- 03.07.2021
- 5.0 Reitingas
- 1935 Peržiūros
- Komentarai
TIRŠTAS KRAUJAS - tai pavojaus signalas, kad gali kilti sveikatos problemų. Natūralūs receptai kraujui skystinti be vaistų!
Daugelis žmonių vartoja aspiriną kraujui skystinti, tačiau tik nedaugelis žino, kad jis ne tik naudingas, bet ir žalingas. Aspirino dalelės, prilipusios prie skrandžio sienelių formuoja opas. Jei jau vartojate aspiriną, tai po valgio ketvirtadalį tabletės. Todėl fitoterapeutai ir liaudies medicina naudoja aviečių ir juodųjų serbentų lapų nuovirus kaip aspirino šaltinį.
Kraujo skystinimo receptai
Salicilo rūgšties taip pat yra daugelyje vaisių ir daržovių, tačiau jos kiekis nėra pakankamas, kad galėtų daryti reikšmingą poveikį kraujo krešėjimui. Taip pat reikėtų nepamiršti, kad svarbu sumažinti maisto produktų, kuriuose gausu vitamino K, vartojimą, nes jie, priešingai, skatina krešėjimą. Tarp jų pirmiausia reikėtų paminėti juodųjų aronijų vaisius. Vitamino K yra špinatuose, salotose ir kituose žalumynuose.
Jei jūsų kraujas yra tirštas, turėtumėte atsižvelgti į tai, kad maisto produktai, kuriuose gausu vitamino K, jį dar labiau tirština. Žuvų riebalai padeda ne tik skystinti kraują, bet ir tirpdyti esamus kraujo krešulius ir sklerotines plokšteles. Gydytojai rekomenduoja žuvį valgyti bent 3-4 kartus per savaitę. Pirmenybė turėtų būti teikiama riebesnėms rūšims.
Pasirūpinkite, kad jūsų mityboje būtų jodo (privalote valgyti jūros dumblių: sumalkite juos kavos malūnėlyje ir kartą per dieną vietoj druskos įberkite 1 šaukštelį jūros dumblių), jis sumažins kraujo klampumą ir padidins kraujagyslių tonusą. Dabar yra daugybė paruoštų jūros dumblių salotų, nepamirškite jų periodiškai valgyti. Kraują skystinti padeda produktai, kurių sudėtyje yra taurino, kuris normalizuoja kraujospūdį. Jo gausu jūros gėrybėse ir jūros žuvyse. Į savo mitybos racioną įtraukite graikinių riešutų ir migdolų (po 1 valgomąjį šaukštą per dieną).
Valgant česnaką sumažėja kraujo klampumas. Į savo mitybos racioną įtraukite melionų, greipfrutų, raudonųjų paprikų ir pomidorų.
Donikos žolė, ginkmedis, vyšnios ir trešnės ir kt. yra geri kraują skystinantys vaistai. Raudonasis sausas vynas yra puiki kraują skystinanti priemonė.
Čili pipiruose yra vitaminų A ir E, kalio ir folio rūgšties, kurie puikiai skystina kraują ir apsaugo nuo širdies ir kraujagyslių ligų.
Kasdien gerkite apelsinų sultis, ne daugiau kaip 120 ml, jos puikiai skystina kraują ir yra vitamino C šaltinis. Nepamirškite, kad apelsinų sultys draudžiamos sergant pepsine opalige ir gastritu, esant dideliam rūgštingumui.
Paimkite 250 g nulupto česnako, įdėkite 300 g medaus. Palaukite 3 savaites ir vartokite po 1 valgomąjį šaukštą, 3 kartus per dieną, 40 minučių prieš valgį.
Įpilkite 0,5 litro degtinės ant 100 g malto muskato riešuto, palaikykite 21 dieną, kasdien purtydami, tada filtruokite. Gerkite po 20-30 lašų, 1/4 puodelio karšto vandens, 3 kartus per dieną, 30 minučių prieš valgį. Tarp tinktūros porcijų (0,5 litro), 10 dienų pertrauka, iš viso 5 kursai.
Sukramtykite 1/2 šaukštelio džiovintų karčiojo pelyno žiedų ir užsigerkite 1 puodeliu kefyru. Taip darykite 1 savaitę, kiekvieną vakarą 21 valandą. Tada padarykite 7-10 dienų pertrauką. Priemonė taip pat valo kepenis ir atstato imunitetą.
Gerai padeda skystinti kraują šilkmedžio šaknys (šilkmedis). Paimkite 200 g šviežių šilkmedžio šaknų, sumalkite ir nuplaukite. Įdėkite į emaliuotą indą, užpilkite 3 litrus šalto vandens ir palikite 1 valandai. Į savo mitybos racioną įtraukite graikinių riešutų ir migdolų (po 1 valgomąjį šaukštą per dieną).
