Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Burtai, Magija » 2022 » Gruodžio » 25

7 ženklai, kad žmogus nuolat apie jus galvoja

Tarp žmonių, kurie turi ar turėjo jausmų praeityje, užsimezga stiprus, nematomas ryšys...

Tarp žmonių, kuriuos sieja arba praeityje siejo jausmai, susiformuoja stiprus, nematomas ryšys. Tai galima paaiškinti įvairiai. Pavyzdžiui, kad egzistuoja vadinamoji "kolektyvinė pasąmonė" (pagal Jungą) arba kvantinis lygmuo (pagal Dispensą). Man labiau patinka apibrėžimas - bendrasis energetinis-informacinis laukas. Viskas prasideda nuo minties, emocijos, ketinimo ir tik tada įgyvendinama fizinėje tikrovėje. Tai labai trumpai tariant. Taro, švytuoklė ir kiti mantijos įrankiai gauna informaciją iš šio bendro energetinio-informacinio lauko. Visi turi prieigą prie jo ir visi esame labai susiję vieni su kitais.

Todėl galime jausti arba tiesiog "žinoti" tam tikrus dalykus, prieštaraujančius logikai. Tai paprastai vadinama intuicija.
Pagal tai, kokiais ženklais žmogus nuolat apie jus galvoja, galima spręsti, kad jis apie jus galvoja:

1. Jūs svajojate apie tą žmogų.

Jūs sapnuojate ne epizodiškai, o pakartotinai. Galite sapnuoti tą žmogų diena iš dienos arba skirtingu dažnumu, tačiau tai yra sistema. Tai vyksta reguliariai. Tai aiškiausias ženklas, kad žmogus galvoja apie jus.

Mūsų pasąmonė labai dažnai pateikia mums atsakymus į klausimus arba įspėja apie ką nors. Sapnai yra mūsų pasąmonės atspindys.

2. Spontaniškos mintys apie tą asmenį.

Jei esate užsiėmęs kokia nors byla arba susitelkęs į ką nors kita svarbaus, bet staiga ir netikėtai galvoje pasirodo mintys apie tą žmogų, tai dažnai gali reikšti, kad tuo metu jis galvoja apie jus. Arba jis visą laiką galvoja apie jus.

Energijos-informacijos laukui atstumas visiškai nesvarbus. Todėl sinchronizavimas vyksta beveik akimirksniu. Vos tik jie pradeda apie jus galvoti, iškart primenate jiems apie save.

Aiškiausias pavyzdys, kaip tai veikia. Jei ko nors seniai nematėte ar negirdėjote, vos tik apie jį pagalvojate, jis pasirodo jūsų erdvėje. Jie skambina, rašo arba sutinkate juos gatvėje. Dažniausiai tai nutinka pažįstamiems žmonėms. Žmonės, su kuriais neturime stipraus energetinio ryšio. O ką jau kalbėti apie tuos, su kuriais mus sieja stiprios emocijos.

3 Geros nuotaikos viršūnėje staiga apima liūdesys.

Jūs negalite suprasti, kas vyksta. Tačiau šis ženklas rodo, kad mylimas žmogus dabar dėl jūsų liūdi. Asmuo, kuriam rūpite ir kuris jumis rūpinasi. Tai neveikia su žmonėmis, su kuriais mūsų nesieja stiprus emocinis ryšys.

4. Jūs nuolat esate žmogaus akiratyje.

Jei žmogus dažnai apie jus galvoja, jo pasąmonė pasieks jūsų erdvę. Įvyks atsitiktiniai susitikimai, jis nuolat matys jūsų nuotraukas savo kanale, o jūs nuolat matysite jo nuotraukas. Arba bus kitų įvykių, kurių metu vieni apie jus gaus informacijos. Net ir jums nedalyvaujant.

Nuolat gausite naujos informacijos apie tą asmenį. Tai aiškus ženklas, kad žmogus labai dažnai apie jus galvoja.

