Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Parašyk nuomone » Parašyk nuomone
paranormalios istorijos, pasakojimas, nutikimai, atsitikimai, mistinė
06.03.2019, 08:09
Namus lanko nežemiškos būtybės?

Šiame tinklapyje radau daug istorijų apie NSO, manau parašysiu ir savo. Savo tikrojo vardo minėti nenoriu, man 17 metų, gyvenu vienkiemyje, netoli Kauno, pats suprantu, kad tuo ką dabar papasakosiu tikėti sunku, bet tai jūsų pasirinkimas.

Skaityk toliau
nutikimai, atsitikimai, paranormalios istorijos, mistinės istorijos
05.03.2019, 12:59
Persekiotojas
Manau šitas pasakojimas gali jums pasirodyti kaip bepročio kliedesiai, bet jis tikras. Viskas prasidėjo prieš kokį mėnesį. Kaip ir kiekvieną dieną ėjau iš mokyklos buvo kokia 14:00 valanda. Beeidamas atsisukau atgal ir už maždaug 5-6 metrų nuo manęs pastebėjau vyriškį, jis buvo su senu rudu paltu, užsidėjęs kapišoną (gobtuvą), kažką laikė rankose tik nemačiau ką.
Skaityk toliau
KTU, vaidenasi, vaiduoklis, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos
02.03.2019, 18:23
KTU informatikos fakultete vaidenasi
Keisti dalykai dedasi ne vien kitose šalyse, bet ir mūsų krašte… Pati esu iš Kauno ir galiu pasakyti, kad jame yra tikrai nemažai vietų kur vaidenasi. Kaune prie KTU technologijos universiteto buvo rastas vaiduoklis…
Skaityk toliau
NSO, Norvegija, mistinės istorijos, nutikimai, pasakojimas, atsitikima
02.03.2019, 18:18
Lietuvio stebėtas NSO Norvegijoje
Sveiki, dirbu tolimų reisų vairuotoju, važinėju po Skandinaviją. Norėčiau papasakoti apie paskutinę kelionę Norvegijoje. Kadangi dirbu DHL firmoje, o tai pašto pervežimai, dažnai tenka važinėti naktimis. Tai nutiko šių metų spalio antrą, stabtelėjau padaryti pauzę šalia Alvdal miesteliuko esančiame parkinge dvyliktą val nakties.
Skaityk toliau
Fortas, vaidenasi, Kaunas, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos
28.02.2019, 08:07
Kauno fortuose vaidenasi
Kauniečiai žino, kad naktį arba vakare negalima eiti į II-ajį ir IX-ajį fortą, galit tikėti ar ne, bet ten vaidenasi! Taigi papasakosiu apie IX fortą. Kaip žinote šiame forte buvo laikoma daug žydų ir kitų kalinių, jie buvo žudomi, kankinami, mušami.
Skaityk toliau
mirtis, dievas, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos, paranormal
26.02.2019, 22:53
Ar mirtis yra tikra?
Mirties pobūdžio tyrimas maldauja svarbiausio esminio klausimo: “ Kodėl viskas turi mirti?“ Iš tiesų, mirtis yra didžioji paslaptis. Visą laiką , visos didžiosios religijos, filosofijos siekė paaiškinti šią paslaptį. Tai tema, kuri paliečia kiekvieno vyro ir moters gyvenimą, vienijantis visą žmoniją pagal neišvengiamumo mirtingumo debesis.
Skaityk toliau
NSO, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos, paranormalios istorij
26.02.2019, 14:29
Mano stebėta skraidanti lėkštė
Sveiki, NSO yra tikrai, tik labai įdomu kada jie teikiasi pasirodyti ir kam būtent, ir kodėl. Mažai kas tiki kam papasakoji savo istoriją, bet matau yra žmonių patyrusiu panašią situaciją.
Skaityk toliau
25.02.2019, 10:34
Mano namuose vaidenasi

Mano namuose visada vaidenosi, todėl jau nebekreipdavau dėmesio į žingsnius, keistus garsus ir visa kita. Kartą naktį išgirdau lyg kažkas braižytų mano langą su aštriu daiktu. Nekreipiau į tai dėmesio, nes pamaniau jog tai medžių šakos ir stengiausi miegot toliau.

