Meniu
Asmeninė anketa Prisijungimas ir registracija
Atgal Pagrindinis » Autorių straipsniai » Parašyk nuomone » Parašyk nuomone
mistinės istorijos, korta, čigone
08.07.2018, 10:57
Susitikimas su buriančia čigone

Kai man buvo 23 metai, vasarojau pas tėvukus. Tėvai buvo išvykę į kelionę, o aš prižiūrėjau vyresnio brolio sūnų, kuriam tada dar nebuvo trijų metukų. Laikas buvo maždaug po pietų, kai kažkas pabeldė į duris. Atidariau ir pamačiau senyvą moterį, panašią į čigonę.

Skaityk toliau
paranormalios istorijos, dvasiu issikvietimas, dvasia, žvakės
03.05.2018, 21:56
Dvasių išsikvietimas
Paranormalios istorijos. Galvojom, kad čia tik sutapimas, tačiau po kiek laiko, kito kvietusio dvasias draugo motina pasmeigė su peiliu tėvą. Neperseniausiai mano brolis, kuris irgi kvietė dvasias, du kartu pateko po masina… Taigi dabar laukiu kas nutiks man…
Skaityk toliau
paranormalios istorijos, astralinis išėjimas
03.05.2018, 21:42
Astralinis išėjimas
Paranormalios istorijos. Taigi čia viskas vyko maždaug prieš savaite. Man buvo daug gana tokiu sunkių sukrėtimu, tai tėvai sakė važiuok pas senelius ir atsipalaiduosi.
Skaityk toliau
mistika, paranormalios istorijos, paranormalūs reiškiniai, ženklai
11.03.2018, 23:21
Tikina turinti nepaprastų galių: pirmiausia, mano dėmesį atkreipė keisti sutapimai
Iš karto noriu visus patikinti – esu psichiškai sveika, adekvati ir į pasaulį rimtomis akimis žiūrinti moteris. Be to, esu skeptikė. Netikiu nei ateiviais, nei ekstrasensais, nei paranormaliais reiškiniais. Nors sąžiningiau būtų pasakyti – iki šiol netikėjau. #mistika, #paranormalios_istorijos, #paranormalūs_reiškiniai, #sutapimai, #ženklai
Skaityk toliau
paranormalios istorijos, mistika, paranormalūs reiškiniai
11.03.2018, 22:59
Mirusio vyro namuose negalėjo atsipalaiduoti – sulaukė keisto ženklo

Tai įvyko prieš maždaug penkerius metus – pasikviečiau savo seserį praleisti kartu vakarą, pasižiūrėti kartu filmą ir išgerti vyno. Kviečiau ją į mano mirusiui vyrui ir man priklausius namus. Kai dar buvo gyvas, jis visą laiką reikalavo, kad namuose būtų nepriekaištinga tvarka. #paranormalios_istorijos, #mistika, #paranormalūs_reiškiniai

Skaityk toliau
rankos, žymės, #vaiduokliai, Istorija nuo mūsų skaitytojo
26.12.2017, 17:29
"Neįprastos žymės". Istorija nuo mūsų skaitytojo
Niekad savo akimis nemačiau vaiduoklių, dvasių ar demonų. Niekad jais ir netikėjau. Visada buvau tos nuomonės, kad žmonės įsitikina kažkuo ir, tiesiog, pasąmonė sukuria vaizdus. Tačiau vieną naktį šis bei tas tikrai išgąsdino. Esate susidūrę su kažkuo nepaaiškinamu, paslaptingu? Norite apie tai papasakoti ir kitiems? O gal visa tai net ir nufotografavote? Tuomet parašykite savo pasakojimą.
Skaityk toliau
Lietuvoje papasakojo apie ateivius ir sulaukė nemalonių vizitų į namus
20.06.2017, 17:55
Lietuvoje papasakojo apie ateivius ir sulaukė nemalonių vizitų į namus

Svarstymai, ar egzistuoja nežemiška gyvybė, turi daugybę versijų. Mokslininkai vis ieško egzoplanetų, superžemių ir tiria beribio kosmoso platybes. Apie nežemiškos gyvybės egzistavimą yra pasisakę ir tokie verslininkai kaip investuotojas Elonas Muskas ar nekilnojamojo turto magnatas Robertas Bigelow.

Skaityk toliau
Ar tai buvo Charlis?
26.06.2016, 12:28
Ar tai buvo Charlis?

Tai bus mano trumpas ir detalus pasakojimas. Nėra nieko išgalvoto, gryna tiesa. Sveiki. Tikiu dvasiomis, vėlėmis. Papasakosiu jums vieną iš savo nesuprantamiausių nutikimų, galbūt net su spėjimu kas tai buvo.
 

Skaityk toliau
Krentantys namie daiktai
14.12.2015, 10:42
Krentantys namie daiktai
Laikykit mane keista ar dar kokia tik norit, bet tiesiog noriu pasidalinti savo neįprastais reiškiniais ir tiesiog sulaukti kažkokio tai paaiškinimo į visa tai.
Skaityk toliau
Žmogus sąmonė į Šventąją
14.11.2015, 16:28
Žmogus sąmonė į Šventąją Dvasią

Primesti gyvenimui doktrinas ir dogmas reiškia iškreipti gyvenimą. Bet visi mes tai darome; visi mes primetame sau doktrinas ir idealus. Kažkas yra įtūžęs ir bando būti neįtūžęs. Kažkas yra piktas ir bando būti taikus. Kažkas yra žiaurus, o bando būti švelnus. Vagis bando būti kilniaširdis, o nuodėmingas bando būti šventas. Taip mes gyvename, mes visuomet bandome vaidinti, kad esame kažkas.

