Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2022 » Gruodžio » 3

Net ir pas labai mylintį vyrą, yra svetima moteris, kurios jis niekada nepamirš

Kiekvieno vyro gyvenime yra moteris, kurią jis kaskart prisimena su švelnumu, šiluma ir nesuprantamu liūdesiu. Ir tai nepaisant to, kad jis jau kelerius metus yra laimingai vedęs, myli savo žmoną ir vaikus. Pabandykime išsiaiškinti, kas yra tos merginos ar moterys, kurių sutuoktinis nesugeba pamiršti.

1. Mergina, kurią vyras įsimylėjo pirmą kartą gyvenime

"Pirmoji meilė yra paskutinė! - taip dainuojama garsioje dainoje. Ir iš tikrųjų tik nedaugelis vyrų yra pamiršę savo pirmąją meilę, tuometinius jausmus ir išgyvenimus. Ir nesvarbu, ar tai buvo abipusė, ar meilė be atsako. Tačiau tą akimirką vyras pažvelgė į save kitu kampu ir staiga suprato, kad moteris gali pakeisti visą jo gyvenimą. Pirmieji jausmai yra patys tyriausi, naiviausi. Ir net jei iliuzijos ir svajonės dėl kokių nors priežasčių nepateisino lūkesčių ir neišsipildė, žmogus niekada nepamirš savo pirmosios meilės. Būtent ši mergina pažadino jam šiuos šviesius ir švelnius jausmus, ir dėl jos šypsenos vyras buvo pasiruošęs perkelti kalnus ir pasukti upes atgal.

2. Moteris, kurios vyras negalėjo gauti

Net jei mylėjo ją daug mažiau nei kitus, o gal net visai nemylėjo, jis norėjo, kad bent kartą ši moteris su juo permiegotų. Vyras net buvo išleidęs pinigų. Bet ji vis tiek nesutiko jam priklausyti. Ši moteris įžeidė vyro ego, todėl ji visam laikui liko jo atmintyje. 3.

3 Moteris, kurią vyras prarado

Dažnai nutinka taip, kad vyras supranta, kaip vertina ir myli moterį, tik tada, kai jos nebėra ir nebebus. Jos nebėra, o visas gyvenimas prarado prasmę. Tik tada vyras pradeda suvokti savo klaidas, supranta, kad neskyrė jai pakankamai laiko, dažnai skaudino ją savo elgesiu ir veiksmais, neįvertino jos rūpesčio, šilumos ir meilės. Dabar jau nieko nebegalima susigrąžinti, per vėlu. Jos nebėra.

Ir net jei po kurio laiko vyras pamils kitą moterį, jis visada prisimins tą, kuri išmokė jį mylėti iš tikrųjų ir sudaužė jam širdį.

Kiekvienai moteriai malonu žinoti, kad ji paliko pėdsaką vyro sieloje ir kad jis ją prisimins visą likusį gyvenimą. Bet, sutikite, tikrai nesvarbu, su kokiomis mintimis ir jausmais jus prisimins buvęs vaikinas. Daug svarbiau žinoti, ką mylimas žmogus jaučia jums.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
04.11.2019 laikas 21:36 Receptai – Patiekalai Super drėgnas šokolado pyragas be kiaušinių
Minimalus produktų kiekis, laiko ir ant stalo turite nuostabų drėgną šokoladinį pyragą be kiaušinių!

Skaityti daugiau

07.07.2019 laikas 19:43 Receptai – Patiekalai Traškūs vištienos sparneliai

Gaminame. Traškūs vištienos sparneliai. Į keptuvę pilame nemažai aliejaus (turi būti apsemta bent puse sparnelio). Kai aliejus įkaista, ugnį primažiname, nes viršus apdegs, o sparneliai dar bus neiškepę. Skanaus!

...

Skaityti daugiau

16.07.2019 laikas 07:17 Receptai – Patiekalai Tortas iš sausainių su vyšniomis
Kartais labai norisi tortuko, bet visiškai nėra laiko jo kepti. Būtent tokiais atvejais pravers šis receptas. Gaminame namuose. Tortas iš sausainių receptas. Štai ko mums prireiks

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau