Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Medicinos Naujienos » 2022 » Gruodžio » 29

Vaizdo įrašas: 10 colių krešulys, pašalintas iš gyvo paskiepyto asmens - gydytojai suglumę

Iš gyvo paskiepyto asmens pašalintas nerimą keliantis 10 colių dydžio kraujo krešulys, todėl gydytojai suglumę ir sunerimę.

Apie šį atradimą Kalėdų dieną pranešė verslininkas Steve'as Kirschas (Steve Kirsch), kuris išsiuntė mėginį į laboratoriją tolesniems tyrimams.

Infowars.com praneša: "10" krešulys, paimtas iš gyvo asmens, kuris buvo skiepytas vakcina", - rašė Kiršas socialiniame tinkle "Twitter" ir klausė: "Ar kas nors kada nors tai matė prieš pradedant skiepyti?".

Vėliau atnaujintoje informacijoje Kirschas pažymėjo, kad 10 colių ilgio kraujo krešulys buvo "nusiųstas analizei ir TYLĖJIMUI".

"Norėčiau sužinoti, ką apie tą monstrą mano patologijos laboratorija", - komentavo vienas "Twitter" vartotojas. "Kaip... kas tai? Labiau panašu į parazitą nei į krešulį".

"Jie TYLI", - atsakė vartotojui Kiršas.

Kiršo nurodytas krešulys atrodo panašus į tuos, kuriuos pastebėjo mirtininkai ir balzamuotojos, pastebėję keistus ilgus pluoštinius krešulius, išlindusius iš paskiepytų pacientų lavonų.

Šį mėnesį kalbėdamas Dr. Drew laidoje, Aidaho patologas daktaras Ryanas Cole'as (Ryan Cole ) aptarė iš skrodžiamų pacientų paimtus pluoštinius "pėdų ilgio kraujo krešulius", apibūdindamas: "Yra neįprastas surinktų baltymų kiekis... yra neįprastų baltymų derinių, dėl kurių organizmui juos labai sunku ištirpdyti."

Šių metų pradžioje "Natural News" įkūrėjas Maikas Adamsas (Mike Adams) į "Infowars" studiją atsinešė neįtikėtinų ilgų, į gumytes panašių kraujo krešulių pavyzdžių.

Infowars ir toliau stebės šią keistą kraujo krešulių sagą ir informuos apie bet kokias naujienas, kurias pateiks J. Kirschas ar kiti moksliniai stebėtojai.

P komentaras: tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Pasitarkite su vaistininku ar gydytoju.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
22.11.2017 laikas 11:14 Receptai – Patiekalai Arbata nuo tonzilito (lakišius, liepžiedžiai, kietis)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Tonzilitas. Ingredientai: lakišius, liepos žiedai, kietis.

Skaityti daugiau

06.12.2017 laikas 19:57 Receptai – Patiekalai Nuoviras skrandžio darbui palengvinti (gyvatžolės, kraujalankės)
Liaudies medicinos receptas. Gydo nuo: Skrandis. Ingredientai: paprastosios gyvatžolės šaknų, vaistinės kraujalankės.

Skaityti daugiau

16.10.2018 laikas 10:22 Receptai – Patiekalai Pratimai akių nuovargiui pašalinti

Specialūs pratimai - akių nuovargiui pašalinti ir regėjimo sutrikimų profilaktikai. Taigi, pertraukų metu rekomenduojama daryti specialius pratimus akims. Jie gali būti atliekami stovint arba sėdint, nukreipus akis nuo ekrano, ...

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau