Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Gruodžio » 31

Mes nugalime Naująją pasaulio tvarką: 2022-ieji buvo metai, kai sąmokslo teorijos tapo faktais

Kai istorikai atsigręš į 2022 m., jie bus prisimenami kaip metai, kai globalistinis elitas atskleidė savo rankas ir ėmė prarasti savo valdžios kontrolę. 2022 m. vadinamieji "sąmokslo teorijų" šalininkai buvo išteisinti itin daugelyje temų, o pagrindinei žiniasklaidai ir faktų tikrintojams teko atsisėsti ir užsičiaupti.

Kai sustojame apmąstyti prabėgusių lemtingų metų, iškart ateina į galvą vienas posakis: "Metodo apreiškimas". Ši sąvoka, kilusi iš senovinių rozenkreicerių tekstų, reiškia procesą, kurio metu masėms atskleidžiama tamsi tikra tikrovė, dažnai užmaskuotai ir paslėptai, siekiant užslėpto masių pritarimo.

Kai šios paslėptos tiesos tyliai ir apgaulingai atskleidžiamos visuomenei ir sutinkamos su visuotine apatija ir abejingumu, jos tampa normalizuotos ir įsitvirtina visuomenės kolektyvinėje pasąmonėje. Paimkime, pavyzdžiui, pasaulinio elito šliaužiančią vaikų seksualizavimo ir pedofilijos normalizavimo darbotvarkę. Apie šį procesą buvome perspėjami jau daugelį metų, o dabar kiekvienas, kuris atkreipia dėmesį, gali jį matyti tiesiai prieš akis. Kai kurie okultistai šį normalizavimo procesą lygina su alcheminiu "Didžiuoju darbu", kai pasaulis "perkeičiamas" pagal okultinio elito valią.

Maiklas Hofmanas (Michael Hoffman) savo knygoje "Slaptosios draugijos ir psichologinis karas" (Secret Societies and Psychological Warfare) paaiškino, kodėl elitui patinka trinti mums veidus:

Alcheminio metodo apreiškimo principo pagrindinė sudedamoji dalis yra klouniškas, besišypsantis pasityčiojimas iš aukos (-ų) kaip galios ir makabriškos arogancijos demonstravimas. Kai tai atliekama užmaskuotai, lydint tam tikriems okultiniams ženklams ir simboliniams žodžiams, ir iš taikinio (-ių) nesulaukiama jokio reikšmingo pasipriešinimo ar pasipriešinimo, tai yra vienas veiksmingiausių psichologinio karo ir proto prievartavimo būdų.

Atsiradus masinės informacijos priemonėms, metodo atskleidimas tampa vis akivaizdesnis. Anksčiau elitas veikė visiškai slaptai, o dabar siekia veikti visiems matomoje vietoje.

Nesuskaičiuojami 2022 m. įvykiai puikiai atitinka Metodo atskleidimo koncepciją. Vadinamosios "Sąmokslo teorijos" atsiskleidžia kaip akivaizdžios tiesos tiesiog mūsų akyse. 2022-ieji buvo metai, kai viena po kitos buvo atskleistos tamsios paslaptys... ir vis dėlto dauguma žmonių, paskendusių savo įtemptuose gyvenimuose ir visiškai išplautomis pagrindinės žiniasklaidos smegenimis, vis dar nesupranta, kas iš tikrųjų vyksta. O elitas būtent to ir nori.

Žmonių balsas siekia atskleisti, kas iš tiesų vyksta užkulisiuose. Mūsų misija - suteikti masėms žinių, reikalingų atmesti pasaulinio elito blogį ir beprotybę. Jei neprenumeravote mūsų kanalo, apsvarstykite galimybę prisijungti prie mūsų misijos ir padėti skleisti informaciją. Be jūsų to padaryti negalime.

Čia apžvelgiame keletą 2022 m. įvykių, atskleidžiančių, ką jie reiškia didžiojoje įvykių schemoje.

