Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Parašyk nuomone » Parašyk nuomone
Skaitytojo Laiškas: Daugkartinio Naudojimo Karjeristai
05.09.2020, 14:05
Skaitytojo laiškas: Daugkartinio Naudojimo Karjeristai

Kad ir kiek kalbėta apie politinę prostituciją, šiandien ji - vis dar labai dažnai naudojama. Kai žmogus, keičiantis santvarkoms, pučiant kitiems politiniams vėjams, sugeba greitai persivilkti kitus  kailinius.

Skaityk toliau
Skaitytojos Laiškas: Turtuolių Daug, Bet Ubagų Dar Daugiau
05.09.2020, 13:29
Skaitytojos laiškas: Turtuolių daug, bet ubagų dar daugiau

Perskaičiusi buvusio Kauno kelių policijos viršininko Gedimino Žemaičio komentarą, esą žmonės per daug skundžiasi, o iš tiesų gerai gyvena, nebegaliu tylėti.

Skaityk toliau
Skaitytojo Laiškas: Kuo Baltarusijos Kelias Skiriasi Nuo Baltijos
04.09.2020, 13:23
Skaitytojo laiškas: Kuo Baltarusijos kelias skiriasi nuo Baltijos
Ačiū Partijai ir Vyriausybei už šansą vėl būti laimingam. Dabar ir aš galiu drąsiai žiūrėti žmonėms į akis, nes su pačiu Tapkinu ir p.Linkevičiumi, ir kitais Lietuvos patriotais, kurių visų vardų nebeprisimenu, susirakinęs stovėjau. Anksčiau turėjau gėdytis, nes, kaip rodo faktai ir prisiminimai, buvau vienintelis iš trijų milijonų, nedalyvavęs Baltijos kelyje.
Skaityk toliau
Nacionalinės Premijos Laureatas Gytis Lukšas: Tamsiausia - Prieš Aušrą
27.08.2020, 10:07
Nacionalinės premijos laureatas Gytis Lukšas: Tamsiausia - prieš aušrą

Kai galvoju apie Lietuvą, kaip jai išlikt, galvoju apie žmogų, kuriam dar liko kažkiek sąžinės, proto, sugebėjimo nepasiduot tai apgulčiai, tam propagandiniam puolimui, ateinančiam tiek iš Lietuvos, tiek iš Europos, nes kiekviena propaganda tarnauja. Jos prigimtis - tarnauti.

Skaityk toliau
Gytis Padegimas: Gyvūniškos Egzistencijos Link
27.08.2020, 09:22
Gytis Padegimas: Gyvūniškos Egzistencijos Link

Kas nuo ko pirmas nusigręžė: kultūros žmonės nuo valdžios ar valdžia nuo kultūros? Kaip įvertinti tą nuostolį, kurį patyrė visuomenė, kai mokslo ir meno žmonės liovėsi garsiai reflektavę aktualijas ir valdžios politiką, švietę ir protinę žmones, apeliuodami į kritinį, na, nebūtinai kritinį, - apskritai į jų mąstymą.

Skaityk toliau
Skaitytojo Laiškas: Kijevas - Minskas. Kas Galėtų Paneigti...
27.08.2020, 08:52
Skaitytojo laiškas: Kijevas - Minskas. Kas galėtų paneigti...

Prezidento rinkimų Baltarusijoje baigtį vainikavusios demonstracijos bei gatvių neramumai primena 2014 metų įvykius Kijeve, kai buvo priverstas iš šalies bėgti prorusiškasis prezidentas Janukovyčius, nors jo išrinkimo teisėtumas abejonių lyg ir nekėlė. Dabar, praėjus daugiau kaip 5 metams, galime rasti atsakymą į klausimą

Skaityk toliau
Skaitytojo Laiškas: Aplink Vien Priešai, O Mes Pasaulio Bamba
27.08.2020, 06:59
Skaitytojo laiškas: Aplink vien priešai, o mes pasaulio bamba

Ko tas buvęs „komsorgas“ L.Linkevičius lenda į svetimos valstybės problemas? O ir prezidentas G.Nausėda - lėlė, neturinti savo nuomonės, linksta ten, kur vėjas pučia - nesusimąsto. Kodėl mūsų tie valdžios vyrai susirūpinę Baltarusija, kai pas mus: bedarbiai, vagystės, korumpuota teisėsauga ir t.t.?

Skaityk toliau
Dvejopi Standartai Užkniso Juodai
27.08.2020, 08:23
Dvejopi standartai užkniso juodai
Sako, kad prieš ligą visi lygūs. Tačiau šių dienų akistata su koronavirusu rodo visiškai priešingai. Štai tik keli absurdai, kurie mąstantiems žmonėms tikrai jau įgriso
Skaityk toliau
Kas Parašė Bibliją Ir Sukūrė Religiją?
19.10.2019, 20:09
Kas Parašė Bibliją Ir Sukūrė Religiją?

Dažnai užduodu su metais tokį klausymą? Kas parašė Bibliją ir sukūrė religiją. Negi tuo metu paprastas žmogus tai galėjo padaryti? Ir kas toks buvo geras strategas kuris galėjo numatyti tokį populiarumą? Dar keisčiau atrodo tai, kaip žmogus niekada nematęs Dievo, gali į jį įtikėti? O, tokiu dalykų, kaip kitos nežemiškos civilizacijos jam nesuprantamos, nors turėtų būti viskas priešingai.

