Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Parašyk nuomone » Parašyk nuomone
koma, regėjimas, pasakojimas, nutikimas, istorija, šviesa, mirtis, ana
04.04.2019, 10:48
Regėjimai komos būsenoje
Niekada netikėjau tuo, kad pomirtinis gyvenimas egzistuoja. Maniau, kad tai tik pasakojimai kuriais bandoma įbauginti kitus. Vaiduokliai, dvasios, šėtonas, tunelis į šviesą – tai man skambėjo per daug mistiškai ir visa tai atrodė tik lakios žmonių fantazijos vaisius iki to momento kuomet pačiam teko visu tuo įsitikinti.
Skaityk toliau
agregorai, siela, nutikimas, pasakojimas, istorija, kūnas, koma
03.04.2019, 07:27
Kitoks pasaulio ir žmogaus sandaros supratimas
Praktiškai visos žmonijos žinios apie anapusinį pasaulį rėmėsi to darinio teikiama informacija. Visa magija veikė taip pat per jį. Dabar jis panaikintas jokia magija ar pranašystės tiesiog neveikia. Tiksliau veikia tik tiek kiek pats žmogus vykdo jam išsakytą programą.
Skaityk toliau
jausmas, mistika, pasakojimas, istorija
03.04.2019, 07:16
Tavo nutikimas. Jausmas
Iš toli pasigirsta šlykštus, monotoniškas girgždėjimas, visai toks pat kokį skleidžia senos, gal net antikvarinės, supamosios kėdės, kada jose supasi kas nors, kam tos kėdės tikrai nepritaikytos. Siaura patalpa su nepatogiai žemomis lubomis, atveriančios puikias galimybes akustikai, tačiau gaila, kad šia galimybe tesinaudoja tas bjaurus girgždėjimas.
Skaityk toliau
dvasios, žaidimas, pasakojimas, nutikimas, istorija
01.04.2019, 07:21
Žaidimai su dvasiom
Kartą mano draugė man pasakė kad žino kaip iškviesti dvasias. Ji viska kruopščiai papasakojo ir pasakė mano pažįstamos brolis iškvietė dvasią. Dvasia viska pasakė, atsakė į visus klausimus. Gal pabandykim? Jis vis dar sveikas nieko jam nenutiko. Kodėl gi ne? Bandom. Aš jai pasakiau kad nenoriu ir nebandysiu nes tai nieko gero neduos.
Skaityk toliau
gyvenimas, mirtis, nutikimas, pasakojimas, istorija
31.03.2019, 11:40
Tavo istorija. Tarp gyvenimo ir mirties
Tikiu meile iš pirmo žvilgsnio, tikiu likimu, tikiu į Dievą.. Tikiu ir į tai, ko mokslininkai negali paaiškinti ištisus šimtmečius, nors ir kaip atkakliai to siektų. Tikiu, nes aš pati esu to įrodymas. Ar Jūs tuo taip pat patikėsite, palieku spręsti tik Jums.
Skaityk toliau
burtininkės, ekspedicija, dzūkija,  pasakojimai, istorijos, nutikimai
31.03.2019, 11:22
Ekspedicija pas Dzūkijos kaimo burtininkės
Tada pro ekspedicijos dalyvių akis neprasprūdo nė keisti mirusiųjų kulto papročiai, nė kaimo žmonių tikėjimas įvairiais burtais, nė pačios kaimo burtininkės – dvi senutės, gyvenusios kone viena priešais kitą. Tik tada tema buvo kita.
Skaityk toliau
gyvenimas, istorija, pasakojimas, nutikimas
26.03.2019, 18:59
Sielų pasaulis
Tikiu jog sapnai tai yra kažkas kas turi mūsų gyvenime didelę reikšmę, tikiu paranormaliais reiškiniais ir visais dalykais kuriais daugelis jūsų netiki, tad papasakosiu dvi istorijas kurios galbūt jus įtikins.
Skaityk toliau
prakeitas namas, miškas, nutikimas, istorija, pasakojimas
23.03.2019, 14:24
Prakeiktas namas miško glūdomoje

Viena šeima persikraustė gyventi į milžinišką namą prie miškelio. Niekas ten negyveno po to, kai gal prieš penkiasdešimt metų maža mergaite dingo. Žmonės manė, kad ji pasiklydo miškelyje, bet jos niekaip negalėjo rasti. Tačiau naujoji šeima nieko apie tai nežinojo.