Pedofilų pagerbimas

Rugsėjo mėnesį Indianos universitete atidengta statula, skirta Alfredui Kinsey pagerbti. Galite pamanyti, kad tai nereikšmingas įvykis tokiais audringais metais kaip 2022-ieji, bet būkite kantrūs, nes, praskleidus šios statulos paviršių, paaiškėja, kad už jos slypi tiesa, atskleidžianti tamsias elito paslaptis.

konspirologija, nauja pasaulio tvarka, sąmokslo teorijos

Kinsey "tyrimus" finansavo Rokfelerio fondas ir jais iki šiol Amerikoje grindžiamas lytinis švietimas.

Atsižvelgdami į tai, pateikiame lentelę iš jo knygos "Seksualinis žmogaus vyro elgesys". Tai vienas iš blogiausių lentelėse pateiktų duomenų rinkinių akademinėje istorijoje.

konspirologija, nauja pasaulio tvarka, sąmokslo teorijos

Kinsey 34 lentelėje užfiksuotos vaikų nuo kūdikių iki paauglių "seksualinės reakcijos", kurias užfiksavo žmonės, kuriuos galima apibūdinti tik kaip jų suaugusius vyrus prievartautojus. Šie pedofilai atliko seksualinius eksperimentus su šimtais vaikų, privesdami juos prie to, ką eksperimentatoriai vadino "orgazmu", ir matuodami jų reakcijas chronometru. Iš tikrųjų šių vadinamųjų orgazmų metu vaikai rėkdavo, verkdavo, kovodavo su seksualiniu "partneriu".

Trumpai tariant, 34 lentelėje užfiksuotas ne kas kita, kaip sistemingas daugiau kaip 300 vaikų nuo 5 mėnesių iki 14 metų amžiaus išnaudojimas. Joje pateikti duomenys tiesiog siaubingi. Kaip 11 mėnesių kūdikis gali patirti 14 orgazmų per 38 minutes, nebent tai būtų atviro kankinimo rezultatas?

Atsižvelgiant į visa tai, Indianos universitete 2022 m. vis dėlto buvo atidengta skulptūra, skirta Alfredui Kinsey. Kodėl? Nes okultizmo elitas yra pedofilai ir jie nori, kad jų liguista kultūra būtų švenčiama.

Balenciaga

Apie elitą, stumiantį savo pedofilijos darbotvarkę, rašome jau daugelį metų, o pagrindinė žiniasklaida ir faktų tikrintojai buvo pasiryžę atmesti ir užgniaužti mūsų pranešimus. Iš tiesų pastaraisiais metais mūsų darbą nuolat puola tokie leidiniai kaip BBC, CNN ir "The New York Times", skelbdami mus "netikromis naujienomis" ir reikalaudami, kad "Google" ir kiti reklamos tinklai demonetizuotų mūsų straipsnius ir vaizdo įrašus, taip bandydami mus nutildyti.

Tačiau šiais metais "Balenciaga" išleido reklaminę kampaniją, kuri buvo tokia šlykšti ir begėdiška, kad pagrindinei žiniasklaidai ir faktų tikrintojams teko užsičiaupti ir pažvelgti tiesai į akis. Net CNN ir "The New York Times".

Balenciaga" kūrėjai serijoje sukrečiančių nuotraukų pavaizdavo vaikus, laikančius pliušinius gyvūnus su BDSM apranga, o aplink juos - kitus itin simboliškus daiktus, įskaitant šunų pavadėlius, sekso žaislus ir teismo dokumentus, susijusius su seksualine prievarta prieš vaikus. Tiesa, "Balenciaga" kampanijoje iš tikrųjų buvo pavaizduotas teismo sprendimas dėl vaikų pornografijos.

Taip, kilo atsakomoji reakcija. Taip yra todėl, kad daugėja žmonių, kurie prabunda, suvokdami elito darbotvarkę, ir yra pasiryžę stoti į kovą su tamsos jėgomis. Tai mūsų žmonės ir jie privertė pagrindinę žiniasklaidą atkreipti dėmesį į šį klausimą. Tačiau kova vis dar vyksta. Turime nesustoti, nes pasaulinis elitas vis dar užima galios pozicijas.

Anne Heche

Anne Heche mirtis privertė susimąstyti apie daugybę klausimų: Kodėl apie ją rašė taip, tarsi ji jau būtų mirusi, kai ji gulėjo ant neštuvų? Kodėl ji nebuvo tinkamai pritvirtinta ant neštuvų? Dar svarbiau: Kodėl ji desperatiškai bandė pabėgti?