Skaityk toliau
Vaiduoklis sename name
21.05.2019, 09:46
Vaiduoklis sename name
Aš jums papasakosiu, kaip teko susidurti su vaiduokliu. Tai nutiko prieš 9 m. Kai mano vyresnė sesė sukūrus šeima įsikūrė sename name. Kiek žinojom jame buvo mirusi tokia močiute. Na pragyveno metus laiko tikrai ramiai, nieko nevyko ir panašiai. Jie su vyru nusprendė  pirkti savo namą kitur ir išeiti. Tada ir prasidėjo keisti dalykai. Atsimenu, kaip šiandien.
Skaityk toliau
dvasios, nutikimas, istorija, pasakojimas
21.05.2019, 08:27
Nekvieskit dvasių…
Mergaitė paklausė: ,,Ar tu čia?“ tada adata pradėjo vedžioti ,,Taip“. Tada mergaitė paklausė: ,,Kaip tu mirei?“ dvasia pasakė: ,,Vienas iš jūsų mirs“. Ta mergaitė išsigando ir užpūtė žvakę (nors taip nereikėjo daryti), mes sudeginom lapą, žvakę ir adatą išmetėm. Tada visi išsiskirstėm. Naktį miegojau gerai.
Skaityk toliau
Iš anapus sveikinasi ar įspėja…
07.05.2019, 07:56
Iš anapus sveikinasi ar įspėja…

Tai  nutiko prieš 35 metus, kai buvau jaunute, padykusi vienuolikos metu mergaičiukė. Netikėta žinia pasibeldė į mūsų namo duris. Mirė mamytės tėvelis, Amžiną Atilsį mano senelis. Senelio labai gerai negaliu prisiminti, kadangi mes gyvenome daugiau nei dešimt kilometrų nuo Kauno. Kaip šiandien aš jį prisimenu, aukšto ūgio, stambaus kūno sudėjimo, dosnus ir mylintis anūkus.

Skaityk toliau
dvasia, nutikimai, istorijos, pasakojimai
07.05.2019, 07:48
Visų Šventųjų diena
Prieš trejus metus, visų šventųjų dieną, pas mus, kaip įprasta buvo atvažiavę artimiausios giminės. Man tada buvo 15 metų. Pavalgę su broliu ir pusbroliu nuėjom į kitą kambarį, aš norėjau jiems parodyt kaip moku kviesti dvasią. Paėmiau balto popieriaus lapą, jame nubraižiau apskritimą, apskritime parašiau skaičius(nuo 0 iki 9), abėcėlę, ir žodžius: taip, ne.
Skaityk toliau
dvasios, nutikimai, istorija, pasakojimas
23.04.2019, 14:26
Dvasios
Sveiki, pirmą kartą kažką panašaus siūsiu čia. Bandysiu kuo tiksliau papasakoti kas įvyko, gali ir nesigauti. Tada buvo 2011 balandžio pabaiga. Taigi sėdėjom keturiese ir laukėm draugo merginos, buvo vakaras ir gan vėsus, tad nusprendėm užeit į laiptinę kurioje gyveno mergina. Aišku ji gyveno bendrabutį trečiam aukšte, o mes užlipom į patį viršų penkta aukštą nežinau net kodėl.
Skaityk toliau
istorija, nutikimas, pasakojimas
23.04.2019, 14:22
Keistas jausmas
Sveiki. Norėčiau pasidalinti savo istorija, kuri nutiko prieš keletą metų. Viskas ką jaučiau man buvo tikra, tai ne joks sapnas ar kokia nors fantazija, kuri būtų rašoma vien tam, kad kažką apgaučiau. Taigi pradėsiu nuo to, kad tuomet dar buvau mokinė. Mokiausi jau gerai nepamenu ar 7 ar 8 klasėje ir po pamoku ilgiau užtrūkau mokykloje. Vėliau nusprendžiau palydėti ir savo klasiokę namo, nes mergina buvo be nuotaikos ir jautėsi kiek prislėgta
Skaityk toliau
dvasios, istorija, nutikimas, pasakojimas
12.04.2019, 11:07
Šviečiantis siluetas
Noriu papasakoti apie vieną nutikimą, kuris, paskaičius kitų bandžiusių kviesti dvasias pasakojimus, baigėsi itin laimingai, nes nei vieno iš mano draugų vaiduokliškas šleifas nepersekiojo ir mano namai, kurių kieme viską atlikinėdavome, išliko ramūs.
Skaityk toliau
dvasia, dvasios kvietimas, pasakojimas, istorija, nutikimas
07.04.2019, 18:49
Mano susitikimai su dvasiomis
Papasakosiu kas apie savo susidūrimą su dvasiomis. Tada dar ir buvau vaikas ir su gera drauge kas dieną „žaisdavome“ kviesdavomės dvasias, klausinėdavome įvairių dalykų, kaip mums seksis mokykloj ir panašiai. Ir turbūt dauguma atveju pačios judindavome tą adatą ir net nelabai tikėjome tuo ką darome.
Skaityk toliau
« 1 2 3 4 ... 6 7 »