Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Parašyk nuomone » Parašyk nuomone
sapnai, košmarai, paranormalios istorijos, atsitikimai, mistinės
20.02.2019, 07:23
Šiurpą keliantys sapnai košmarai
Sveiki, rašau čia, nes nebežinau į ką daugiau kreiptis. Mane persekioja bėda ir nežinau kaip jos atsikratyti, tikiuosi atsiras kas nors kas gales paaiškinti ką reiškia mano sapnai. Tiems kurie nori pasišaipyti iš karto atsakau- ne, aš siaubo filmų nežiūriu ir tai nėra vien mano vaizduotė.
Skaityk toliau
dvasios, paranormalios istorijos, atsitikimai, mistinės istorijos
19.02.2019, 23:10
Mano regimos mirusiųjų dvasios
Viskas prasidėjo kai man suėjo 12 metų. Iki to laiko viskas buvo normalu, gyvenau gyvenimą kaip ir dauguma žmonių (nematant dvasių). Bet vieną vakarą susėdome su draugu virtuvėje ir pradėjom kalbėtis, kai tuomet kažkoks šešėlis atsirado už jo nugaros.
Skaityk toliau
19.02.2019, 09:15
Kas manyje gyvena?
Sveiki, nesenai sulaukiau pilnametystės ir jaučiu, kad manyje kažkas keičiasi. Gyvenau su mama visą gyvenimą, tėtis paliko. Būdavau labai irzlus vaikas, viskas netikdavo ir jausdavausi kitoks nei kiti.
Skaityk toliau
ateitis, nutikimai, mistinės istorijos, paranormalios istorijos
19.02.2019, 09:10
Perspėjimas apie ateities įvykius
Sveiki, kažkaip sugalvojau papasakoti trumpą istoriją kuri nutiko man gal keletą metų atgal. Nepamenu ar rašiau šį straipsnį čia ar ne, tai parašysiu dabar.
Skaityk toliau
dvasios, dvasiu kvietimas, mistinės istorijos, nutikimai, atsitikimai
18.02.2019, 13:23
Dvasia po jos kvietimo manęs nebepaleidžia
Vieną vakarą, neturėdamos ką veikt, norėjom išsikviest dvasią. Dėja, neturėjom žvakės. Kitą rytą, paskambinau mamai ir pasakiau jog atvažiuotų manęs aplankyti ir atvežtų kartu 2 žvakes, kurios gulėjo mano stalo stalčiuj.
Skaityk toliau
sapnai, mirtis, pranašystės, atsitikimai, nutikimai
18.02.2019, 09:22
Perspėjimai apie mirtį

Mane jau kelis metus kamuoja keistas dalykas: aš susapnuoju žmogaus ar gyvūno mirtį ir jis iš tikro numiršta. Tai mane nemenkai gąsdina, todėl noriu paklausti: galbūt kam nors iš jūsų būna taip pačiai?

Skaityk toliau
būtybės, miškas, atsitikimai, nutikimai, mistinės istorijos, istorijos
17.02.2019, 22:45
Keistas susitikimas miške
Dažnai lankausi šiame tinklapyje tai pamaniau pasidalinsiu savo patirtimi. Viskas ką dabar pasakosiu įvyko šios vasaros pradžioje. Išėjau apie 20:00 valandą vakaro pasivaikščioti po apylinkes, tiesiog tą vakarą šovė tokia mintis tikriausiai iš neturėjimo ką veikti.
Skaityk toliau
dejavu, sapnai,  atsitikimai, nutikimai, mistinės istorijos, istorijos
17.02.2019, 10:35
Su manimi kažkas vyksta
Taigi kas nutiko? Ogi labai dažni sutapimai, dejavu ir sapnu pildymasis. Pradedant sutapimais jie pasitaiko kiekvieną dieną ar į dieną net kelis kartus.
Skaityk toliau
būtybės, apdukcija, pasakojimai, atsitikimai, nutikimai, paranormalios
17.02.2019, 08:30
Juodos būtybės kambaryje

Pradėjau iš skausmo rėkti. Bet atrodo lik manęs niekas nebūtų girdėję nors seneliai buvo kitam kambarį. Po to nežinau kas atsitiko, kas po to vyko tiesiog nežinau lyg bučiau praradęs sąmonę.