Skaityk toliau
būtybė, mėlynoji paukštė, pasakojimas, nutikimas, istorija
21.03.2019, 15:10
Susitikimas su paslaptinga būtybe kelyje

Buvo paskutinė gruodžio diena, išvakarės Naujųjų metų. Iki 20 val vakaro praleidau laiką su šeima, po to paskambino vienas draugas ir pasiūlė važiuoti su juo pašvęsti naujųjų metų. Taigi jis pasiėmė savo panelę, ir dar viena klasiokę, kuri taip pat norėjo važiuoti kartu pas jį ir atšvęsti naujus metus.

Skaityk toliau
Liuciferis, prakeiksmas, sapnas, istorija, nutikimas
18.03.2019, 11:11
Liuciferio prakeiksmas

Naktis. Dar nesimiega. Nežinia, kodėl. Gal todėl,kad kaimynai nuolat triukšmauja, gal todėl, jog gėriau daug kavos. Bet man nerūpi. Man įdomi mistika. Kelis kartus per veidrodį kviečiausi Pikų damą, tačiau nieko nesigavo. Atrodo, jog nepasimokiau iš savo klaidų. Nusprendžiau kviestis dar pavojingesnę dvasią, Velnių vadą-Liuciferį.

Skaityk toliau
pakeleivis,  pasakojimas
13.03.2019, 08:37
Pakeleivis
Atrodo tai lyg sapnas. Jis vis dar negali patikėti, kad jie čia, jie egzistuoja ir tai ne filmų sukurtas agresyvus personažas, o gyvas, pykčiu dvelkiantis padaras…
Skaityk toliau
namas vaiduoklis, mistinės istorijos, atsitikimai, paranormalios
13.03.2019, 08:31
Namas klajoklis
Buvo šaltas lapkričio vakaras. Lijo ir pūtė žvarbus vėjas. Ėjau keliu. Staiga tolumoje sužibo šviesa. Apsidžiaugiau, nes man būtinai reikėjo rasti vietą kur pernakvoti. Labiau įsisukęs į lietpaltį, pagreitinau žingsnį. Netrukus priešais iškilo didelis apleistas namas.
Skaityk toliau
religija, žmogus, evoliucija, pasakojimas
12.03.2019, 07:23
Žmogaus kilmės paslaptys
Sveiki, šiame straipsnyje pabandysiu jums įrodyti, kad tai ko mes ieškome, yra jau prie pat mūsų. Ši teorija visų pirmą klaidina mūsų evoliucijos teoriją, sukurtą Darvino. Yra daugybė teorijų, kaip atsirado žmogus.
Skaityk toliau
mirtis, prisikėlimas, pomirtinis gyvenimas, nutikimai, atsitikimai
12.03.2019, 07:13
Mirtis ir prisikėlimas
Bet, šis košmaras nepalieka manęs ramybės net ir šiandieną, nors visi širdies skausmai pranyko lyg jų net nebūtų buvę. Vis dar negaliu atsikvošėti, kas tą dieną man nutiko, todėl bandau ieškoti panašios lemties ištikusius žmones ir išsiaiškinti šitą mįslę.
Skaityk toliau
būtybė,  nutikimai, paranormalios istorijos, mistinės istorijos
07.03.2019, 13:34
Keista būtybė miške
Ilgai galvojau ar rašyt šią istoriją ar ne, galų gale nusprendžiau parašyt. Gyvenu visai arti miško, turime įsirengę miške laužavietę ir dažnai ten būnam. Viskas buvo kaip įprasta iki 2011 metų rugpjūčio 15 vakaro (apie 22:00 valanda).
Skaityk toliau
dvasia, nutikimai, atsitikimai, paranormalios istorijos, mistinės
07.03.2019, 07:31
Nerami dvasia
Sveiki, dabar papasakosiu įvykį kuris pakeitė mano gyvenimą, galiu iš anksto pasakyti, kad netikėjau dvasiomis, mistika, iki praėjusių metų liepos mėnesio: Buvo apie pirma valanda nakties, ėjau iš draugo namų, jo ir mano namus skyrė maždaug keturi kilometrai, kadangi didžiąją kelio dalį reikėjo eiti mišku, bet buvau pripratęs todėl baisu nebuvo.
Skaityk toliau
NSO, nutikimai, atsitikimai, paranormalios istorijos, mistinės istorij
06.03.2019, 08:15
Mano susidūrimas su nežemiška gyvybe
Buvo šių metų rugsėjo 2 diena apie 23:00 vakaro, ėjau iš parduotuvės, taip pat vedžiausi šunį, nuo parduotuvės iki namų 5-6 kilometrai (tuo metu buvau kaime pas senelius). Apie 4 kilometrus reikėjo eiti mišku, kadangi su manimi buvo vilkšunis jausdavausi saugiau. Mūsų kaime dažnai kalbama apie keistus nutikimus, bet iki tol su nieko nebuvau susidūręs.
Skaityk toliau
« 1 2 3 4 5 6 7 »