Kaip įprasta, didžioji žiniasklaida greitai ėmėsi kontroliuoti žalą pasaulio elitui ir sukūrė pasakojimą, kad Hečė tą lemtingą dieną elgėsi nepastoviai dėl narkotikų ir alkoholio, nors liudininkai teigė priešingai.

Praėjus keliems mėnesiams po to, kai paskelbėme vaizdo įrašą, kuriame demaskavome pagrindinę žiniasklaidą ir atskleidėme, kad prisiekusi atskleisti Holivudo pedofilų grupuotę Hečė bijojo dėl savo gyvybės, pagaliau paaiškėjo tiesa.

konspirologija, nauja pasaulio tvarka, sąmokslo teorijos

Taigi, jei Hečė tą dieną buvo blaivi, kas iš tikrųjų nutiko? Kodėl ji taip elgėsi? Liūdna tai, kad visi tapome dar vienos įžymybės nutildymo akyse liudininkais.

Kanye Westas

Jau daug metų rašome apie tai, kad garsenybės, norėdamos pasiekti aukštesnį lygį industrijoje, turi paaukoti mylimą žmogų. Taip pat esame rašę apie tai, kad vadybininkai įžymybes kontroliuoja kraštutiniais būdais. Nors šiuos teiginius didžioji žiniasklaida laikė "beprotiškomis sąmokslo teorijomis", Kanye Westas ką tik nedviprasmiškai pasakė:

"Mano mama buvo paaukota".

Jis taip pat paminėjo Maiklo Džordano tėvą, Billo Kosbio sūnų ir Dr. Dre sūnų - visi jie mirė paslaptingomis aplinkybėmis. Pasak jo, šios aukos atliekamos siekiant "kontroliuoti ir traumuoti".

Savaitę prieš tai Kanye demaskavo savo "asmeninį trenerį" Harley Pasternaką kaip visišką MK manipuliatorių. Jis net paskelbė grasinančią SMS žinutę, kurią gavo iš Pasternako.

konspirologija, nauja pasaulio tvarka, sąmokslo teorijos

Vis dar sąmokslo teorija?

Geria kraują

Daug metų rašėme apie pasaulinio elito maniją kanibalizmu ir kraujo gėrimu. Okultizmo sluoksniuose tikima, kad kraujo išgavimas ir vartojimas tam tikromis aplinkybėmis gali turėti galingą atjauninantį poveikį - o stiprumas padidėja kelis kartus, kai "donoras" yra jaunas.

Šiose praktikose nėra nieko naujo, nes jos egzistavo šimtmečius, tačiau, nepaisant šių istorinių faktų, žiniasklaida tai išjuokė kaip dar vieną "pavojingą sąmokslo teoriją". Tada Megan Foks tiesiai šviesiai pasakė, kad ji geria kraują ritualų metu. Duodama interviu žurnalui "Glamour Unfiltered", ji sakė: "Maniau, kad tai yra labai svarbu:

"Bet taip, mes kartais vartojame vieni kitų kraują tik ritualiniais tikslais. Jis naudojamas dėl tam tikros priežasties ir yra kontroliuojamas, kai tarsi išliejame kelis lašus kraujo ir kiekvienas jo išgeriame".

Sujunkite Megan Foks itin viešai išreklamuotą apsėdimą krauju su nesuskaičiuojama daugybe filmų ir televizijos laidų, besisukančių apie kanibalizmą nuo 2022 m., ir gausite aiškų Metodo apreiškimo atvejį.

Netrukus po to, kai Megan Foks prisipažino užsiimanti kraujo ritualais, Holivudo aktorius Džimas Kaviezelis, atlikęs Jėzaus vaidmenį Melo Gibsono epiniame filme "Kristaus kančia", prisipažino, kad Holivudo elitas grobia vaikus ir jais prekiauja.