Skaityk toliau
dvasių kvietimas, pikų dama,  pasakojimai, istorijos, nutikimai
16.02.2019, 22:40
Mane persekioja pikų dama
Sveiki norėčiau gan tokį keistą ir įdomų dalyką papasakoti. Vieną gražią dieną, aš turėjau važiuoti į sanatorija, nes turėjau tam tikrų priežasčių. Atvažiavus ten, susipažinau su draugėm, draugais. Vieną vakarą su visais su kuriais buvau susipažinusi, sumąstėm išsikviesti piktąją dvasią. pasakojimai, istorijos, nutikimai, mistika, paranormalios istorijos, mistinės istorijos, atsitikimai
Skaityk toliau
prakeitas namas, mistinės istorijos, padaras, istorijos, pasakojimai
16.02.2019, 21:22
Naujame name kažkas dedasi
Sveiki! Noriu pasidalinti vienu įvykiu kuris įvyko kai atsikrausčiau su tėvais į naująjį butą. 2013-10-09 aš su savo tėvais atsikraustėme į naująjį mūsų butą. Man jis gana patiko. Nes buvom su močiute lyg ir kaimynes. Nes ji su mano seneliu (netikru) gyvena pirmajame aukšte, o mes gyvename antrajame aukšte.
Skaityk toliau
padaras, mama, atsitikimai, pasakojimai, istorijos
16.02.2019, 20:12
Padaras pagrobęs mano mamą
Taigi viskas prasidėjo kai aš su mama nusipirkome nauja namą. Keista, bet tas namas man patiko, jis buvo didelis, aukštas. Mes su mama gulėjome kartu. Neseniai atsigulėme. Jau beveik miegame, bet staiga iš virtuves išgirdome bildesį, išsigandome.
Skaityk toliau
mistinės istorijos, atsitikimai, istorijos, pasakojimai, nutikimai, mi
16.02.2019, 18:36
Siluetai mano kambaryje
Sveiki esu skaičiusi kitų pasakojimus apsireiškimus ir t.t. Tai noriu ir aš pasidalinti įvykiu. Viskas vyko rugpjūčio pradžioje, naktį. Tą naktį aš atsikėliau lyg nuo kažkokio garso, lyg kažkas būtų vaikščiojęs kambaryje, bet teta ir dėdė miegojo. Žinoma nekreipiau į tai dėmesio. Bet po kelių minučių apėmė toks jausmas jog mane kažkas stebėtų.
Skaityk toliau
nesėkmės, nutikimai, atsitikimai, pasakojimai, istorijos
16.02.2019, 17:45
Mane persekioja nesėkmės
Tikiuosi, bent viena iš daugelio žinučių apie šį įvykį pasieks žmones. Taip pradedu daugelį pranešimų apie tai, bet tai gali būti pirmas, kurį kas nors pastebės. Kitų žmonės negaudavo arba telefonas, kuriuo rašydavau ar skambindavau, staiga išsijungdavo.
Skaityk toliau
angelas sargas, nutikimai, atsitikimai, pasakojimai, istorijos, mistik
16.02.2019, 17:21
Ateities matymo dovana ir angelo sargo apsauga

Perskaičiau čia keletą straipsnių apie žmones kuriuos kažkas tai kankina arba jaučiasi, kad jie kažką sugeba. Nusprendžiau ir aš papasakoti kai ką. Dauguma manau čia rašančių arba išgyveno mirtį, arba tiesiog šiaip stebuklo metu iš vis gimė. Ne išimtis ir aš. Vos gimęs kaip sakant miriau kažkuriam laikui, bet daktarų pagalba mane pavyko atgaivinti. Tai čia ir prasideda keistų nepaaiškinimų dalykų ir nutikimų lavina.

Skaityk toliau
atsitikimai, pasakojimai, paranormalūs reiškiniai, nutikimai
16.02.2019, 17:08
Paranormalūs reiškiniai mano namuose

Neįtikinėsiu jūsų, kad tai ką papasakosiu tikra, nes pažiūrėjęs į kitų pasakojimų komentarus manau, kad tai beprasmiška. Tai vyko seniai, prieš 4 metus, tuo metu dar gyvenau Kaune (bute), nežinau kas tai buvo NSO, dvasios, ar kas nors kita, bet žinau, kad jie man būtų nedavę ramybės, jei nebūčiau išsikraustęs iš ten.

Skaityk toliau
pasakojimai, mirusi, anapusinis, pasaulis, patvirtino
24.07.2018, 10:43
Mirusi senelė patvirtino - anapusinis pasaulis yra
Mano pasakojimas tiems, kurie nuolat mąsto, kas mūsų laukia po mirties... Prisipažinsiu, prieš keletą metų nuolat apie tai ir aš mąstydavau, sielodavausi - ar verta gyvenime stengtis kažko pasiekti, jeigu vis tiek viskas baigsis tuo pačiu - mirtimi. Atgulsime kapeliuose, kauleliai supus...
Skaityk toliau
« 1 2 3 4 5 6 7 »