Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Sveikatos Patarimai | Liaudies Medicina » 2022 » Gruodžio » 23

Imbiero pasta su česnaku - pirmoji pagalba sergant peršalimo ligomis

Jei norite sužinoti dar vieną būdą, kaip kovoti su peršalimo ligomis ir išgyventi žiemą be jokių sveikatos problemų, žinokite, kad ši pasta yra tinkamas būdas. Jį labai paprasta ir lengva pasigaminti, be to, jis puikiai laikosi šaldytuve.

Česnakų imbierų pasta yra vienas populiariausių padažų indų virtuvėje, kurį galima naudoti daugelyje patiekalų.

Jei norite įvaldyti dar vieną kovos su peršalimo ligomis būdą ir išgyventi žiemą be jokių sveikatos sutrikimų, žinokite, kad ši pasta yra tinkamas būdas. Jį labai paprasta ir lengva pagaminti, be to, jis puikiai išsilaiko šaldytuve.

sveikata, peršalimas, imbieras, česnakas

SUDEDAMOSIOS DALYS

  • 1/2 puodelio nuluptų česnako skiltelių;
  • 1/2 puodelio imbiero, nulupti ir supjaustyti;
  • 1-2 šaukštai alyvuogių aliejaus;
  • 1/2 arbatinio šaukštelio druskos.

PARUOŠIMAS

Nulupkite česnaką ir imbierą. Jei neturite smulkintuvo, česnaką ir imbierą galite sutarkuoti ir sumaišyti su aliejumi bei druska.

1 arbatinį šaukštelį pastos įdėkite į patiekalą. Makaronus apkepkite ant silpnos ugnies apie 20 sekundžių, tada sudėkite patiekalo ingredientus, mūsų atveju - smulkiai supjaustytą svogūną, daržoves ir ryžius.

Prieš dėdami kitus ingredientus į kepsnį palaukite, kol išnyks žalio česnako kvapas. 1 arbatinį šaukštelį makaronų taip pat galite dėti į šaltus patiekalus ir užkandžius.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
24.11.2019 laikas 08:36 Receptai – Patiekalai Makaronai Su Mėsa Ir Daržovėmis, Be Virimo

Greitas patiekalas. Skanūs makaronai pietums. Makaronai su mėsa ir daržovėmis. Kitą dieną jei nesuvalgote makaronai išlieka nesusilietę, atskirti vienas nuo kito ir tokie pat skanūs, tereikia juos pašildyti.

...

Skaityti daugiau

09.11.2019 laikas 18:02 Receptai – Patiekalai Naudinga Halva Per 10 Minučių! Jokio Cukraus Ir Miltų!
Jei norite pagaminti naminės chalvos, jums neprireiks daug laiko ir ingredientų gausos. Reikia paimti gliaudytų saulėgrąžų, arachiso ir medaus – ir jūsų sveikuoliška chalva beveik paruošta.

Skaityti daugiau

30.01.2020 laikas 08:50 Receptai – Patiekalai Riešutų sviesto sausainiai

Visus ingredientus išmaišykite iki vientisos tirštos masės. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite ant jos po gerą šaukštą tešlos. Suspauskite šakute. Sausainius kepkite 10 – 12 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
18.04.2024 laikas 07:14 Šie 3 Zodiako ženklai gali išsiskirti 2024 m
Jei jūsų santykius ištiko krizė, tai gali būti dėl to, kad jūs ir jūsų partneris iš esmės netinka vienas kitam arba žvaigždės nenori, kad išsiskirtumėte, arba dėl abiejų priežasčių. Bet kokiu atveju dėl tam tikrų planetų judėjimo kai kurių Zodiako že...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 07:02 Likimas neįsako: Zodiako ženklų poros, kurioms pranašauja išsiskyrimą
Astrologijos pasaulyje daug kalbama apie Zodiako ženklų suderinamumą, apie tai, kurioms poroms lemta būti kartu, kurti harmoningas sąjungas, kupinas meilės ir supratimo. Tačiau yra ir ženklų derinių, kuriuos astrologai laiko ne tokiais laimingais ir ...

Skaityti daugiau

18.04.2024 laikas 06:50 Egipto kapų paslaptys
Mastabų kapavietės, esančios senovės Egipto laidojimo vietose, liudija ankstyvosios Egipto civilizacijos architektūrinį puošnumą ir kultūrinius tikėjimus.

Skaityti daugiau