Šią savaitę Džimas Kaviezelis pasirodė netoli Talsos (Oklahoma) vykusioje Klio Klarko konferencijoje "Sveikata ir laisvė" (Clay Clark's Health and Freedom Conference) ir palietė prekybos vaikais Holivude problemą, atskleisdamas, kad pramogų industrijos elitas "prievartauja ir žudo" vaikus dėl adrenalino.

Pasak Kaviezelio, kuris reklamavo naują filmą "Laisvės garsai", Holivudo elitas yra priklausomas nuo adrenochromo ir "gyvai išdarinėja vaikus", kad gautų narkotikų, kurie išsiskiria kaip cheminė medžiaga išgąsdintų vaikų organizme.

Kaviezalis yra Holivudo veteranas, atlikęs pagrindinius vaidmenis tokiuose populiariuose filmuose kaip "Mokėk už tai", "Plona raudona linija", "Grafas Monte Kristo" ir "Dažnis". Šis vyras akivaizdžiai išmano, kaip elgtis Holivude, todėl labai įspūdinga, kad jis prabyla ir rizikuoja savo karjera - ir net gyvybe - norėdamas atskleisti blogį šios pramonės viršūnėse.

Socialinės žiniasklaidos cenzūra

2022-ieji taip pat buvo metai, kai žiniasklaida turėjo užsičiaupti ir pripažinti, kad vadinamieji sąmokslo teorijų šalininkai visą laiką buvo teisūs dėl socialinės žiniasklaidos cenzūros.

Praėjus keliems mėnesiams po to, kai Elonas Muskas nusipirko "Twitter" ir turėjo laiko gerai pažvelgti po gaubtu, jis pripažino, kad "kalbant visiškai atvirai, beveik visos sąmokslo teorijos apie "Twitter" pasirodė esančios teisingos" ir dažnai "teisingesnės, nei žmonės manė".

Muskas kalbėjo vaizdo įraše po to, kai buvo paskelbta "Twitter Files 9", kurioje atskleista daugiau informacijos apie vyriausybės cenzūrą "Twitter" ir kitose socialinės žiniasklaidos platformose.

Elono Musko per žurnalistą Mattą Taibbi paskelbtoje devintojoje "Twitter Files" failų dalyje, kurią paskelbė Elonas Muskas, teigiama, kad CŽV buvo viena iš daugelio saugumo valstybės agentūrų, įskaitant Valstybės departamentą ir Pentagoną, dalyvavusių cenzūruojant "Twitter".

Paaiškėjo ne tik vadinamosios sąmokslo teorijos apie "Twitter" ir socialinę žiniasklaidą. Per pastaruosius kelerius metus pasaulinio elito stumiamas naratyvas žlugo, o "sąmokslo teorijų" šalininkų teisybė pasitvirtino dėl ilgo sąrašo temų.

Pavyzdžiui, beveik visos sąmokslo teorijos, kurias visi turėjo apie Kovidą, pasirodė esančios teisingos. Pamenate, kai laboratorijos nutekėjimo teorija buvo griežtai uždrausta socialinėje žiniasklaidoje? Prisimenate, kai už teiginį, kad "Covid" skiepai neapsaugo nuo perdavimo, iš karto gaudavote baną?

2022 m. pagrindinis pasakojimas buvo visiškai ir visiškai sunaikintas. 

Atsižvelgiant į elito naratyvo žlugimą, nenuostabu, kad jie intensyvina išpuolius prieš vadinamuosius "sąmokslo teorijų šalininkus".

Naujosios Zelandijos ir Australijos policijos departamentai neseniai pareikalavo, kad piliečiai įskųstų savo kaimynus, jei šie kalba apie "sąmokslo teorijas".

Nenuostabu, kad tiek Australija, tiek Naujoji Zelandija yra giliai įsiskverbusios į Klauso Švabo Pasaulio ekonomikos forumą.

WEF yra karo prieš "sąmokslo teorijas", kurios žlugdo jo planus dominuoti pasaulyje, priešakinėse linijose. Šių metų pradžioje WEF paskelbė įdarbinęs šimtus tūkstančių "informacinių karių", kurie kontroliuos internetą, prižiūrės socialinę žiniasklaidą ir forumus, ar juose nėra "dezinformacijos" ir sąmokslo turinio, kuris vėliau bus sistemingai išjungiamas.