5. Matysite priminimus apie šį asmenį savo srityje.

Atsitiktinai aptikote senas nuotraukas su šiuo asmeniu savo nešiojamajame kompiuteryje, draugų socialiniuose tinkluose bendrinamose nuotraukose. Arba buvote visiškai tikri, kad ištrynėte iš telefono visas nuotraukas su tuo asmeniu, bet paaiškėjo, kad viena ar kelios nuotraukos išliko. Arba atsitiktinai randate daiktų savo namuose, nors esate visiškai tikri, kad jų ten neturėtų būti.

Tai aiškus ženklas, kad žmogus galvoja apie jus. Jo pasąmonė veikia jūsų link, kad primintų jums apie save. Taip pat ir tada, kai visur matote jo automobilio numerį, telefono numerį. Nuolat skamba viena jūsų daina, nors ji jau seniai nėra populiari. Ir kiti priminimai apie asmenį.

Puikus pavyzdys - "jūsų daina" buvo įtraukta į reklamą arba skambėjo reklamoje. Dabar tai girdite tiesiog visur.

6. Pradedate susitikinėti su žmonėmis, turinčiais tą patį vardą.

Asmens, kuris galvoja apie jus, vardas. Kavinės padavėjas yra Vasilijus, odontologas, pas kurį esate užsirašęs, yra Vasilijus, taksi vairuotojas, kuris atvažiavo jūsų pasiimti, yra Vasilijus. Jei jus nuolat persekioja tas pats vardas, vadinasi, galvoje turite tam tikrą Vasylį.

7. Staigus energijos pliūpsnis.

Jaučiate, kad galėtumėte pajudinti kalnus. Jei tai jus užplūsta, tai gali būti ženklas, kad kažkas (nebūtinai tas asmuo, apie kurį galvojate) siurbia jūsų energiją. Nutekėjimas vyksta per mintis ar emocijas jūsų atžvilgiu. Su abiem poliais - plius arba minus. Arba kažkas jūsų ilgisi, nekenčia ar jaučia nostalgiją, pavyzdžiui, vartydamas jūsų nuotraukas.

Nuotrauka iš: unsplash

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

18.06.2019 laikas 10:47 Receptai – Patiekalai Purūs kotletukai vakarienei iš cukinijos
Tokį skanėstą iš cukinijos tu vargu ar kada ragavai! Purūs kotletukai vakarienei. Skanaus!

Skaityti daugiau

03.11.2017 laikas 13:37 Receptai – Patiekalai Vitaminų kaukė iš varškės įvairių tipų odai
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Įvairių tipų odą. Ingredientai: Varškė, Citrinų sultys, Apelsino skiltelė.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
23.04.2024 laikas 19:30 Spuogai ant veido: kaip atsikratyti problemos namuose
Spuogai anksčiau ar vėliau "užnuodija" beveik kiekvieno žmogaus gyvenimą. Visų pirma, remiantis statistiniais duomenimis, odos problemų turi apie 85 % planetos žmonių. Jie sukelia daug rūpesčių kasdieniame gyvenime. Kaip atsikratyti problemos ir užki...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 18:18 [testas] Tai, ką pirmiausia pastebėsite paveikslėlyje, atskleis jūsų stipriąsias puses
Nors vizualiniai testai nesuteikia tokio gilumo ir detalumo kaip profesionalūs testai, jie skatina mus introspekcijai ir padeda geriau suprasti save. Pavyzdžiui, tai, kaip interpretuojame optines iliuzijas, gali atskleisti asmenybės aspektus, apie ku...

Skaityti daugiau

23.04.2024 laikas 10:01 Žolininkė ragina prisirinkti pavasarį šių augalų
Visų pirma, Jolanta akcentavo, kad svarbu žoleles rinkti ir dėti į tokią talpą, kurioje galėtų cirkuliuoti oras. Taip pat ji pridėjo, kiek laiko galima tokias žoleles vartoti, „Dabar labai palankus metas prisirinkti šviežių valgymui žolelių....

Skaityti daugiau