus, dūmus, dulkes. Staiga kosėti žmogus dažnai pradeda, kai suserga virusine infekcija. Tokiu atveju būtina nustatyti kosulį s...

Skaityti daugiau

28.03.2024 laikas 17:21 Poltergeistas Grotono ūkyje, Konektikute
Veiksmo vieta - ūkis Grotono mieste, Konektikuto valstijoje, JAV. Ūkyje gyveno pagyvenusi pora, 70 metų ponas Hemstedas ir jo žmona, ramiai ir taikiai gyvenę santuokoje daugiau kaip 30 metų, ir 13 metų sūnėnas Frenkis Gardneris bei jo jaunesnis broli...

Skaityti daugiau