Pasak Klauso Švabo WEF, dezinformacija internete yra "infodemija", kuri yra "potencialiai mirtina" ir kurią reikia "gydyti". Dezinformacijos apibrėžimas, pasak WEF, yra viskas, su kuo jie nesutinka. Tai reiškia, kad informaciniai kariai iš esmės užsiims nesutarimų uždarymu.

Pasaulinio elito vykdoma autoritarinė interneto, žiniasklaidos ir socialinės žiniasklaidos kontrolė turėjo katastrofiškų pasekmių mūsų laisvėms. Tačiau iš viso to galime pasisemti ir teigiamų dalykų.

Pasaulinis elitas neragintų piliečių įskųsti vieni kitus, o internete telktų milžiniškas "informacinių karių" armijas, jei beviltiškai mūsų nebijotų. Tiesa ta, kad jei jie neturėtų ko slėpti, jiems nereikėtų griebtis tokios nešvarios taktikos.

Jie pralaimi ginčą. Jie žino, kad negalės su mumis susidoroti ir laimėti dalyvaudami sąžiningoje kovoje. Žmonija prabunda ir įžvelgia jų piktus planus, nes žmonija nesuinteresuota, kad jai vadovautų žmonės, pasiryžę normalizuoti pedofiliją ir kartu depopuliuoti pasaulį. Žmoniją visada skatino gyvybė, šviesa ir meilė, o ne tamsa, mirtis ir naikinimas.

2022-ieji - tai metai, kai elitas tapo beviltiškas ir atskleidė savo kortas. Nors kova dar kurį laiką tęsis, nepraraskite vilties. Mes nugalime Naująją pasaulio tvarką. Dabar jų planai yra atviri, todėl atėjo laikas mums, žmonėms, susivienyti ir kurti tokią ateitį, kokios norime. Ateitis nėra užrašyta akmenyje ir nepriklauso jiems.

Žiūrėkite:

 

P komentaras: užsienis rašo planet-today.com, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
07.06.2019 laikas 18:44 Receptai – Patiekalai Purūs ir švelnūs sausainiai „Varškės švelnumas“. Labai skanus
Šie sausainukai tiesiog ištirpsta burnoje! Labai skanūs, jums patiks. Labai tinka prie arbatos! Skanaus!

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 21:57 Receptai – Patiekalai Švelnus mėsos pyragas be terlionės su tešla

Tortas yra labai minkštas, švelnus ir sultingas, neužima daug laiko jį paruošti. Išsamų maisto paruošimo procesą žiūrėkite vaizdo įraše

Skaityti daugiau

14.06.2019 laikas 15:29 Receptai – Patiekalai Bemielės sluoksniuotos tešlos sūrio lazdelės
Šio sūrio lazdelės itin lengvai pagaminamos ir tikrai skanios. Sluoksniuotos tešlos lazdelės su sūriu receptas.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
26.04.2024 laikas 09:24 Mėnulio šventyklos Maču Pikču paslapčių atskleidimas: inkų išradingumo ir dvasinio ryšio liudijimas
Giliai Andų kalnų masyve slypi istorikus ir turistus šimtmečius žavinti šventa vieta - Mėnulio šventykla Maču Pikču. Šį inkų civilizacijos pastatytą architektūros stebuklą iki šiol gaubia paslaptis, tačiau jo svarba inkų dvasingumui ir astronominiams...

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:31 Kokio ūgio buvo Jėzus Kristus?
2015 m. birželio 21 d. nuotraukoje popiežius Pranciškus liečia Šventąją drobulę Turino katedroje. Ji yra Šventojo Sosto nuosavybė.

Skaityti daugiau

26.04.2024 laikas 08:12 2024 m. balandžio 26 d. horoskopas visiems Zodiako ženklams: kas laukia kiekvieno iš mūsų?

Šiandien Merkurijus baigia savo retrogradinį judėjimą, tampa tiesioginiu ir pamažu įsibėgėja. Tai reiškia, kad daugelis žmonių šiandien bus sulėtėję, sutrikę, pamirš įprastus dalykus ir viską darys lėčiau nei įprastai.

...

Skaityti daugiau