Skaityk toliau
25.02.2019, 10:14
Mano namai kurie mane gąsdina
Papasakosiu, kas vyksta mano namuose. Viskas prasidėjo pakankamai senai, bet susirūpinau tik dabar. Maždaug prieš porą mėnesių įsijungiau kompiuterio kamerą – žinot, šiaip norėjau į save pasižiūrėt. Ir pamačiau, kad tarp manęs ir kompiuterio praslinko kažkoks šešėlis, taip kartojosi kelis kartus.
Skaityk toliau
dvasios, dvasių kvietimas, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos
24.02.2019, 10:48
Mano dvasių kietimas
Žodžiu, viskas vyko 2014-01-20. Aš ir mano 3 draugai kvietėmės dvasią. Mes su drauge tokiais dalykais visad tikėjom… tačiau bahūrai, ne. Mes smalsūs ir pabandėm… Viską darėm, kaip nurodyta internete…
Skaityk toliau
žingsniai, dvasios, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos
24.02.2019, 10:42
Siaubą keliantys žingsniai namuose
Mano sesė ir jos draugė buvo lauke, pavėsinėje. Paskambino man, kai buvo grįžusios į namus, bet tas kambarys buvo ne šiaip paprastas, jis buvo kaip atskiras butukas pačiame žemiausiame namo aukšte. O mes gyvename vienkiemyje. Kai mane jos ten pasikvietė aš apie 12 h. nakties tyliai nuslinkau link to „butuko“.
Skaityk toliau
baimė, sugebėjimai, nutikimai, galios, atsitikimai, mistinės istorijos
23.02.2019, 14:13
Mano nepaprasti sugebėjimai ir galios
Manau giliai širdį ir man pribrendo laikas išsipasakoti tai kas mane lydi visą gyvenimą. Tai padrika, tačiau perskaičius susidėlios bendras vaizdas to ką noriu papasakoti. Gal atsiras panašių. Nemanau, kad esu tokia viena.
Skaityk toliau
kelionė laiku, keliautojas, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos
23.02.2019, 07:49
Mano kelionė laiku numatyti ateitį
Parašysiu apie savo keliavimą laiku (pasistengsiu viską kuo detaliau paaiškinti). Vieną kartą važiuojant su autobusu iš ekskursijos su draugu labai įsiplepėjom. Ir aš jam leptelėjau, kad labai paprastai galiu pamatyti ateitį (dabar jau nebe, nes kurį laiką to nebedarau), tai aš jam parodžiau, išmokiau ir tas jam pasitvirtino.
Skaityk toliau
vaiduokliai, dvasios, regėjimas,  nutikimai, atsitikimai, mistinės
23.02.2019, 07:36
Aš matau vaiduoklius
Sveiki. Jau seniai norėjau kažkam papasakoti, kad matau vaiduoklius. Bet labai bijojau, kad mane pavadins beprotę… O dabar pagaliau išdrįsau. Taigi pradėkime nuo to, kai gyvenau kitoje šalyje… vaiduokliai, dvasios, regėjimas, nutikimai, atsitikimai, mistinės istorijos, paranormalios istorijos, istorijos, pasakojimai.
Skaityk toliau
22.02.2019, 09:46
Paslaptingas veidrodis
Sveiki taigi labai ilgai galvojau ir nusprendžiau pasidalinti savo pasakojimu apie dvasią kuri trukdė man visą vasarą. Gal kartais žinote filmą „veidrodžiai“? Mano istorija yra kažkiek panaši, bet tai ne filmas, tai tikras gyvenimas. Paslaptingas veidrodis
Skaityk toliau
22.02.2019, 09:20
Paslaptinga būtybė terorizuojanti mane
Galiu tik pasakyti, kad esu iš Vilniaus, papasakosiu apie keistus nutikimus mano kaimo sodyboje. Toje sodyboje ankščiau gyveno mano seneliai, bet išsikraustė į kauną, (išsikraustė maždaug prieš 10 metų). Į tą sodybą važiuoju kas vasarą nuo vaikystės. Keisti nutikimai pradėjo darytis prieš 7-8 metus.
Skaityk toliau
košmarai, paranormalios istorijos, atsitikimai, mistinės istorijos
20.02.2019, 14:18
Persekiotojas iš anapus
Sveiki. Noriu jums papasakoti tai, kas mane kankina ir neduoda ramybes iki šiol, dėl ko negaliu gyventi normalaus gyvenimo… Taigi, pradėsiu nuo pradžių.
Skaityk toliau
« 1 2 3 4 5 6 7 »