25.05.2020, 17:10
Švediški mėsos kukuliai
Sumaišykite mėsą, džiuvėsėlius, svogūną, įmuškite kiaušinį ir prieskonius. Suformuokite mažus kukulius. Ištirpinkite 3 šaukštus sviesto ir apkepkite kukulius ant vidutinės temperatūros kol iškeps. Išimkite kukulius ir nupilkite riebalus.
Skaityk toliau
25.05.2020, 17:10
Marcipaniniai rageliai. Gaminčiau dar kartą!
Supjaustytą sviestą ištrinkite su miltais iki birios masės. Piene ištirpinkite mieles ir įmaišykite į miltų masę. Kiaušinius lengvai išplakite su druska, pusę kiaušinio palikite bandelių aptepimui, likusius kiaušinius supilkite i miltų masę.
Skaityk toliau
25.05.2020, 16:43
Vokiškas aguonų pyragas
Pirmiausia paruoškite trupinių tešlą, nes ji turi atvėsti šaldytuve apie valandą. Sumaišykite sviestą, cukrų ir miltus į dubenį ir minkykite iki vientisos trapios tešlos. Suformuokite rutulį ir įdėkite jį į šaldytuvą.
Skaityk toliau
25.05.2020, 16:43
Gardus Draugystės pyragas
Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi, įdėkite kiaušinį, įmaišykite grietinę ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, išminkykite tešlą. Tešlą padalinkite pusiau. Vieną tešlos dalį padėkite į šaldytuvą.
Skaityk toliau
|