Skaityk toliau
25.07.2015, 18:09
Neįprastos žymės
Niekad savo akimis nemačiau vaiduoklių, dvasių ar demonų. Niekad jais ir netikėjau. Visada buvau tos nuomonės, kad žmonės įsitikina kažkuo ir, tiesiog, pasąmonė sukuria vaizdus. Tačiau vieną naktį šis bei tas tikrai išgąsdino.
Skaityk toliau
25.07.2015, 17:40
Ar tai bildukas?
Gyvename nedideliame nuosavame name. Naujo statymo jaukus namukas. Gal ir nekreipčiau dėmesio į viską, jei ne viena moteris, į kurią kreipiausi su tam tikra problema. Ji užsiminėm kad gyvenu name, kuris turi nelabai gerą energiją. Tuomet dar prisiminiau, kad mama, pirmas atsikraustymo savaites, labai prastai miegodavo. Vėliau viskas susitvarkė.
Skaityk toliau
25.07.2015, 17:30
Mirusi senelė patvirtino - anapusinis pasaulis yra

Mano pasakojimas tiems, kurie nuolat mąsto, kas mūsų laukia po mirties... Prisipažinsiu, prieš keletą metų nuolat apie tai ir aš mąstydavau, sielodavausi - ar verta gyvenime stengtis kažko pasiekti, jeigu vis tiek viskas baigsis tuo pačiu - mirtimi. Atgulsime kapeliuose, kauleliai supus...Taip pat buvo užėjęs liūdesio metas, kai vis gailėdavau savo mirusios babytės, kurią mylėjau, jai gyvai esant pas ją atvažiuodavau, nuoširdžiai pasikalbėdavome. Vaikystėje ji nuolat džiugindavo mane savo išradingomis dovanėlėmis - riešutėliais, cukriniais grybukais, įvairiausių saldainių krepšeliais, megztomis kojinaitėmis ir pirštinėmis. Mėgdavau pas ją įsliuogti ryte į šiltus patalus ir klausytis jos sekamų pasakų.

Skaityk toliau
25.07.2015, 17:22
Žmogus be veido

Pasakojimas gali skambėt neįtikimai, Jūsų teisė tikėt tuo ar ne. Tiesiog noriu pasidalint išgyvenimais. Žiema. Sausio mėnuo. Sekmadienis. Kaip visuomet, tuo pačiu metu vedžioju šunį. Buvo apie 19:30 (tikslaus laiko nepamenu). Šunį vedu tokia alėja. Kadangi sekmadienis, žmonių nėra. Pasitraukiau iš pagrindinio alėjos tako, nes vis tik reikia, kad šuo atliktų savo reikalus. Alėja yra apšviesta. Nestipriai, bet kas keliolika metrų yra žibintai. Jie šviečia gan blankiai, bet geriau nei nieko.

Skaityk toliau
Ateivių eksperimentai su manimi
11.06.2015, 19:12
Ateivių eksperimentai su manimi

Sveiki noriu pasidalint savo patirtim, kuria lyg ir jau buvau pamiršus, bet nutariau papasakot viešai. Iš kart pasakau jokiu psichikos sutrikimu neturiu ir niekad neturėjau. Taip pat kalbu dėl žmonių kurie ta patį ar kažką panašaus patys yra patyrę.IR iš vis tegul tokie geriau ir diskutuoja.o tai pradeda neigt ir vadint bepročiai.tie kurie išvis nieko panašaus nėra patyrę.(tai kaip jie gali neigt to neišgyvenę). O ne dėl tu, kurie šaiposi ar dar blogiau prisifantazuoja.

Skaityk toliau
11.06.2015, 18:11
Ateiviai «geriečiai» pasiūlė skristi į jų miestą

Sveiki. Datos apie tai, ką patyriau, arba - ne, negaliu tiksliai prisiminti, nes tai buvo gana senai. Gal 1984 ar vėliau kiek, nes jau praėjo geras laiko tarpas. Kai apie tai papasakojau savo artimiesiems, pasijuokė ir atsake, kad tai buvo paprasčiausias sapnas. Aš žinau, kad tai buvo tikrove, tik ne viską galiu prisiminti, o tuo metu ar ne viską prisiminiau.

Skaityk toliau
03.04.2015, 12:33
Vakarų sodomijos siaubas

Šis straipsnis – apie mūsų vaikų gynimą nuo epidemijos, kuri yra baisesnė už bet kokią kitą ligą, kadangi šis virusas užkrečia praktiškai neišgydoma liga mūsų vaikus, sužaloja jų likimus ir paverčia juos amžinais ligoniais. Kalbu apie taip vadinamą vaikų genderinį auklėjimą, kurį bando mums įbrukti degraduojantys Vakarai.

Skaityk toliau
« 1 2 ... 4 5 6 7 »