Valgant česnaką sumažėja kraujo klampumas. Į savo mitybos racioną įtraukite melionų, greipfrutų, raudonųjų paprikų ir pomidorų.
Donikos žolė, ginkmedis, vyšnios ir trešnės ir kt. yra geri kraują skystinantys vaistai. Raudonasis sausas vynas yra puiki kraują skystinanti priemonė.
Čili pipiruose yra vitaminų A ir E, kalio ir folio rūgšties, kurie puikiai skystina kraują ir apsaugo nuo širdies ir kraujagyslių ligų.
Kasdien gerkite apelsinų sultis, ne daugiau kaip 120 ml, jos puikiai skystina kraują ir yra vitamino C šaltinis. Nepamirškite, kad apelsinų sultys draudžiamos sergant pepsine opalige ir gastritu, esant dideliam rūgštingumui.
Paimkite 250 g nulupto česnako, įdėkite 300 g medaus. Reikalaukite 3 savaites ir vartokite po 1 valgomąjį šaukštą 3 kartus per dieną 40 minučių prieš valgį.
Įpilkite 0,5 litro degtinės 100 g malto muskato riešuto, palaikykite 21 dieną, kasdien purtydami, tada filtruokite. Gerkite po 20-30 lašų 1/4 puodelio karšto vandens 3 kartus per dieną 30 minučių prieš valgį. Tarp tinktūros porcijų (0,5 litro), 10 dienų pertrauka, iš viso 5 kursai.
Sukramtykite 1/2 šaukštelio džiovintų karčiojo pelyno žiedų ir išgerkite 1 puodelį kefyro. Taip darykite 1 savaitę kiekvieną vakarą 21 valandą. Tada padarykite 7-10 dienų pertrauką. Priemonė taip pat valo kepenis ir atstato imunitetą.
Gerai padeda skystinti kraują šilkmedžio šaknys (šilkmedis). Paimkite 200 g šviežių šilkmedžio šaknų, sumalkite ir nuplaukite. Įdėkite į emaliuotą indą, užpilkite 3 litrais šalto vandens ir palikite 1 valandai. Tada užvirinkite ant silpnos ugnies, palaikykite 15 minučių, nuimkite nuo ugnies, atvėsinkite, perkoškite ir padėkite į šaldytuvą. Vartokite 5 dienas po 200 g. 3 kartų per dieną prieš valgį, po to 2-3 dienų pertrauka. Taigi, reikia išgerti 2-3 porcijas.
Daiginti kviečiai skystina kraują. Kasdien valgykite bent po 1 valgomąjį šaukštą daigintų kviečių, geriausiai į daržovių salotas + 1 valgomąjį šaukštą sėmenų aliejaus (omega-3 nesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis). Kviečių grūdai turi būti kruopščiai nuplauti kelis kartus likus 24 valandoms iki vartojimo. Pilni, plovimo metu sudrėkinti grūdai neplaukia, vanduo laisvai išteka iš plokščio indo. Paskutinį kartą nuleidžiant vandenį, palikite jo tiek, kad jis būtų viršutinio grūdų sluoksnio lygyje, bet neužpiltų jo iki pat viršaus. Tokios būklės indas pastatomas šiltoje, bet ne karštoje vietoje, ne itin sandariai uždengiamas popieriniu rankšluosčiu. Gydantis daigintų grūdų daigeliais reikėtų sumažinti duonos ir miltinių produktų vartojimą. Jei vienu metu sunaudojami ne visi kviečiai (daiginti), juos galima laikyti šaldytuve, bet ne ilgiau kaip 2-3 dienas. Jį reikia uždengti servetėle ir pakankamai sudrėkinti.
Jei reguliariai valgysite tokias salotas, pagerės viso organizmo būklė, regėjimas, o kraujo tyrimų rezultatai jus labai nudžiugins. Cinamonas ir imbieras skystina kraują. Jums reikės: šviežios imbiero šaknies (apie 4 cm), žiupsnelio cinamono (ant peilio galiuko), 1 šaukštelio žaliosios arbatos. Užpilkite 0,5 l verdančio vandens, palikite pritraukti, perkoškite, įpilkite pusę citrinos ir pagal skonį įdėkite medaus. Gerkite per dieną.
*Paranormal.lt straipsniai yra skirti tik informaciniams ir mokomiesiems tikslams ir negali pakeisti profesionalaus gydytojo patarimo, diagnozės ar gydymo. Visada kreipkitės į gydytoją visais klausimais, susijusiais su jūsų sveikatos būkle.
...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.
Susijusios naujienos:
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
Skaityti daugiau
Skaityti daugiau