Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasaulio Įvairenybės » 2022 » Liepos » 6

Sprogimas iš dalies sunaikino Džordžijos Guidestonų paminklą

PAPILDYTA: Trečiadienį 12 val. vidurdienį Džordžijos tyrimų biuras paskelbė pareiškimą, kuriame teigiama, kad "nežinomi asmenys" ankstų trečiadienio rytą susprogdino sprogstamąjį įtaisą.

Apie 18.30 val. per "Twitter" Džordžijos tyrimų biuras paskelbė, kad visas statinys nugriautas. Stebėjimo vaizdo įraše matyti, kad statinys susprogdintas lygiai 4:03 val. ryto trečiadienį, liepos 6 d.

4 val. ryto susprogdintas Džordžijos Guidestonų (Georgia Guidestones) paminklas... Statinys simbolizuoja Naująją pasaulio tvarką, reikalaujančią gerokai mažesnės žmonių populiacijos

Pranešus apie sprogimą, iš dalies buvo sunaikintas prieštaringai vertinamas Gruzijoje esantis paminklas "Georgia Guidestones".

"Tyrėjai sakė, kad nežinomi asmenys apie 4 val. ryto detonavo sprogstamąjį įtaisą, - praneša Fox 5 Atlanta. Per incidentą niekas nebuvo sužeistas.

Vienas iš paminklo "sparnų" buvo visiškai sunaikintas per sprogimą, kuris įvyko nepaisant to, kad vieta buvo nuolat stebima kameromis, perduodančiomis informaciją į 911 skambučių centrą.

Džordžijos tyrimų biuras, reaguodamas į sprogimą, atsiuntė sprogmenų komandą. Iš dronu nufilmuotos medžiagos matyti, kad turistų traukos vietai padaryta didelė žala.

Paminklas sulaukė kai kurių opozicijos dėl šiurpių užrašų, kuriuose raginama "išlaikyti žmoniją mažesnę nei 500 milijonų" - tokio skaičiaus pasaulis nematė nuo 1500 m. ir jam pasiekti reikėtų atviro masinio genocido.

Akmenyse taip pat raginama įvesti "pasaulinį teismą" ir reikalaujama, kad žmonės "nebūtų Žemės vėžys".

Džordžijos guidestonai buvo pastatyti 1980 m. už 500 000 dolerių "nedidelės ištikimų amerikiečių grupės", kuri iki šiol lieka neįvardyta, tačiau manoma, kad tarp jų yra filantropas ir populiacijos kontrolės entuziastas Tedas Terneris (Ted Turner), užsakymu.

Terneris ne kartą pasisakė už gyventojų skaičiaus sumažinimą 95 proc. ir dalyvauja keistuose pasitarimuose su tokiais asmenimis kaip Bilas Geitsas (Bill Gates) ir Džordžas Sorosas (George Soros), kad aptartų, kaip globalistai galėtų panaudoti savo turtus, kad "sulėtintų pasaulio gyventojų skaičiaus augimą".

Kaip aiškina "History Channel", akmenys yra suderinti taip, kad tiksliai sektų astrologinius ir saulės ciklus.

"Rytiniame ir vakariniame paminklo kampuose stebimas saulėtekis ir saulėlydis. Vienoje iš plokščių išpjautas plyšys žymi žiemos ir vasaros saulėgrįžas. Per akmens centrą išgręžta šachta žymi šiaurinę žvaigždę Polarį. O plyšys, išpjautas per viršugalvio akmenį, žymi idealų vidurdienio laiką. Tai reiškia, kad tai tarsi granitinis šveicariškas peilis: Gidestonai turi kalendorių, kompasą, vertėją ir gidą... tai yra bananai."

Pasak Guidestonų paminklų, toliau žmonija turi laikytis šių dešimties principų, kad užtikrintų žmonijos išlikimą ateityje:

(Anoniminiai Stounhendžą primenantys "Džordžijos gidestonai" skelbia: "Išlaikyti žmoniją iki 500 000 000?")

1. Išlaikyti žmoniją iki 500 000 000 žmonių amžinoje pusiausvyroje su gamta.

2. Išmintingai vadovauti dauginimuisi - gerinti tinkamumą ir įvairovę.

3. Suvienyti žmoniją nauja gyva kalba.

4. Valdyti aistrą - tikėjimą - tradiciją - ir visus dalykus santūriu protu.

5. Ginti žmones ir tautas teisingais įstatymais ir teisingais teismais.

6. Tegul visos tautos valdo viduje, išorės ginčus spręsdamos pasauliniame teisme.

7. Venkite smulkmeniškų įstatymų ir nenaudingų pareigūnų.

8. Subalansuoti asmens teises ir socialines pareigas.

9. Vertinkite tiesą - grožį - meilę - siekite harmonijos su begalybe.

10. Nebūk žemės vėžys - palik vietos gamtai - palik vietos gamtai.

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
25.09.2018 laikas 08:06 Receptai – Patiekalai Vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą
Apetitą gerinantys liaudies medicinoje, vaistažolių mišiniai gerinantys apetitą, apetitas, apetito pagerinimas, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis, kaip gydytis uogomis,...

Skaityti daugiau

12.06.2019 laikas 12:08 Receptai – Patiekalai Krabų lazdelės sluoksniuotoje tešloje

Pasigaminkime skanias Krabų lazdelės tešloje. Jas tiekiame dar šiltas. Skanaus!

Skaityti daugiau

07.09.2018 laikas 09:50 Receptai – Patiekalai Liaudiški patarimai Nevaisingumo gydymui

Nevaisingumas liaudies medicinoje, Nevaisingumas, liaudiškomis priemonėmis, receptai nevaisingumui gydyti, liaudiški patarimai gydant ligas, kaip išgyti, netradicinė medicina, kaip gydytis vaistažolėmis.

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
25.04.2024 laikas 07:30 Japonija pirmauja reikalaudama didžiosios farmacijos ir politikų atsakomybės už COVID marmalų genocidą

Žmonių, kurie mirė "pasiskiepiję" nuo Vuchano koronaviruso (COVID-19), artimieji reikalauja kompensacijų iš Japonijos vyriausybės, kuri, kaip ir Jungtinių Valstijų vyriausybė, skiepus stūmė panašiu formatu kaip operacija "Warp Speed...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 07:07 Kodėl kai kurie COVID-19 "vakcinos" šalutiniai poveikiai primena ŽIV simptomus?

Žurnale "AIDS Research and Therapy" paskelbtame atvejo aprašyme atskleidžiama, kad Wuhan koronaviruso (COVID-19) "vakcinos" šalutinis poveikis beveik visiškai atitinka simptomus, susijusius su ūmia ŽIV (žmogaus imunodeficito vi...

Skaityti daugiau

25.04.2024 laikas 06:50 Koks yra geriausias romėnų inžinerijos pavyzdys?
Visi žino akveduko veikimo principą - transportuoti vandenį pasitelkiant gravitaciją. Tai jau sudėtingas menas, nuolydis turi būti taisyklingas dideliais atstumais (ir švelnus, kad nenusidėvėtų akmuo), o tais laikais jie neturėjo šiuolaikinių geodezi...

Skaityti daugiau