Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Paranormal.lt - Pasaulio naujienos kitaip » Pasąmonės Galios » 2023 » Sausio » 17

Kaip geriausiai atsilyginti žmogui, kuris jus nuskriaudė?

Mūsų gyvenime kyla konfliktų. Kartais žmogus išduoda, apiplėšia ar įžeidžia kitą žmogų. Blogis gali būti padarytas įvairiais būdais. Ir yra daugybė variantų, kaip tinkamai reaguoti, kaip atsilyginti. Žinoma, pirmoji reakcija - atkeršyti blogiu. Tai pirmoji pasąmoninė reakcija. Tačiau manau, kad yra ir kitų būdų rinktis. Taikiau ir veiksmingiau. Juos apžvelgsime šiandien.

Atviras konfliktas. Man patinka šis. Pavyzdžiui, žmogus darbe skleidžia gandus apie jus. Turite prieiti prie žmogaus ir paklausti, kodėl jis tai daro. Tokie žmonės dažnai tikisi, kad kitas žmogus toleruos. Mažai kas tikisi, kad kils atviras konfliktas.

Geriau ateiti su žmogumi, kuris gali patvirtinti, kad kitas asmuo skleidžia gandus. Sakyti: "Kodėl jūs skleidžiate gandus apie mane? Štai žmogus, kuris patvirtina, kad taip sakėte. Kam meluoti visiems aplinkiniams?". Ir geriau tai daryti viešai. Kad visi iš karto žinotų, jog šiuo žmogumi negalima pasitikėti.

Pastatysite jį į vietą ir sumažinsite jo socialinį statusą. Tačiau geriau iš karto pateikti neginčijamų įrodymų, kad asmuo negalėtų išsisukti.

Nereaguokite. Jei žmogus padarė jums bloga, ir tuo pačiu metu yra galimybė nereaguoti, geriau tai padaryti. Jei kelyje jus partrenkia žmogus, pamirškite tai. Taip, tai nemalonu, jis yra toks žmogus. Galbūt jo žmona gimdo, kas žino. Kai reaguojame, patys sukuriame negatyvumą ir galime sukurti blogį. Ir mes nenorime to daryti.

Jei niekada daugiau nesusitiksite su tuo žmogumi, nėra prasmės bandyti jį mokyti ar jam atkeršyti. Jo nebėra, jis liko tik tavo galvoje, pamiršk jį. Taip, kai kuriems žmonėms sunku ir pamiršti, ir nereaguoti. Yra tokių emocingų žmonių. Pabandykite jį pakeisti. Pavyzdžiui, sportas tam tinka.

Tiesą sakant. Man atrodo, kad tai yra geriausias dalykas. Turime visuomenę, įstatymus ir taisykles. Tai galite panaudoti konfliktams spręsti. Tiesiog žmonės kažkodėl visada nori viską išspręsti patys. Taip, teisingumas ne visada pasiteisina, bet mes turime nedaug kitų galimybių.

Ir taip, visada geriau reaguoti iš karto. Kad žmogus suprastų, jog jūsų netoleruos, kad geriau su jumis nesipykti. Tai kaip su gyvūnais - jei jų iš karto nenubausite, jie nesupras, kodėl. Čia taip pat turite iš karto parodyti, kad neketinate to toleruoti, tai yra pagrindinis dalykas, kai žmogus jums pakenkė.

Tegul kiekvienas pats nusprendžia, kaip atsilyginti žmogui už blogį. Kalbėjau apie, mano manymu, geriausias galimybes. Tačiau situacijų yra tiek daug, kad sunku jas visas aprėpti.

Patinka, parašykite komentarą, prenumeruokite. Dėkojame už dėmesį!

P komentaras: užsienis rašo, todėl tiesos ieškokite "duonos trupiniais"... atsirinkite faktus. Patiko pasidalinkite.

paranormal.lt

Įdomus pasaulis:
Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

Pasaulio naujienas kitaip... skaitykite Paranormal Telegram, FB ir X(twitter) kanale

...kadangi jau perskaitėte šį straipsnį iki pabaigos, prašome Jus prisidėti prie šio darbo. Skaitykite „Paranormal.lt“ ir toliau, skirdami kad ir nedidelę paramos sumą. Paremti galite Paypal arba SMS. Kaip tai padaryti? Iš anksto dėkojame už paramą! Nepamirškite pasidalinti patikusiais tekstais su savo draugais ir pažįstamais.

O dabar įvertink šią naujieną, padaryk gerą darbą šiandieną + komentuok:

Niekas neišdrįso palikti komentaro.
Komentarai su keiksmažodžiais bus šalinami automatiškai, be atsiprašymo.
avatar

Nemokami skelbimai

Skanaus:
23.06.2019 laikas 19:26 Receptai – Patiekalai Bulviniai blynai

Bulvinių blynų receptas. 200 g varškės (skystesnės, pakeliuose) dėkite į dubenėlį, ištrinkite šakute ir atskieskite šlakeliu pieno. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite. Skanaus!

Skaityti daugiau

16.10.2019 laikas 16:41 Receptai – Patiekalai Medutis. Beprotiškai Skanus Medaus Torto Receptas

Siūlome pagaminti visų mėgstamą medaus tortuką neįprastu paruošimo būdu. Gaunasi beprotiškai skanus ir aromatingas tortas. Šiame recepte nereikia nieko kočioti, o pagal laiką užima ne daugiau 30 min.

Skaityti daugiau

23.11.2019 laikas 22:48 Receptai – Patiekalai Triufelinis pyragas be kepimo per 15 minučių! Skanumėlis!
Pasigaminkite namuose skanų per 15 minučių triufelinį pyragą. labai greitai pagaminamas ir be galo skanus, be kepimo. Skanaus!

Skaityti daugiau

Taip pat skaitykite:
19.04.2024 laikas 06:52 Treji pernelyg skubotų santykių spąstai
Susipažinote prieš tris savaites, o jau planuojate gyventi kartu? Svajojate, kaip sensite kartu, auginsite vaikus, pasistatysite namą su sodu? Norite, kad šis vyras ar ši moteris būtų su jumis visą likusį gyvenimą? Tai reiškia, kad santykiai, tikslia...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:48 Kam merginai reikalingas princas gelbėtojas?
Gražioji princesė įkalinta bokšte. Ją saugo drakonas. Reikia gelbėti! Šią istoriją nuo vaikystės žino kiekvienas, tačiau šio archetipo reikšmė mažai kam suvokiama. Į bėdą patekusios merginos personažas sutinkamas visur: kine, literatūroje ir net rekl...

Skaityti daugiau

19.04.2024 laikas 06:31 Horoskopas 2024 m. balandžio 19 d.: liūdėti ir pykti ant likimo...
Penktadienį visi nori atsipalaiduoti, sunki savaitė liko už nugaros, laukia savaitgalis. Tačiau atsipalaiduoti nepavyks, Mėnulis bus priešais Saturną, sudarydamas opozicinį aspektą, todėl ypač jautriems žmonėms sukels vidinę įtampą. Santykiuose su žm...

Skaityti daugiau